Mamici de martie-aprilie 2006 (45)
Raspunsuri - Pagina 2
nshiro spune:
Cam slabuta activitatea de ieri si pana azi...
Anairda maine merg iar la control si vom vedea daca s-a intors sau nu... desi nu cred, daca pana acum am tot sperat, fiind activitate intensa la mine in burtica, saptamna asta sunt sigura ca nu s-a intors ca ci a stat tare cumintica, doar un sughit din cand in cand si cate un sutulet pe alocuri... cu serviciul e OK, nu ma oboseste, doar ca umblu ca Mos Martin infofolita rau si agale... Si eu tot cu 14 kile in plus defilez, doar ca sunt in 34 de saptamani... si am facut o celulitaaaaaaa bleah!
Ceela tinem pumnii si te invidiem ca mai ai asa putin si iti vei vedea bebele!
Doublemom asteptam pozici!
Tcelen dulce tare creata ta! sa aveti parte de cat mai putine nopti agitate si sper sa nu suferi prea mult cu sanii!
Iar tu arati foarte bine!
Ema felicitari pentru bebe grasunel si pozitionat corect. Nu stiu daca ti-am mai spus dar arati tare slaba
! Cat zici ca te-ai ingrasat?
Pispi draga cum vii tu de fiecare data cu cate o bomba...biata de tine! Multa sanatate si refacere rapida!!!!
Andreea bafta la eco! sa speram ca te-ai inselat si bebe e pozitionat corespunzator!
Loriana incearca si tu sa o tii la distanta cumva pe cumnata, zi-ii ca te simti obosita, ca vrei sa dormi, ca nu ai dormit noaptea din cauza lui bebe deloc si tre sa o expediezi intr-un fel... dar cu zambetul pe buze neaparat si cu o asa o parere de rau in glas....
Zuzilici iubito, daca tot dau concediu cu 17 saptamani inainte tu de ce nu ti-l iei? Pana cand mai ai de gand sa lucri?
Simona Toma, au aparut intr-un final toate posturile tale. Asta din cauza ca esti noua pe forum si ca o masura de securitate trebuiesc moderate mai intai si de asta apar mai greu... Mersi pentru link-uri. Eu nu am auzit de exercitiile Kegel aici, dar stiam de ele... adica voiam sa spun ca nu ne-a zis doctorul la spital nimic...
Dea, Mia creste pe zi ce trece! Ce tatic mandru avem, mai mai...
E foarte expresiva poza in care ea se uita la tine... cred...
Lady hawk cum vii tu in spirit de voie buna si inviorezi atmosfera de fiecare data 
!
Dianad bravo ca ai schimbat doctorita!!!! Eu zic sa te apuci usurel de amenajat caci nici nu-ti dai seama cat timp iti va lua... plus ca ar fi bine sa incepeti sa aerisiti peretii daca spui ca s-a fumat in camera in care va sta bebe.
Tina FELICITARI pentru bebe grasulin(a)!!!!!!!!! Ma bucur ca totul e ok. Nu ne-ai spus ce ai invatat la cursul de gravide!
Ciuf parerea mea e sa nu stresezi copilul cu engleza ci cu romana!!!!! Engleza oricum o va prinde si o va vorbi ca un nativ, pe cand romana... sa vezi tu ce stalceli va face daca nu insistati pe ea... Acum depinde cat de mult iti doresti tu ca el sa vb romana... daca ti-e egal, atunci nu-l mai stresa deloc
Pozele sunt super, tu arati foarte foarte bine, cred ca nu te-ai mai ingrasat deloc, iar eu m-am indragostit de salonul vostru
Aileana ma bucur ca esti ok si cauza absentei tale a fost de natura tehnica si nu medicala...![]()
Biuta ma bucur ca mai dai si tu din cand in cand cate un semn de viata... Ce mai face bebe, e bine? Tu?
Kim aici scaunele de masina pentru bebe se fac gen scoica in primele luni si apoi se ridica spatarul si se folosesc pana la 4 ani... cu caruciorul e problema ca nu ma pricep si nici nu as vrea sa dau prea multi bani si sa nu-l folosesc... in fine...la cat merg eu pe jos... iar la cumparaturi sunt carturi specile pentru bebe cu tot felul de personaje din desene. Dar totusi am nevoie si de carucior caci sunt hotarata sa dau cat mai repede celulita asta jos si cum altfel decat plimbari lungi cu bebe...
