Racusori, la apel! (9)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Menna spune:
Hai ca mi-a placut si mie prescurtarea ...cand am citit M&M visam la bombonelele alea colorate de cioco
Eu mi-am inceput saptamana tare ciudat ...am adormit,zice subcontientul meu, pe la 1:30 dimi ,dar eu zic ca am stat doar cu ochii inchis pana la 6:30 cand tzup din pat ,papat,scos catelu la plimbare si dusa am fost catre birou.
Acum eram bine dispusa,acum cu fundu'n sus,acum reveneam,acu' nimeni nu mai stia ce am iarasi ...eh,se stie doar ca sunt mereu imprevizibile cand e vb de stari emotionale
Mire descrierea asta nu prea mi se potriveste ...adik as vrea eu sa-mi gasesc bani la ciorap sau io stiu,prin alte locuri ...dar daca nu-i pun,n-am nici ce gasii
numa' printr'o minuneeee (pusi de altcineva
hmmmm...)
Eeeee tot citind obs ca eu nu ma potrivesc prea bine cu Racul de mai sus ...nu sunt nici femeia fatala, dar nici aia blanda,timida si retinuta.
Eu fac primul pas cand simt ca asta e ceea ce-mi doresc,indiferent ca e vb de barbat sau altceva ...da, e adevarat ca nu sunt agresiva fizic si nu reactionez nici daca mi-ai tras prima palma (metaforic vorbind),dar fii sigur ca daca imi mai tragi una,a treia va venii din partea mea si va fi cat cele doua date de tine (mica si a dreaq
)
Ihi,imi plac plimbarile sub clar de luna,ca's la mare sau la munte...nu conteaza,numa' sa simt eu ca am evadat din orasul in care simt tensiunea in aer plutind.
Asta da, familia e familie si nu permit nimanui nici cea mai nevinovata gluma la adresa lor,altfel iese cu scantei .
Destul de frumoasa?! destul de desteapta?! ...asta inseamna sa fiu o complexata,iar eu nu sunt ...sunt asa cum m-a lasat mama natura si nu ma intind mai mult decat imi permite patura.
Oooo nuu,asta nu! Nu suport sa colectionez nimicuri in casa! Io's aia care le arunca de fiecare data si mama (tot rac fiind) le culege dupa mine
"Nu e tocmai geloasă, ci posesivă. E o diferenta!" ...mda! daca zic ei,ii cred pe cuvant
zau asa!
Partea asta imi place :" Ea stie în adîncul sufletului ei că, oricît de departe te-ai duce ca să-ti urmezi visele, te vei întoarce întotdeauna si ea va fi acolo, asteptîndu-te răbdătoare. Ochii ei încă vor mai avea strălucirea lunară de care îti amintesti, bucătăria va mirosi delicios a arome de mîncăruri calde, iar ea te va întreba cum a fost si cum te simti. Dacă nu ti-a mers bine, va spune o glumă ca să te facă să rîzi, te va hrăni si, după ce te-ai relaxat, îti va alunga grijile cu sfaturile ei de bun simt si umorul ei nebun. Mai tîrziu, la lumina flăcărilor din semineu, te vei uita la chipul ei senin si te vei întreba din nou: "O fi, de fapt, oare, o creatură lunară sosită dintr-o grădină învăluită în ceata, sau o adorabilă nebună plină de viata?". Dar răspunsul nu va mai părea important."
Mire vezi ca o sa-ti atraga mama mea virtuala atentia,ca ai scris cu caractere mici si iei na-na
Auch ...cred ca ma i-a o criza de rinichi .Merg sa ma bag in putatuz .
dragelor .
Somn usor
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
july_g spune:
Neata fetele!
Mirela, mi se cam potriveste ce ai scris tu acolo, mai putin partea cu stransul banilor. Sunt o cheltuitoare fara masura! strang bani numa daca schimb hainele si-i uit prin ele! in rest, pe ici pe colo mici diferente! Sunt o zanatica zglobie! Ha, ha, ha!Asta mi-a placut cel mai mult!
Menna, Mona, Georox, Cookie va pup! Si pe tine Mirela!
Sa aveti o zi buna
cookie spune:
'Neata!
Sunt si eu pe-aici, numai ca nu prea mi-a mers site-ul in we, iat ieri ma avut program administrativ...
Mirela...unde le gasesti mama?
Se cam potriveste...pe ici, pe colo, prin partile esentiale...
Noi ne pregatim de petreceri in weekendul asta, avem un botez la un prieten, si bebelusul il boteaza cumnata mea...asa ca
Pana una-alta, vine Martisorul!
