sfaturi pt viitoare mamica singura

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amoraru spune:

draga Maria, Sunt nou-venita si de curand am postura de femei libera din nou! Sunt mamica unui baietel superb de 6 anisori si am divortat anul acesta dupa 11 ani de casatorie. Pot sa-ti spun ca am renascut si nu stiu de ce a durat atat sa fac pasul acesta. Am mai mult timp pentru mine si pentru copil mai ales ca este la varsta minunata a copilariei si acesti ani nu ii mai intalnesti niciodata. Si eu am fost speriata la gandul ca sunt una dintre milioanele de femei care isi creste copilul singura dar nu este un capat de tara. Tot din cauza bauturii am avut o gramada de certuri si scandaluri la care copilul de multe ori era martor. Si pentru ce? . De baut tot bea dar macar nu il mai vad eu si copilul. De bautura nu potoi sa-l vindeci asa usor. Acum copilasul este mic dar cand va creste si va vedea elementul negativ in casa ce crezi ca va zice? Copii trebuiesc in ziua de astazi feriti de toate tentatiile tampite care exista si care si asa sunt destule. Crezi ca vei avea timp mai tarziu sa-i pazesti pe amandoi? Cu permisul de conducere nu a fost deloc o miscare desteapta, al meu se bucura ca are sofer de ajunsesem sa conduc si in concedii (la mare, in Moldova la Dunare )Asa ca las-o balta. Nu merita !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria98 spune:

buna,
revin cu vesti bune. probabil "cineva acolo sus ma iubeste" si pe mine.
am discutat, ne-am impacat. lucrurile merg spre bine. nu l-am mai vazut beat. saptamana trecuta ne-a facut mancare, azi-dimineata la 6.30 alerga la consignatiile din fata blocului sa-i cumpere sosete copilului, apoi m-a sunat sa-mi spuna ca a facut piata si isi prajeste cartofi. socrul meu i-a adus dulciuri copilului de 1 iunie si mi-a multumit ca am fost la el la spital cat a stat internat, si ca i-am ajutat cu banuti. sau poate joaca teatru f. bine. chiar si soacra mea m-a sunat, i-am raspuns pe un ton f. rece si la obiect. sper sa nu ma mai deranjeze.
ceva s-a schimbat si sunt foarte multumita de rezultat. poate a fost doar stresul acumulat si nu vedeam decat partile rele, poate despartirea pentru o perioada a fost benefica, poate a fost si vina mea fiind prea absorbita cu serviciu isi gasea ocupatie cat lipseam. sotul meu a redevenit perechea mea. cred ca nu mai trebuie sa va spun cat de bine e sa ai liniste in casa. daca pana acum nu-l interesa daca plec, unde si cat stau acum e cu ochii pe noi ca pe butelie. am hotarat sa schimbam si locuinta, poate asa vom scapa si de amicii de pahar.
il iubesc si imi este drag. sunt LINISTITA si FERICITA. si ce bine e :))).
va multumesc de sprijin.

pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Iti doresc sa "tina" si sa auzim numai vesti bune de la tine!

Ma bucur mult pentru tine, pentru voi.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Nu prea imi vine sa cred ca el e sincer.. Eu sunt mai sceptica din fire. Un alcoolic nu se schimba asa de usor. Fii atenta si mai testeaza-l . Fii fericita in sinea ta daca ai observat o imbunatatire a situatiei, dar nu te manifesta fata de el ca si-o ia in cap.

Sa dea Dumnezeu sa fie bine !

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Maria, iti doresc din tot sufletul sa fie bine! Sa dea Domnul sa ramana asa!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andana spune:

Maria, iti doresc si eu sa-ti fie bine si sa-l tina schimbarea. Cine stie, poate exista si minuni?

Andana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Sa-l tina starea asta de bine toata viata ! E o idee foarte buna chestia cu schimbatul locului : cu siguranta ca o sa-ti schimbi norocul !
Sa dea Dumnezeu sa-i fie bine alaturi de voi , ca asa o sa pretuiasca ce are ! Ai grija de tine si copilas , in primul rand !

Mergi la inceput

maine vine soacra la serbarea copilului. ce fac ?

P.S. nu eu am invitat-o :((((.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

In nici un caz nu te enervezi, nu te arati suparata, imbufnata.
Fii rece cu ea distanta, vorbeste-i politicos, nu-i raspunde decat la intrebarile pe care ti le pune ea, fii cat mai evaziva, chiar monosilabica daca poti. Daca se ia de tine raspunde-i scurt, ironic.
Las-o sa vorbeasca cu copilul, dar daca-i spune ceva ce te deranjeaza sune-o la punct scurt si arata-i pe fata ce nu-ti convine. Sa nu-i ingtiti nici o mojicie !
Cred ca ea vrea sa inceapa razboiul nervilor pe care tu ai sa-l castigi daca ai sa te stapanesti si ai sa-ti tii in frau emotiile.
Asadar, calm & autocontrol !
S-auzim numai de bine !

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

deci, m-am facut frumoasa.
la serbare ne-am salutat, am stat cu un rand in spatele ei, ca sa nu ma enervez. i-am intrebat pe socrii cum o mai duc si asta a fost tot.
nu i-am dat prilejul de conversatie. MA ENERVEAZA!!!!

Mergi la inceput