Off ce ti-e si cu tehnica asta 
Mihaser si Camelianda succes maine la eco si asteptam vestile! Bune!
rocsana si bebe chan
adar spune:
Dragele mele,
am suferit cumplit de rau cand am vazut ca nu mai baga nimeni in seama...dar asta e, ma resemnez...
Acum vreau sa va intreb ceva si chiar am nevoie de parerea voastra: am comandat de la reclamamascata o salteluta pentru puiut, dar proasta cum sunt, ma uitam in alta parte si am comandat o saltea cu un fel de vatelina in interior si un carton...ceva ciudat, dar ei zic ca e bun - si asta in locul saltelutei pe care mi-o doream, cu arcuri tip relaxa si un strat de iarba. Acu nu stiu ce sa fac -- sa o tin asta sau sa incerc sa o schimb...
Mai are cineva Durflex (ca asa se numeste cea pe care o am) sau Babyflex???
astept urgent sfaturile voastre...
Saru-mana...
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Catrinel_17 spune:
Aida, mistoooo hainutze!!! Imi inchipui ce feeling minunat a fost sa le iei!!
Kim, imi place caruciorul! Am vazut chiar simbata unul din ala si arata excelent, cred ca e si usor (ca greutate) si usor de folosit!
Doublemamica, esti o norocoasa cu doua grasunele asa cuminti care s-au pozitionat perfect si stau acolo “in incinta” ca sa se faca mari. Dragele de ele!!!
ce dragutze trebe sa fie asa “aliniate”!! ![]()
Ciuf, imi pare asa de bine ca ai aparut!!
scrie mai des, daca poti. Ne-ai lipsit!
Anairda, io vanitza nu am… mai am citeva chestii de luat… In camera lui bebe e dezastru, nimic nu e aranjat. Las ca mai avem timp (sper!!)
Ema, felicitari pt bebe frumos si cuminte!!!
Pispi, dragostea mea. Deja ma cunosti mai bine ca unii buni prieteni!!!!! Am, fost ieri groaznic de ocupata la lucru, am citit numai putin, azi am deschis, m-am uitat direct la capitolul nou. Ieri scrisesem si io mesajele de mai sus, n-am avut timp sa postez si mi s-a si prabusit calculatorul, credeam ca le-am pierdut…. Te
cu drag, ma inotrc sa vad ce ai scris. Ce ai patzit, pui?
Ma duc inapoi sa citesc… ai grija de tine!!
La sfarsitul saptamanii viitoare intru si eu in prenatal!! Ce naiba o sa fac acasa toata ziua? Voi ce faceti? Catrinutza, cu ce te ocupi, de ex?
ca ai zis ca ai ramas recent in prenatal.
Andreea G – pupici. Cum merge patura noua?
Titza mea mica e de coma… de tot risul… duminica s-a jucat un pic tati cu ea, a gidilat-o, a mingaiat-o, ea raspundea, taare misto. Dupa joaca, a apucat-o un sughitz… vezi doamne, se agitase prea tare. ![]()
Ieri, am baut niste sirop de fructe, si a pucat-o o batzaiala (dupa ce ma tot vaitam eu ca nu e vioaie!!) burta mea se misca in toate partile, a tinut-o asa o bucata buna, apoi s-a linistit… iar a apucat-o sughitzul. Iar se agitase prea tare nebunatica mica.
sa mori de ris, nu alta.
Oare s-o fi si intors, cu ocazia asta?????? Sper ca nu a ratat chestia.
FETELOOOR!!!!! Ieri am fost sa vizitez inca un spital… numai asa, ca sa vad macar 2 in total. Se auzea pe coridor cum nastea o femeie in camera de nasteri (ma asezasem pe hol sa-mi trag un pic sufletul). Si tzipaaaaa, saraca…. M-au trecut fiorii. Si tot tzipa, si tzipa, si de-odata liniste, si se aude: ueee, ueee… Doamne, iesise bebe mic!!!!!!!!!!!!! Eram cu o prietena, si ne-au dat lacrimile la amindoua! O viata noua, chiar linga noi, a fost extraordinar de emotionant!! Unul din cele mai emotionante momente din viata mea. Fantastic!!
Catrinel & titza mică
doublemom spune:
saluti dragi mamici si burtici!
Multumesc din suflet ca sunteti bucuroase alaturi de mine ca fetele mele sunt bine si sunt grasunici. Cum am mai spus asta era cea mai mare grija a mea - daca vor creste suficient de repede. Se pare ca sunt cuminti si o fac! ![]()
Azi am trecut oficial si de saptamana 34 si o incepem cu curaj pe a 35-a.