Asteptati cadouri de la jumatatile voastre sai...vi le faceti singure?( nu de alta, dar sa fiti sigure ca nu se da gres )
Menna spune:
'Neata fetele ...beu cafeluta s'apoi ma pun pe treaba.
Aici e soare ,frumos afara si totul e alb ...e k un tablou de iarna superb
O zii minunata dragelor
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
monagan spune:
neata,
MIRELA,aoleu,ce mi-ai facut.!!!! Asta e un adevarat test. Bine ca mi-am pus ochelarii.
Ia sa vedem,ce se potriveste:
quote:
Chiar și cu un ascendent extravagant, această femeie va avea niște bani ascunși sub ghiveciul cu azalee, sau puși printre faldurile feței de masă din dantelă pe care a primit-o de ziua ei acum zece ani și pe care n-a folosit-o niciodată.
quote:
Cu tot simțul umorului, femeia acestui semn nu va reacționa favorabil la glumele cu soacre. Să nu-i citești niciodată jurnalul. Oricum va fi bine ascuns, încuiat pe undeva. Racilor le place să aibă secrete. Nu sînt genul care să se confeseze, dar pot să asculte confesiunile altora.
quote:
Răbdarea e una dintre principalele ei virtuți. Însă cînd e deprimată, va trebui să găsești o modalitate de a o scoate dintr-ale ei și să o prinzi înainte să se scufunde prea adînc în depresie. În adîncul sufletului lui, orice Rac își dorește să fie răsfățat, alintat. Are o nevoie disperată să știe că nu poți trăi fără ea și uneori e capabilă să meargă pînă dincolo de limitele normale pentru a-ți stîrni mila și instinctul protector, doar pentru a se asigura că e importantă pentru tine.
quote:
Racul e semnul maternității! Va fi loc și pentru tine, dar va trebui să te dai un pic mai la o parte. O femeie Rac fără copii își va revărsa afecțiunea maternă asupra unui animal de casă sau a prietenilor, iar aceștia vor fi norocoși. Sacrificiile de care e capabilă o femeie lunară pentru cei dragi nu au limite. Curajul pe care nu pare a fi în stare să și-l adune pentru a-și alunga propriile temeri apare ca din senin, strălucitor ca soarele, atunci cînd cei dragi au nevoie ca ea să fie puternică pentru a-i sprijini. Cînd totul îți merge prost, ea nu te va dezamăgi niciodată și în acele momente îți va aminti mai degrabă de o stîncă decît de o fragilă rază de lună.
quote:
Ea știe în adîncul sufletului ei că, oricît de departe te-ai duce ca să-ți urmezi visele, te vei întoarce întotdeauna și ea va fi acolo, așteptîndu-te răbdătoare. Ochii ei încă vor mai avea strălucirea lunară de care îți amintești, bucătăria va mirosi delicios a arome de mîncăruri calde, iar ea te va întreba cum a fost și cum te simți. Dacă nu ți-a mers bine, va spune o glumă ca să te facă să rîzi, te va hrăni și, după ce te-ai relaxat, îți va alunga grijile cu sfaturile ei de bun simț și umorul ei nebun. Mai tîrziu, la lumina flăcărilor din șemineu, te vei uita la chipul ei senin și te vei întreba din nou: "O fi, de fapt, oare, o creatură lunară sosită dintr-o grădină învăluită în ceață, sau o adorabilă nebună plină de viață?". Dar răspunsul nu va mai părea important.
Eh, cam astea ar fi ce cred eu ca mi s-ar potrivi......mai ales prima parte e cat se poate de adevarata. Ha, ha.
![](icon_smile_big.gif)
July_, eu nu sint cheltuitoare, adun banii (daca-i am), dar daca il intrebi pe al meu, zice ca sint cea mai cheltuitoare femeie din lume. Eh, barbatii saracii, au si ei pe cine da vina.
P.S.
Menna, dupa ce am scris,am citit.:
quote:
Mire vezi ca o sa-ti atraga mama mea virtuala atentia,ca ai scris cu caractere mici si iei na-na
mai da ce bine o cunosti tu pe "mama virtuala"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
MirelaV spune:
neata
io am ajuns la birou, mi-am facut repede un ness, am citit fuga fuga ce ati scris..k ati fost vrenice..va pupik si ma apuc de treaba
menna, te simti mai bine?
mona, sorry iubita mea, dar daca scriam cu caractere normale ocupam toata pagina.
sa aveti o zi minunata
aici e tare friiiggggg MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
haideti k am deschis intr-o fuga www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">capitolul 10
il editez mai tarziu
pupici MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.