Insarcinata ... cu un singur ovar? ...

Insarcinata ... cu un singur ovar? ... | Autor: aricioaica

Link direct la acest mesaj

Buna!
Va salut pe toate - pentru prima data! Desi m-am inscris pe site in urma cu ceva timp (mai bine de un an)si am urmarit mereu unele discutii de pe forum, acesta este primul mesaj pe care il scriu. Multe din informatiile aflate de aici mi-au fost foarte folositoare! Multumesc!
Povestea mea ... pe scurt: am fost operata de un chist hematic la ovarul drept. O data cu chistectomia mi s-a facut si rezectie partiala de ovar. Sunt casatorita de cativa ani; si eu si sotul meu ne dorim foarte mult copii. Medicul mi-a spus ca pe ovarul drept nu ma mai pot "baza", asa ca ramane sa lucreze doar ovarul stang. Teoretic, nu e nici o problema sa raman insarcinata chiar daca am un singur ovar, dar ... as vrea sa cunosc - pe cat se poate - pe cineva care intr-adevar a "facut-o".
Deocamdata ma limitez la atat. Peste cateva saptamani voi merge la control (nu a trecut mult timp de cand am fost operata) si voi discuta si cu doctorul.
Numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yardley spune:

O fosta colega de serviciu, a nascut al 3-lea copil intr-o astfel de situatie. Nu pot sa te pun in legatura cu ea, n-am mai vazut-o de mult. Ea era f. fertila, iar dupa operatie chiar nu-si mai dorea inca un copil, avand deja 2. Al 3-lea a fost o intamplare, dar a dus sarcina pana la capat cu bine,la 36 ani.

Mergi la inceput