Daca va mai spun si ca azi e aniversarea casatoriei noastre va dati seama ce zi avem azi!!!
adar iubita, ce s-a intamplat? Imi pare rau ca nu stiu sa-ti spun de saltelutza dar te
si nu mai fi suparata!
catrinel, nshiro e asa inghesuiala acolo in burtica incat imaginile de la eco nu sunt prea spectaculoase. Din pacate inregistrarea se face doar pe caseta video si nu stiu cand apuc sa transfer inregistrarea pe dvd ca sa pot face niste capturi noi. Eu sper cat mai curand.
anairda e grea burtica si ma apuca nervii ca mai dureaza ceva pana rezolv problema cu camera foto si pot descarca pozele sa vedeti si voi muntele orizontal pe care il port dupa mine ![]()
mihaser toate urarile de bine si tie.
dea si tcelen pupati fetele din partea mea!
Vad ca bebitele mele au chef de dans si trebuie sa ma intind ca sa le fac loc !!
AA! Am pus o poza cu prima paturica!!! Sper sa se vada ceva ca e facuta cu telefonul, ca pe baza camerei mele...

Miha 34+
pozici
Tina_Welsh spune:
Ameluta,frumoasa miresuca!
Mihaser,frumoasa burtica si frumos carucior!SI bafta la doctor!SA ne dai vesti bune!
sa pui poze,cu caruciorul,comoda,scaunelul de masina si ce mai ai!Ca dau nanitza la funduletzul gol!
Adar,pai eu nu pierd vremea.Doamne fereste de se intampla ceva si nasc mai devreme ce fac?raman cu fundul in balta din cauza superstitiilor?Mai bine am totul gata luat si totul aranjat si stiu ca daca e ceva e totul ok!Eu zic sa te apuci de cumparaturi.SI de ce zici ca nu te baga nimeni in seama?Cat despre salteluta nush ce sa zic.Eu am luat una normala cu arcuri si e pentru bebe.
Dananita,multumesc de aprecieri!Ma bucur ca seamana patuturile!
Simona_Toma,te-am adaugat pe listuta de messenger.Ti-am notat si numarul de telefon.Stiu ca ceaiurile incep sa se ia din trimestrul 3.Exercitiile kegel,nu sunt pentru ajutat cat sunt pentru a mentine muschii tari,deoarece muschii pelvini nu sunt deloc folositi pe timpul sarcinii.La nastere ei for fi intinsi la maxim,daca vrei ca muschii sa revina la normal mai repede si mai sanatos faci aceste exercitii.Sunt foarte bine de facut 10 exercitii kegel a cate 10 secunde.Adica tii strans 10 secunde dupa care lasi,si incerci sa respiri in perioada asta,si dupa aceea 10 exercitii repede,strangi lasi, strangi, lasi si tot asa.EU zic sa le faci,noua ne-a recomandat la cursurile de prenatal si eu le fac.
Aiduta,super patut.Iar hainutele,am ramas fara cuvinte!Lasa ca faci tu si camera lui bebe!
Andreea G,uite ca n-am aflat ce e.Asa ca trebuie sa asteptam pana la nstere sa vedem daca se adeversete ce ai prezis!![]()

Doublemom,felicitari pentru buburuze!Multumesc de aprecieri in privinta camerei.Ma bucur ca ti-am dat idee cu pernuta,dar sa stii ca poate fi folosita de la 12 luni in sus!
Mamaariadna,chiar Ikea este.SI multe sunt luate de la Ikea la mine in casa!Mi se pare un magazin extrem de bun!
Diana1968,iti multumesc.Intr-adevar sunt o fiinta optimista.Mereu cu zambetul pe buze.Asta sunt eu si sper si la nastere tot asa sa fiu!Desi ma ia cateodata groaza!Incearca sa faci si tu exercitiile kegel de care i-am spus Simonei.
Kim,super caruciorul!Sa il stapaniti sanatosi!Tinem pumnii la control si sa ne zici degraba ce ai facut!
Nshiro,la cursuri,a fost o ora de palavra si o ora de fizioterapie.La ora de palavra ne-a aratat cum se dezvolta copilul,cum se deschid ligamentele,cum ar trebui sa iasa dopul cum curge apa,bine asta tot animat.La fizioterapie,ne-a invatat ca putem dormi partial pe burtica cu o perna mai lunga,care intra o parte sub burtica si o parte o iei in brate si pui piciorul peste:).SI de exercitiile kegel.Deocamdata atat.Va mai zic saptamana viitoare!
Ceela,tinem pumnii si facem galerie.La cate saptamani avea bebe tau 2900 grame?Ca sa pot sa il trec pe listuta.Si da-mi un mail ceva cu numarul tau de telefon sa tinem legatura cand esti in spital.
Tcelen,sa iti traiasca minunea.Frumoasa e!Sa nu fie de deochi!
Ema72,sa iti traiasca bebe Mario cel voinic!Multumesc de aprecieri!
Pispirica,cum Dumnezeu reusesti sa faci asa performante nu stiu!Ai si tu grija de tine si da-mi un mail cu un amarat de numar de telefon de-al tau si sa vii cu vesti bune de la doctor!
Zuzilici,razi sau nu,la asta ma gandeam si eu.Nu ameteste bebe cu capul in jos?DAr in fine...neuronul lipsa,eu macar am o scuza.Ai grija de tine si ia-ti repaus cat mai mult!
Dea,nu stiu ce sa mai zic.De fiecare data cand vad mandruta de fetita,cum creste si ce frumoasa se face raman uimita.Sa va traisca!Imi cer scuze pentru eroare,am sa modific data nasterii si a saptamanii la care s-a nascut.
Lady_Hawk 
!
Ciuf,super pozicile!
Catrinel,ai un fel de-a scrie de am lesinat de ras!Cica "a apucat-o batzaiala"

!Te
!Si sa pui poze,cu caruciorul,comoda,scaunelul de masina si ce mai ai!Ca dau nanitza la funduletzul gol!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ceela spune:
Tina, Bb avea 2900 la 36w2d. Si de nascut mai devreme trebuie dintr-o problema organizatorica, nu medicala.
poze 36
BB
ema.72 spune:
Va salut si eu pe ziua de astazi, e a doua oara cand incerc sa scriu mesajul , pe primul l-am pierdut cand vroiam sa pun un smile, asa ca sper sa reusesc sa mai scriu o data si sa-l trimit.
Eu astazi m-am apucat de croit o camasa de noapte, ca am gasit un finet dragut si ma gandesc ca poate-mi iese mai frumoasa decat cele cumparate care nu ma atrag deloc.
Adar, eu de doua luni ma chinui in problema cu saltelutele si n-am ajuns la nici un rezultat, cum mai intreb pe cineva cum se schimba raportul de forte, asa ca mai am trei saptamani si tot fara salteluta am ramas. Oricum daca tu o vroiai pe cealalta, incearca sa o schimbi ( banuesc ca ai dimensiuni standard la patut).
si nu mai fi suparata.
Doublemum la multi ani! pentru aniversarea casatoriei si la cat mai multi si mai buni impreuna. Darul cel mai de pret vi l-ati facut singuri si cu siguranta o sa va bucure toti anii ce vin. Va doresc sa aveti parte de multa dragoste si intelegere.
Tina sa-ti traiasca bebele grasunel, cred ca ii prieste aerul de UK ca uite ce bine a crescut, si sa vezi cat se mai face ca abia acum incepe asaltul kilogramelor. Referitor la mail, poate facem unul comun ca o sa-ti fie greu sa telefonezi peste tot asa daca are toata lumea acces e si galeria mai puternica. Tu stii mai bine daca ti-e OK asa cum e si te descurci cu telefoanele, atunci ramane totul in grija ta.
Catrinel pai daca i-a placut siropul mai incerca cu el, rau n-are ce sa-i faca ( nu era energizant nu?). Asteptam atingerea obiectivului si pozitionarea corecta.
Nshiro , slabuta nu sunt dar oricum pana la 32 sapt nu luasem decat 7 Kg, la 36 am ajuns cu 9 in plus dar intrasem in panica la un moment dat pentru ca eu am cam fost tot timpul cu ochii pe greutate ( inainte de a ramana insarcinata) si controlam ce mancam. De cand am ramas nu m-a mai preocupat chestia asta si n-am mai tinut cont de cat mananc, am eliminat doar mezelurile si prajelile. Probabil ca nu s-au mai depus ca de obicei din cauza grijilor ca altfel nu-mi explic.
Cameliada se apropie momentul marii intalniri. Cum nasti?
Pispirica multa sanatate, sa scapi cat mai repede de raceala, la partea cu hemoroizii trebuie sa ai rabdare, eu am scapat dupa vre-o luna de galbenele si oricum continui ca sunt in stare latenta si oricand ma pot surprinde.
