Sfatuiti-ma va rog!!!

Sfatuiti-ma va rog!!! | Autor: dilemutza

Link direct la acest mesaj

Astazi se implinesc 32 de zile de la ultimul ciclu...nu am un ciclu regulat(difera cu 2-3 zile),insa nu mi-a venit niciodata menstruatia la un interval atat de mare!Mi-am facut pana acum 2 teste de sarcina la un interval de cateva zile si raspunsul a fost "NEGATIV"...Aum 10 zile am avut un contact sexual ,DAR am folosit prezervativul!!!
E posibil sa fiu insarcinata???Se poate sa-mi intarzie din cauza sesiunii in care ma aflu???Nu inteleg de ce nu am menstruatie daca mi-a iesit testul negativ si am si simptome premenstruale!?!?!Acum vreo 2 luni jumatate mi s-a descoperit o anexita si am urmat un tratament timp de 10 zile,dar nu sunt sigura ca mi-a trecut ptr. ca inca ma mai doare.Poate fi anexita o cauza a intarzierii ciclului???
Va rog dezmeticiti-maaa :(((

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

In primul rand bine ai venit pe forum!

In al doilea rand, mai trebuie sa faci un test de sarcina peste 4-5 zile. Daca este o sarcina, este posibil ca hormonul care e detectat in urina de catre test sa nu fie in concentratie suficienta pt. a aparea a doua liniuta.

In al treilea rand, da, sesiunea poate influenta aparitia menstruatiei, stresul blocheaza niste circuite hormonale si poate intarzia aparitia sangerarii menstruale.

Ca un sfat personal, daca acela a fost singurul contact si ati folosit corect prezervativul, este posibil ca stresul sa fie cauza. Asa ca mai linisteste-te un pic si poate vine .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Nu te-am intrebat ce durata are ciclul menstrual, daca spui ca la 32 de zile a intarziat mult. Iar o variatie cu 2-3 zile e cat se poate de normala.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu cred ca nu esti gravida. Probabil anexita sau stresul isi fac de cap. Nu intra in panica! Ai rabdare, cred ca e doar o intarziere.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu zic ca e de la stres. Si mie mi s-a intamplat la fel in decembrie cand am avut examene, si ce m-am agitat, mai ales ca eu am deja 2 copii si nu mi-l doresc pe al 3-lea...

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu cred ca este de la stresul inerent examenelor.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

am vazut ca mesajul a fost pus pe data de 06.02., deci pana acum ar trebui sa ai un rezultat.Oricum ar fi bine sa faci un control medical ca pe viitor sa nu mai ai aceste probleme, mai bine sa previi decat sa tratezi, ca oricum cauze pot fi multiple...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

probabil a reusit sa se linisteasca.sau a venit intre timp.se poate se fie o dereglare hormonala.

asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Doar daca intirzie peste 40 de zile e sarcina cu siguranta.
Testul de sarcina iese pozitiv la cel putin 7 zile de la fecundare.
Din cite stiu eu..

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

nu cred ca ia de ce sa iti faci griji!! si eu am un cm neregulat, si luna trecuta (care vine la 31,32,33 de zile) iar luna trecuta mi-a venit in a 38 zi si nu a fost sarcina!!!!
pt linistea ta poti sa iti mai faci un test dupa cateva zile!!
mult succes!!

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea
pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput