Crema hidratanta pentru burtica
Raspunsuri - Pagina 6
dilaural spune:
Nu-mi spuneti si mie ce stiti despre Lotiunea de la Eucerin cu 10% uree???
Asta mi-a recomandat dermatologul... dar am citit pe prospect si nu spune ca e recomandata gravidelor iar in cazul aplicarii la copii se cere mai intai sfatul medicului.
Am vazut ca aceasta lotiune are mai mult un regim de medicament decat de cosmetica...
Voi stiti ceva?
Merci! Pup!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
23+ cu
Andreea Eliza
Sephora spune:
Eu folosesc ulei de migdale 100% natural si o crema Collistar speciala ptr femeile insarcinate (Antivergeturi) le-am luat din Italia le folosete si o prietena care va avea gemeni si vad ca la ea a dat roade sper ca si la mine.
Fiind inca mititei avem doar probleme cu sanii care s-au cam marit si cam vor scarpinati.
Asta e ce pot sa va spun,cred ca uleiul de migdale se gaseste si in Romania.
Va pup pe toate si cat mai putine vergeturi.
Io 9+
Io
carminabulina spune:
Dilaural despre eucerin nu stiu nimic dar o sa-ti spun ce mi-a facut dermatologul la care am fost.
Intr-adevar de la uleiul Johnson mi s-a ars pielea si mi-a recomandat sa nu mai fac baie in cada
ci doar dush
si doar o data pe zi. "Pt. ca si prea multa apa si sapun strica" am incheiat citatul...asta cat timp sunt gravida.
Pe urma mi-a scris acolo o reteta cu o crema si cu un sapun Ph 5,5. M-am dus la farmacie am platit pe 2 sapunuri si o crema 440.000 lei
. Eu am crezut ca am dat 40.000 lei pe sapun si restul pe crema. Cand ma uit pe bon surprize - surprize: un sapun costa 180,000 lei. Era un sapun de 100gr. pentru copii cu ph 5,5.
Va este clar ca dr. a stiut ea ce face cand mi-a scris sapunul ala fara sa ma intrebe si pe mine daca am bani sa-l cumpar.
Asa ca am descoperit ca gelurile intime au ph 5,5 si sunt foarte bune chiar si pe corp in cazul asta. Momentan folosesc unul de la Oriflame, nu sunt fan al acestei firme dar cu gelul am nimerito.
Asa ca mai inceraca si alte produse in afara de eucerin ca sigur exista si asa ceva. Un sapun cu ph neutru il recunosti in momentul in care il folosesti: cu cat face mai putina spuma cu atat este mai aproape de ph pielii tale. Daca nu face spuma deloc si mai bine. Crede-ma ca stiu ce spun. Am suferit 3 saptamani si inca una pana si-a revenit pielea si am incercat in tot acest timp diverese dar pana nu am folosit sapun cu ph neutru (5,5) si crema data de medic cu vit. A nu mi-a trecut. Ca asta era o alta problema ca cica pilelea s-a ars in halul asta pentru ca uleiul cu pricina a reusit sa inhibe vitamina A din piele. (poate exprimarea nu este tocmai corecta dar ideea de baza e aceiasi
).
Cam asta e.
Dolcebaby sa stii ca nu am ignorat intrebarea ta dar stiu ca trebuie sa ajungi la medicul dermatolog si el sa fie cel care iti recomanda o crema sau nu. La mine a fost lipsa vitaminei A dar poate la tine e altceva.
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
Eu folosesc crema SANOSAN, dar are dezavantajul ca intra foarte greu in piele si se intinde la fel de greu, iar acum mi-am luat de la plafar crema antivergeturi VERGISAL, (a mai scris cineva aici despre ea) care mi se pare foarte buna si costa doar 7 RON.io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
adelapop spune:
e am amestecat crema hidratanta (nivea cu coenzima q10) cu ulei de masline, si ma dau dupa dus. ma declar mai multumita decat de cooa butter de la body shop, si nici nu miros ca o salata.
se absoarbe bine si pielea nu ramane grasa. acest sfat l-am primit de la cosmeticiana mea care e insarcinata in 8 luni si s-a dat toata sarcina....si nu are o vergetura. dar eu cred ca e si gena buna![]()
18+
dilaural spune:
Dragelor... va multumesc la toate pentru raspunsuri...
Si sa va spun acum comentariile la 4 zile dupa inceperea tratamentului...
Concluzia este: dai un ban da' stai in fatza...!
Adica pielea mea de pe burtik si-a revenit total si este moale si catifelata... pe sani mai am un pic. Pana la momentul actual ma simt satisfacuta de produsele de la Eucerin si vad ca-si merita banii!
Va pup pe toate si mai pove daca apare ceva interesant!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
23+ cu
Andreea Eliza
aurastanciu spune:
eu am folosit banalul lapte doina si vreau sa va spun ca m-am ingrasat 32 kg. fara nici o vergetura. cred ca depinde de pielea fiecareia.
vivighe spune:
Am auzit si eu ca uleiul de migdale e foarte bun...da oare unde s-o gasi asa ceva la noi,si cat o costa?(daca stam sa ne gandim cat costa migdalele comparativ cu semintzele de floarea soarelui...)
adelapop spune:
vivighe gasesti ulei de migdale la plafar, insa nu il poti folosi asa concentrat si pt ca se vinde la niste sticlutze minuscule.
cred ca trebuie amestecat cu ulei de floarea sau de masline sau pur si simplu in crema de corp.
19+