Dea si Tcelen , pupici la fetite ca sunt niste luptatoare.
si numai de bine sa auzim.
Ema 36+
Irina71 spune:
Salutare, fetele !
Mey, da' active mai sunteti ! Nu pot tine pasul cu voi ....
Eu de la 01.02 am intrat in prenatal, stau acasa, iar laptopul meu imi face numai figuri, ma enerveaza de moooor
Nu's ce pisici are, ca din cand in cand, atunci cand vreau sa folosesc tastatura, mi se stinge ecranul de tot !! Adica "noapte buna"!
si "la revedere !" daca m-am apucat sa scriu vreun mesaj ....
Sper ca pe asta sa apuc sa-l trimit.
Tati si-a scos ghipsul, dar tot il doare piciorul (merge in baston prin casa), ar trebui sa faca fizioterapie, dar ma enerveaza ca e incapatanat si nu accepta sfaturi de la nimeni.
E si el acasa, in concediu medical, pana la 1 martie. Sper ca pana la data aia sa ne treaca la amandoi, mie gravidenia, iar lui piciorul. ![]()
Fetelor, alea 126 nu sunt obligatorii, adica daca, sa zicem, nasti la 26 zile dupa ce ai intrat in prenatal, alea 100 zile ramase nu se reporteaza obligatoriu ? Ca daca NU, sa vezi ce tzeapa mi-am luat (financiar vorbind) daca ma obliga sa intru in CIC mai devreme....
Pup toate fetele

Irina.
36+
Multe poze cu mine
Pispirica spune:
Tina s-a notat in agenda. pfoui ce de cifre am scris nenica.
incerc sa fiu cuminte. Da stii ce am uitat sa-ti zic? Ca daca azi nenea doctoru imi permite, stii unde ma duc in we? La vila Tudor. Ma lasi?
macar sa mai caut catelul ala, nu?
adar de ce zici ca nu te baga nimeni in seama? Ia de la mine milioane de
, da sa stii ca cu salteaua nu te pot ajuta ca nu ma pricep.
Irina ma bucur ca sotul tau este mai bine si ca tu esti bine 
Catrinel
eu vorba Tinei fac numa prostii, da ce sa fac asa sunt eu. Mi s-a ridicat parul pe mine si asa m-au luat fiorii de ce ziceai cu nasterea. Azi m-a anuntat si un coleg de-al meu ca in sfarsit azi noapte a nascut nevasta-sa. Tot o fetita. Ma cam apuca emotiile.
Ai vazut ca si titza ta e miscacioasa? si tu ziceai ca nu se da in stamba, na ca ti-a facut-o.
Si mai am o intrebare. Daca intri in concediu, asta inseamna ca nu te mai duci la servici, asa ca in conditiile astea, ti-ai luat acasa calculator? cum o sa mai vorbesti cu noi? Sper ca ai solutii, nu? 
ema
multumesc frumos. ii dau cu galbenelele tot inainte.
_
Anamaria 32+ &
Bamboocica Piscotica 
Pispirica's album 
Laura Ioana spune:
Salut burticutze
Nu am mai intrat ptc merge fff greu netu' meu si mai mult ma enervez
Tinutza felicitari pentru bebe grasunel
Nu fie de deochi ce mare e si la masuratoarea buticii ziceai ca parea mai mic cu doua saptamani. Ce tampitzi astia sa te sperie asa
Doublemom esti demna de toata admiratiza cu asa fete frumos crescute
Sa-ti dea Domnul o nastere usoara (si noua, si noua...
)
Lady Hawk
nici tu vad ca nu intri prea des
Nu-mi fac vaccinul antitetanos ptc nu mi l-a recomandat dr.
Pispi si eu
fata si pe bamboocica (sper ca am scris corect
) ei.
AndreeaG multam fain
Se apuca si mama de facut paturica, dar o va face alba pentru ca are bobine albe (bumbac parca ai zis, nu?).
Adar
de ce esti suparata? Nu stiu ce sa-ti spun sa faci legat de saltelutza
Fetelor eu simt ca nu mai pooooot!!!!!! Abia ma mai misc, ma dor toate cele, ma arde pe piept, ma doare stomacul, ma duc des la WC noaptea, sunt constipata, abia ma intorc in pat, am insomnii........si lista ar putea continua, dar nu vreau sa para ca ma plang![]()
Vreau sa nasc mai repede, dar am si snopul de morcovi la purtator
Laura
cu
34+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos