Racusori, la apel! (9)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
july_g spune:
Hello fetele! E ora 23,50 si eu n-am somn! E drept ca m-a mancat undeva sa beau o cafea"slaba" la niste prieteni si uite asa acu nu am somn! Iar numar stelele, iar numar oi si altele asemenea.
Sa aveti maine o zi buna ca nu cred ca mai reusesc sa va scriu. Si vine WE......... somn de voie!
Va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
neata.
termin si eu de fumat tigarea si ma apuc de treaba k e vineri. bineinteles, maine lucrez putin. ieri a fost ziua bunicii mele..a facut tanara varsta de 80 ani si azi ma duc acasa si ii fac un tort frumos..ma gandeam k i-ar placea mai tare facut de mine
si maine merg la ea k avem party
ceea ce inseamna
si dupa toate astea asa:
si-apoi...
gataaaa..va pup si ma apuc de treaba MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Georox spune:
Buna fetelor!
Din nefericire, doctorul era foarte ocupat si avea si o urgenta, drept urmare s-a uitat fugitiv pe analize si m-a reprogramat pe 6 martie pentru un control. Voi intra atunci in 12 saptamani. E cam tarziu, dar ce pot face ? Sa ma duc la altul ? Tocmai de aceea l-am ales ca am inteles de la alte mamici ca este foarte profesionist. Iar la spital stiu ca nu ia bani, pe cand la cabinet.... Sunt dezamagita !
Sa aveti un we exceptional ! Azi dau si eu vestea familiei mele! Ma astepta bun,caci e ziua mamei si dam chef. Iar acum ca mai avem un motiv de sarbatorit va dati seama ce o sa iasa ?
tuturor ! Si va multumesc pentru gandurile bune !
MirelaV spune:
georox, de tutunaru vorbesti? daca da...ma surprinde.. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna frumoaselor .
Ma bucur sa vad ca sunteti cel putin cu moralul ridicat.
Ce as da sa ma joc si eu cu bulgari de zapada si sa fac si o baba, dar mai am mult pina atunci .
Mirela - e simpu sa faci sa fie coptura si-n interior "vargata". Torni aluatul consecutiv, cel alb si cel cu cacao.
Asa chek ar fi bine de facut in platou mai mic si ingust, astfel nu o sa predomine una din culori ci o sa fie egale.
Spor la treaba si sa-ti iasa torta foarte buna.
Georox - petrecere placuta, imi inchipui cit de mult ii vei surprinde pe ai tai.
Eu zic ca 12 sapt nu e tirziu, si ca sa stai linistita, daca era ceva in neregula se vedea dupa analize.
Cine zice sa ma fivazut anul trecut.
Deci' de azi seara incepe week end-ul, va doresc relax total si numai bine.
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
Georox spune:
Da, Mirela de Tutunaru vorbesc ! Si pe mine m-a surprins atitudinea lui,mai ales ca citisem aici cat de atent este cu pacientele. Insa se pare ca nu este intotdeauna asa. Iar la cabinet , trebuie sa dau 800.000 de mii... pe putin. Credeam ca mai scutesc niste bani daca ma duc la spital, dar nu a fost sa fie.
Lucia multumesc de incurajari. Dar as fi vrut si eu sa vad ce mai face bebe, ca de simtit inca nu simt. tuturor!
MirelaV spune:
Georox, ma surprinde ce imi spui pt k eu sunt pacienta lui si l-am prins si suparat si nervos..insa niciodata nu m-a intord din drum sau sa se poarte cine stie cum cu mine..
io-s tare intoarsa...am intrat la mamici de..2006..nu conteaza ce luna..si una din ele a murit la nastere. nu-mi revin.
ce nedreapta e viata asta..
nu ma mai simt in stare de nimik
Lucia, adika in acelasi timp amandoua? n-am inteles..sau poate nu-s eu in stare la ora asta..
mai stau putin si plec spre casa.. MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
buna fetelor, clestoaselor
acu sint home si tre sa gatesc ceva, dar nu prea am chef.
aseara am sosit din delegatie abia la 12 noaptea, rupta de oboseala, iar azi la job, am avut o zi de tot kk, drept urmare tre sa merg si maine ca sa fie kk-tul mai mare.
lucia, azi am dat un ochi la " bucatele " tale ,
mai ales la deserturi.Esti o gospodina priceputa, dar totusi nu ti-e mila de noi???
july,ne asemanam la ceva amandoua, adica la barbati ca si al meu e "gras" si mananca cat ptr. 10. Nu stiu unde incape atata.fericitii de ei.
Mirela, LA MULTI ANI, la bunica.
Menna, iti spun eu ca sint cei mai buni pe post de calorifer. Un incalzitor natural si ecologic.. Atat.
M & M, (cele 2 mm-uri), asa bine ca acuma nu o sa va fie ..dupa, chiar daca 1/2 din pat e goala. Macar va puteti lafai in voie.
Georox, LA MULTI ANI , mamei si imi pare rau ca nu ai reusit sa-ti faci un eco.
wow, ce ploua afara...toarna cu galeata.
gata, ca tre sa gatesc. la toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Mirela - sorry, nu am fost eu destul de explicita. Am avut in vedere ca torni o lingura de aluat alb, peurma peste acest aluat torni o lingura de cel cafeniu. si tot asa pina o scoti la capat cu tot aluatul.
in receta originala se spune de facut chek-ul in forma inalta si dreptunghiulara. Masa de turnat la mijloc (o culoare peste alta). Si dupa cum eu nu am platou din acela, am facut cum am facut si in ce am avut
Monagan - merci de complimente , insa eu sunt inca tare departe de "o gospodina priceputa"
.
Un we placut si cite un .
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
july_g spune:
'Na seara fete dragi!
Mai are vreouna din voi probleme la cap la mine? Va spuneam ca nu aveam somn. Am adormit pe la 1 azi noapte si pe la 5 m-au apucat niste carcei de iar nu am mai putut sa dorm. Asa ca iar am dormit repede!. Am venit de la servici si am zis sa ma bag vreo ora in pat! Si m-a trezit sotul: la 8,30!Am dormit ca valiza. Asta inseamna ca la noapte..............iar nu dorm!'Rar sa fie de organism zapacit!
Mona, hai sa nu-i facem de ras de tot! Mai sunt buni si la scuturat covoare, batut un cui, dat coate in cap in somn. Al meu mai e si mester mare.
Georox nu stiu ce sa spun. Eu am cuvinte de lauda pt. dr. T. Nu m-am intalnit personal cu el, dar pe site mi s-a parut amabil, cu un simt al umorului f. bine dezvoltat!
Mirela, ce ne spui tu acolo? Despre cine e vorba? Fereasca Dumnezeu!
Mirela si Georox, sa va traiasca sarbatoritele!
Lucia, mila pentru noi! Suntem la cureeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
Va pup!