FIV... ICSI si fumatul
Raspunsuri - Pagina 2

Anca Wish spune:
Elise, dr. Marinescu face histeroscopia cu anestezie totala. Slava Domnului!
Esti ametita dupa, dar e ok.
Bafta multa!
anca...SIGUR intr-o zi

Elise spune:
Ce bine!!!
Macar nu mai trec prin chinul de la HSG.
Fiind anestezie totala, o necesita internare?
Elise

Tabitha spune:
Elise: eu, cand am facut ICSI, una din cauzele nereusitei a fost faptul ca la decongelare spermatozoizii nu mai erau asa buni ca in momentul recoltarii. Daca ar fi sa o pot lua de la capat, as alege ca sotul meu sa faca biopsia in momentul punctiei. Iar daca la biopsie nu s-ar gasi spermatozoizi buni, as face ICSI cu donator. Spun acest lucru deoarece noi suntem hotarati sa apelam la donator pentru IAD. Normal, daca as fin in locul tau, adica fara un ICSI nereusit la activ, probabil ca as gandi ca tine. Insa stiu ca una din cauzele esecului meu a fost inghetarea spermatozoizilor. Acelasi lucru mi l-a spus si dr. Damian, care a fost foarte uimit cand i-am zis ca am facut ICSI cu decongelati iar sotul meu are azoospermie. Eu iti urez sa-ti reuseasca ceea ce ti-ai propus si sa nu fie nevoie de nimic altceva, decat de acest ICSI. In ceea ce priveste histeroscopia, nu pot decat sa-ti tin pumnii si sa ma rog ca totul sa fie bine, ca nu am experienta in acest domeniu

Elise spune:
Tabitha,
acum...sa vad daca ajungem la punctie si FIV, pentru ca se pare ca e o problema genetica.
Barbatu' meu e "functional", conform analizelor de azi - si singurele teste pe care trebuie sa le repete ar fi dozarile hormonale (desi prima data au fost ok) si testele cromozomiale (genetice).
Daca e genetic...ne-am ars!!!
Elise

Tabitha spune:
Elise: imi poti spune si mie exact ce analize a facut sotul tau de la inceput si pana acum? Ma gandesc ca poate imi reusesc sotul sa faca si el analize mai amanuntite... Imi pare tare rau ca treceti prin ceea ce treceti... .. Hai poate ca totusi nu e genetic si mai exista o sansa pentru voi... Eu iti tin pumnii sa nu fie genetic, da?

Elise spune:
Tabitha, multumesc!
Si sa imi spui si mie secretul tau de estia sa optimista tot timpu'...
analizele pe care le-a facut barbatu-meu:
- Spermograme ;
- Examene clinice
- Ecografii abdominale;
- Ecografie scrotala
- Ecografie Doppler a vaselor testiculare
- PSA (pentru prostata)
- Testari hormonale
- Testele genetice: analiza microdeletiilor cromozomului Y ( 20 de microdeletii)
Pt. testele hormonale si genetice o sa avem raspunsul sapt. viitoare.
In rest, a iesit 100% ok pe toata linia.
N-are canale infundate, n-are varicocel, n-are probleme clinice, n-are probleme cu prostata.
Dar nici spermatozoizi n-are!!!!
Elise

Elise spune:
luli, spre sfarsitul sapt. viitoare o sa avem toate rezultatele.
Pina atunci...bazaim si noi pe aici.
Elise

Tabitha spune:
Elise: eu am lipsit o perioada, ca am fost ocupata cu schiatul si mai pe urma cu investigatiile. Care din analize au aratat ca sotul tau nu are canalele infundate? Ecografia Doppler? Unde ati facut-o? Cat a costat? Ca la noi asta ar fi singura explicatie pentru faptul ca are spermatozoizi in testicule, dar nu coboara in sperma. Sper ca rezultatele de la hormonale si genetice sa fie OK. Te pup si mai vorbim. Eu acum recuperez cele peste 10 zile pierdute, de cand nu am mai intrat pe forum.

danyalo spune:
Tabitha
bine ai revenit!!!
ne-a fost dor de tine!!
ia vezi... sa o scoti pe LIANA din starea in care a intrat...si sa o aduci...inapoi
LIANA --- eu intind prima mana!!!! hai ...prinde-te...!!! PLEASE!!!
ca de nu...vin cu ...Viata merge mai departe!!! eu in doi ani...am pierdut un tata... o verisoara de 20 ani si un var de 32 ani..singuri la parinti!!! asta e viata!!! dura!!! dar nu avem ce sa facem...de aceea trebuie sa traim frumos...sa ne bucuram de orice clipa!!! uite si pt. tine niste
si niste
DANY