Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by irina81

MIMSI , nu cunosc pe nimeni Dinu .De ce m-ai intrebat?

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Pentru ca pozele acelea superbe cu marea poarta semnatura lui

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana, le-ai intrebat si ce zodie sunt ?

Flavia, e tare scumpic baiatul tau. Sa-ti traiasca. Si eu il tin des in funduletz pe burta mea, cu fata la mine si rezemat de picioarele mele .

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Si desi aproape se termina ziua, urez si eu celor care au mai capatat o lunitza sa creasca mari, frumosi si sanatosi. Si un pupic special de la Serban pentru Alex ( cuscra, ne-am mai spalat pacatele? )

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Nanadana succes cu regimul
Ioana75 daca Miruna nu are dureri de burtica sau altceva nu ai de ce sa te ingrijorezi si poti sa-i continui diversificarea.
Marlena sa-ti traiasca feciorul si pofta buna cu musuroiul,da cred ca l-ai terminat pana acum(de musuroi vorbesc).
Moki ce fain de tine ca iti doarme asa de mult ziua.
Norina bafta la examene!
Idalie bine ai venit!

cristell
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_c66/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Idalie - bine ai venit! Sa-ti traiasca Victor si sa fie sanatos si frumos.

Flavia - cum e cu extractul ala de placenta? Am inteles ca sunt necesare 6 fiole pt un tratament. Are importanta la cate zile te speli pe cap? Eu de ex. ma spal la 2 zile si am parul lung (inainte de a naste era si des ). Asta inseamna ca pot folosi la fiecare spalare o fiola?

Alina si Anya (19 oct. 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/a_cibea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

MIMSI ,ai dreptate;eu le-am primit prin mail de la o prietena,dar vezi ca spre sfarsitul albumului mai sunt unele super,fara semnatura, facute de noi.''

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Flavia frumoase poze ,misto ca este asa de cuminet Stefan bravo lui sa-i faci un pupic de la noi

Gata ma duc sa spal biberoanele sa le sterilizez si sa ma duc si eu la dodo ,ca acuma am terminat cu fiumeu (baie,masaj , papa si culcat)

noapte buna la toata lumea si vise placute

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna seara!
mai fetelor luminati-ma si pe mine, cum faceti voi branza din lapte praf, ca uite, eu nu pot dormi ca ma framanta chestia asta
azi am incercat de 2 ori sa fac branza cu lapte bebelac, dar nu vrea sa se inchege deloc uite, sa va zic cum o fac si sa-mi ziceti voi ce gresesc....
-pun 8 lingurite de lapte la 240ml de apa si fac laptele
-dau in fiert laptele, il las 10 min si pun 2 pastile de calciu lactic pisate in prealabil
-las sa se raceasca si astept sa se inchege.......si tot astept da nu iese , frate!
deci, care-i smekeria?

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sunt nauca si nu am apucat sa ma culc inca ca am avut ceva urgent de facut. Cred ca azi am ajuns la o zi normala de lucru dar daca ma intrebati ce am mancat s-ar putea sa nu stiu ca am mancat asa de repede ca am uitat. Bine ca sunt acasa si vad cum creste copilul.

De bb nu stiu ce sa zic, seara a mancat bine, cred ca l-a apucat foame, cumulat insa cu ceai cu tot abia a batut un 600. Poate e o zi mai proasta ca el la ora 9 jumate chiuia de ziceai ca pleaca la hora in sat. De adormit, a dormit la bibe, l-am trezit de 2 ori ca sa manance tot bibe! Am promis ca maine o sa ii dau sa manance atunci cand o urla de foame, ca eu tot cu bibe pe capul lui, s-o fi stressat copilul si chiar daca ii era foame, nu mai vroia de nervi.

Deocamdata o sa ii fac urocultura si sa vedem care e treaba, nu am motiv sa imi gasesc alta pediatra, mi se pare buna si pe sistemul nou. Sper sa nu ma certe prea tare ca i-am dat ceai dar eram disperata. Nici nu stiu daca i-am dat ceai, aveam baby drink cumparat in caz ca face copilul colici. cert e ca a ras bibe de ceai si parca era mai fericit dupa.

Ai ca povestesc prea mult de mine.
Si nu il ultimul rand, va multumesc de incurajari, nu ma las eu cu una cu doua .
Ma duc sa ma culc, maine alta zi de balamuc!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Noapte buna, dana!
Flavia, bine ai revenit!!!
Laura, eu nu stiu ce-i aia plictiseala........da de facut aceleasi lucruri zi de zi m-am cam saturat si eu, chiar vineri asa ma luase o depresie.......asa ca in weekend s-a lasat cu o curatenie generala si chiar mutat mobila prin casa, si parca acum ma simt mai bine! am avut si dadaca la cupil ca a venit mama, asa a fost mai bine
ce ma enervati cand ziceti ca papa tot din castronel copii , ca al meu nu vrea deloc cu lingurita, cu greu inghite si el vreo 4-5 varfuri de lingurita. da stiu ca trebuie sa am rabdare cu el asa ca nu-l fortez.....poate cu timpul o sa fie mai bine, sper
hai ca ma duc si eu la dodo, vorba danei......Andrei are un catel caruia ii spunem dodo ca de obicei adoarme cu el in preajma!
noapte buna la mamici si mai ales la bebici

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput