Racusori, la apel! (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Si la noi ninge!!!!!!!!! Catelusa mea e in delir
Mona, niciodata nu esti prea batrana pt. disco! Daca inima ti-e tanara! Mie mi-ar placea sa merg si la 50 de ani!
Mirela, nu fi trista iubita ca iti iei singura! Gandeste-te ca iti iei ceva pe placul tau si nu esti obligata sa porti ceva care nu-ti place doar de dragul lui!
Haideti sa zambim si azi!
Va pupui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Ieri nu mi-a aparut mesajul, de ce ?

Va urez azi o saptamana minunata, caci la mine e durere. GREATA, GREATA SI IAR GREATA + o usoara raceala + oboseala cronica. Si lista ar mai continua...

tuturor! O saptamana excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si io.
sa aveti o zi fericita fetelor..plina de iubire.

Happy Valentine's Day!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

AICI SINT.
M-am imbracat la 4 ace, fardat, rimelat, parfumat si.....am iesit la oras. Da, am fost cuminte si nu mi-am cumparat ninik.
georox, imi pare tare rau ca nu te simti bine, lasa ca mai ai doar cateva luni. Ce te-am incurajat nu?
july_g, daca ar fi sa ma iau dupa "corason",n-as avea nici 20 ani.

Ce ma enerveaza, ca matza mea face ture prin casa, se zbenguie de una singura, fuge, sare, imi strange toate covoarele si nu sta locului. Habar n-am ce o apuca ca de obicei unde-o pui acolo sta.. I-am schimbat mancarea cu alta mai scumpa. Poate asta o fi efectul.

Mirela, ai gasit parfum?
lasa ca e bun si gablontul, ca se poarta . E important sa-ti placa tie.

Menna, mai ai de invatat?

Mergi la inceput

am ajuns si eu acasa. nu-s intr-o stare prea buna. nu, nu din cauza zilei de azi..ci pur si simplu.
am mancat k porcu 2 buc de praji cu mere si juma de amandina si gata. sunt stresata. tre sa imi vad de regim in continuare k mi-am cam facut de cap.
va doresc..d'alea bune
monagan, da, m-am hotarat la 2. k din astea 2 n-am stiut ce imi doresc mai tare. asa k...am zis io un J'adore si un Pour Poison. juma de salariu dau pe ele...dar asta e k mi se termina parfumurile de suflet.
azi m-am dat la sv cu un versace si put si acum...nu ma dadusem demult cu el si .. toata lumea era cu nasu' dupa mine

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Buna seara
In sfarsit am terminat si eu cu examenele astea ...pfiu
Azi a fost ultimul ...acum asteptam notele
Monagan se pare ca numai tu mi-ai dus dorul ,dar fetele mele , me a culpa perooooo am fost in priza de joi -vineri examen,luni examen, azi examen si basta! ...as mai avea de predat o lucrare pe vineri,dar aia o fac eu repede (sper si bine,ca azi cand mi-a vazut schita,profa a inceput sa comenteze ca ma inspir de pe net ...de unde altundeva sa fac eu o lucrare cu raportul de tara al unui anumit stat ...bleah di pe net,logic ) ...
Aici straduta mea a devenit patinoar in aer liber,cine se risca la galop ,plonseaza pe burta cu siguranta
Po' e singurul incantat de zapada de afara,care cum scapa ,cum face ravajii ... tumbe,intinderi de labute,spalare de urechi ...nebunie ,ce mai
Merg sa ma bag in patutz,ca mi's franta di tot somn usor dragelor si la toate

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Menna, iei bataita! Si noua ne-a fost dor de tine! Asteptam rabdatoare sa termini sesiunea!
Mona, "corasonu" e principalul! Nici eu nu mai sunt chiar adolescenta da am fost anu trecut in disco! Si mama ce m-am mai distrat! Am fost cu niste colegi si o colega de 37 de ani!
Mirela, lasa prajiturileeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Si eu is moarta dupa prajituri. Mai ales cu crema! Da is mandra ca am reusit sa dau 10 kg jos. Mai am vreo 4 si multam fain, ma opresc!
VA pup si o zi buna!

Mergi la inceput

"neata"
july, cum ai slabit?
io am dat jos decat 4 kg..adika ce am pus de sarbatori
am treaba, n-am chef...
menna..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

buna ziua frumoaselor

gata, am scos la capat cu restantele la citit.

Georox - felicitari pentru bb. iti doresc sarcina si nastere usoara, si un bb sanatos.
ca sa-ti treaca din greata, maninca mai mult greapefruit. mie mi-a ajutat mult.

Menna - ma bucur pentru tine ca ai scos la capat cu bine examenele, sunt sigura ca lucrarea e o nik toata pentru tine si ai sa o dai in doi timpi si trei miscari.

Monagan, July_g - tineretea din suflet conteaza, nu virsta scrisa in pasaport.
Nu demult am vazut un vieoclip in care dansa la disco o duamna in jur de 90 ani, arata super fericita, mi-a ridicat moralul.

Mirela - imi place mult cum te rasfeti si alinti. bravo, o sa iau exemplu .

Ia vedeti www.formula-as.ro/revista_7037015crede-te-frumoasa-.html" target="_blank">aici si ceva de www.formula-as.ro/revista_7037015crede-te-frumoasa-.html" target="_blank">aici. Sper sa va fie de folos si miine sa aratati si sa va simtiti de milioane.

Cit despre noi: suntem bine ca deobicei. De pe zi ce trece suntem mai mari si intelegem mai multe. Ce mai' suntem gata de a cuceri lumea

-------------------------------
ce mari suntem

Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna racusori !

Monogan asa este mai am pana la epoca de aur cum ii spune sotul, insa azi ma simt mult mai bine si am putut sa mananc.

Lucia . Multumesc mult pentru urari !

Vineri am intalnire cu doctorul, asa ca tineti-mi pumnii.

tuturor !

Mergi la inceput