reglarea menstruatiei?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by ramsan

Dragelor, problema ciclurilor prea scurte (15 zile) sau prea lungi (2 luni) este aceea ca ele sunt cicluri anovulatorii. Din cele doua probleme - cea a c.m. neregulate si cea a lipsei ovulatiei - eu am reusit sa rezolv doar una. Cu ajutorul unui tratament naturist cu tinctura de branca ursului (timp de o luna cate o lingurita dizolvata intr-un pahar cu apa de 3 ori/zi) am ajuns sa am CM fix la 31 zile cand inainte de acest tratament, aveam cicluri total dereglate (23 zle, 42 de zile, 33 de zile)! Si eu ca si voi, incerc cu disperare sa ma agat de momentul ovulatiei. La monitorizarile ovulatiei, am iesit ok. Am ovulatie, dar nu se prinde nimic.

Va urez sa fiti sanatoase!

te contrazic. eu stiu clar k ovulez luna de luna. si imi vine cm fix la 13-14 zile dupa ce am ovulat. fie el si lung de 36 zile. cel din decembrie a fost doar o dereglare. dar nu toate ciclurile sunt anovulatorii..

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire... nu stiu daca sa merg la medic. Pe scurt: de 1 an, iau pilule. Multe luni, imediat cum terminam folia, la 1-2 zile, aveam menstruatie normala, care se oprea in momentul in care reincepeam sa iau pilule. Doar ca de cateva luni, sa tot fie vreo 5, astept mult si bine sa... de ex, ultima pilula o iau vineri... si sangerarea incepe miercuri/joi/vineri/chiar sambata, cand trebuie sa incep o alta folie. Faza cu vineri/sambata dureaza de 2 luni. Acum, e aceeasi problema. E joi si inca nu s-a intamplat nimic. De fapt, sunt 2-3 picaturi rozalii, imediat dupa ce termin pilulele, apoi... liniste.
Am zis sa vad cum evolueaza toata smecheria... oricum, peste 2-3 luni renunt sa mai inghit chimicalele astea.
Aveti idee ce ar putea fi ? Stiu ca maine-poimaine voi sangera, dar e normal sa se reduca asa, de la luna la luna ?
Multumesc !

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

quote:
Initial creeata de mamica dulce

...fetelor, nu aveti idee cum sa fac sa-mi vina si mie odata??? am avut ciclu ultima data la inceputul lui decembrie(primele zile) si acum e februarie si ..NIMIC.Am facut doua teste de sarcina si joia trecuta am fost la medic,m-a controlat cat se poate +eco si nu e nimic,nu sunt insarcinata.
mi-a dat o reteta de pastile dar parca nu vreau sa le iau,daca stiti voi ceva naturist de reglare a menstruatiei,ceaiuri sau ceva de genul asta.Niciodata nu a fost regulat(exceptand perioadele cand luam pastile)dar demult nu s-a mai intamplat sa intarzie mai mult de o luna.Cand vine..e hemoragie,o data a trebuit sa fac injectii cu vit k,in rest le beam dupa 10 zile.Eu ma gandeam ca o sa se regleze automat dupa copil...dar au trecut 3 ani de atunci si eu nu stiu niciodata cand ar trebui sa-mi vina.E foarte nasol si m-am saturat sa fac teste de sarcina:)

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Am avut si eu aceleasi probleme. M-am plans cumnatei mele de treaba asta si mi-a recomandat Dolormin für Frauen. Iti pot spune ca acum imi vine regulat la 28 de zile . In plus nu mai este atat de mult cantitativ si este si fara dureri. Ani de-a randul primele doua zile erau un cosmar pentru mine. De un an si jumatate nu mai am probleme. Am luat doar patru luni pastilele si acum nu mai am probleme. Se iau doar in zilele de ciclu. Se da fara reteta. Asa ca poti sa cumperi oricand.

Mergi la inceput