Mamici de mai-iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen Cita spune:

Ama bine ca bebe e bine si colul ok dupa cazatura ...pai cum sa fie altfel ? eeee!!! Felicitari pentru bebe grasun si pt examenele de care ai scapat cu bine ! Si eu votez pentru Herbolax (iau in caz de urgenta...) dar mai ales ma bazez pe supozitoarele cu glicerina. Ambele sunt ideale in combaterea constipatiei la gravide (scrie la prospect). Si multe kiwi si apa multa! Oricum, io tot odata la doua zile ies (de unde si variatiile ciudate ale cantarului) ... dar cel putin atunci e fara efort ! Sanatate si bafta in continuare!
Magghy eu zic sa nu te mai stresezi inutil pentru o chestiune care tine de statistica ! Daca ar fi sa ne stresam pentru toate statisticile in care nu ne incadram ar fi ziulica prea scurta... Poate ar merita sa-i mai faci o vizita lui Iosup, dar pana una-alta, succes maine la dr. T sa-ti dea vesti bune ! Si ai incredere in bb Nichita ca e un luptator si o sa fie pana la capat ! Multa sanatate si iti tin pumnii pentru vesti bune maine !
ALIA imi pare rau pt rezultatele de la analize ... dar important e ca nu sunt probleme grave care sa-l afecteze pe bb si ca sigur se trateaza pana la nastere ! Asa ca nu dispera ca-l superi pe bb !

Carmen 22 cu Eliza in burtik

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Mihaela.f multumesc pt mail-ul despre IR-uri !
Papadie, gabi25, Ildiqo, Crisbar, betty13ro si VoichiV (sper ca n-am omis pe nimeni...) FELICITARI PENTRU BEBELINE !!!! Vad ca fetitele conduc in mod detasat !
BB-i sanatosi si sarcina usoara noilor venite ! Scuze pentru intarzierea urarilor ...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20730;103/st/20060613/dt/8/k/2f72/preg.png

Mergi la inceput

Cat despre nasterea naturala ... la noi nu e pe alese - e cezariana musai ! (din motive de miopie avansata) dar sunt cat se poate de impacata si optimista in legatura cu acest “rau” necesar care isi are avantajele lui. Singurul lucru care ma ingrijoreaza oarecum in momentul de fata e faptul ca alaptatul s-ar putea sa se declanseze mai tarziu ...cica ... dar nu stiu cat de adevarat e acest “zvon”. Adevarul e ca nu am studiat prea mult chestiunea, ca mai e timp de studiu. D-aia nici nu ma ingrijorez prea tare ... de fapt deloc... dar poate aflam ceva mai multe despre subiect de la mamicile cu experienta.

Hai ca v-am facut capul mare ... O sa incerc sa postez mai des ... ca si cu mancarea la sarcina: putin si des... Da’ nu stiu de ce nu-mi iese de loc chestia asta f inteleapta dealfel.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Carmen eu spre exemplu ma cantaresc non stop.Trec frecvent pe langa cantar si ma mai urc putin pe el.Asa am constatat ca greutatea reala e aia de dimineata.Seara mereu am cu 1 kil mai mult ca dimineata(nu stiu de ce),dar dimineata urmatoare revin din nou la valoarea zilei precedente...eventual cu 100 grame mai mult.Sa nu crezi ca a devenit o obsesie,dar nu vreu mai mult de 0.5 kg pe sapt.Asta nu inseamna ca ma infometez sau ma apuc sa tin vo cura.Ajustez doar consumul de paine si dulciuri.

Gabi chiar interesant ce zici tu acolo de dintisorul acela...Da...daca e asa mic si prapadit cred ca poate sa ti-l scoata si fara radiografie.Si mama mea e stomatolog si majoritatea extractiilor pe care le face le face fara(deci cu o experienta de vo 20 de ani se poate).Cere radiografie doar cand i se pare ei ca ar fi mai ciudat.(io de exemplu ca n-am experienta ei nu ma bag fara radiografie).Succes...sper sa scapi mai repede de el.

viviana25w3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ama tocmai am primit catalogul azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

FEtelor azi am facut nispe poze la burtik si le-am afisat, fiti dragute si estimati cum e si cite kg am pus pe mine.

doroti_5 26+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

vivighe de acord cu tine in ceea ce priveste consumul de paine si dulce (mai ales aici e dureros rau ... si e mai mult teorie la mine...) si cu cantaritul cat mai des ...ca tot e in drum cantarul! Si parca te simti mai bine de dimineata cand vezi ca ai mai putin cu 1-1.5kg decat aseara ...
"0.5 kg pe sapt" e cumva tot o statistica ... ce bine ar fi sa ne incadram in ea! Da' ce mai conteaza pana la urma cateva kg in plus acolo, atata timp cat bb e bine-merci! Las' ca are bb grija sa le dam jos dupa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Doroti,ce burtica frumoasa ai!

Fetelor,va anunt ca azi am fost la eco si vom avea o fetita!Asa ca vrem si noi un

Spitalul CFR 2,numele inca nu-l stim nici al doctorului nici al fetitei din burtica.

Si sunt pro nastere naturala 100%fara anestezie.Nu e chiar asa rau ca la durerile de dinti(desi durerile sunt mult mai mari),partea buna e ca sunt pauze intre contractii in care nu simti nimic.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 20fix&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Irinaghita poti sa faci linistita control oftalmologic!! Si eu am facut unul; pe de alta parte desi mi-au mai crescut dioptriile putin mi s-a recomandat sa nu schimb ochelarii si dupa ce nasc sa repet controlul ca uneori din cauza sarcinii o mai iau razna problemele( nu stiu ce ai tu eu am miopie) dar apoi de multe ori se revine la dioptriile de dinainte de sarcina.

Doroti ce burtica draguta!!

Cami 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mai ce de fetite! Auzisem eu ca anul asta e anul fetitelor, da chiar asa, dublu fata de baietei, nu ma asteptam...

Felicitari Betty si Lya pentru fetite! Sa fie sanatoase si voi sa aveti nasteri usoare.

DianaR, la Craiova e doctorul, intr-adevar, iar distanta intre nasteri de 3 ani. Cum a fost azi la control?

Ama pe mine salatele si iaurtul ma ajuta foarte mult sa nu ma constip (rau)...

Gabi, Doamne ajuta sa scapi de durere. Cred ca e bine sa te duci la dentist, cu infectiile nu e de gluma.

Carmen Cita eu asa stiam ca dimineata pe nemancate e valoarea reala. Cat despre diferente, cred ca ti-ai raspuns singurica, constipatia bat-o vina... Cred ca tu ziceai ca vine laptele mai tarziu dupa cezariana. Sincer nu stiu cum e. Insa eu am nascut natural si abia dupa 2 saptamani jumate mi-a venit lapte suficient pentru bebe. E drept ca a fost un mare mancacios, mie imi venise cat de cat laptele dupa cateva zile, da tot trebuia sa completez cu formula si inca serios, ca altfel plangeaaaaaaa. La 2 saptamani jumate, cand aproape nu mai speram, am reusit sa scot formula definitiv.

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 28+ saptamani

Mergi la inceput