Ingineri, fosti, viitori..:) (2)
Raspunsuri - Pagina 14
katik spune:
salutare!
chiar ca-i pustiu, lumea munceste
eu sunt un inginer tare napastuit azi, tare racit. sunt cobza, am si plecat de la serv, ma simt rau de tot, asa ca am lasat si cafeaua si am trecut vrind-nevrind pe ceai. trebuie sa ma repar cit de cit pina la 3, ca vine acasa taifunul si atunci vai de capul meu
sper sa aveti voi zi buna!
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Ioana81 spune:
Aici sunt la apelul de dim. Am de munca sa-mi pun si-n cap si nu am prea avut timp sa mai stau pe forum. Deci Kuki draga mea te insotesc la o cafea! !
Katik ai grija de tine vezi sa nu te imbolnavesti ca nu e bine acum sunteti 2 Te pup si pe tine si burtik! Astept vesti bune!
Otilia mama unde ai lucrat inainte de iti plateau orele suplimentare si mai dadeau si prime?Cam rare serviciile astea! Pai ciubuc este sa prinzi o lucrare in particular cu un coleg bineinteles ca singur e super naspa ca nu ai timp. Asa mai castigi banii de orele suplimentare si de prime . Pup fata care este departe!
Ioana 22+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
anacami spune:
Buna!
Sanatate si sarcina usoara mamicutelor cu burtica!
Sanatate tuturor inginerelor .
Am o durere de gat enervanta (care imi trecuse la un moment dat, dar daca nu ma invat minte...).
Eu sunt in mare dilema, am fost zilele trecute la un interviu si nu stiu daca sa plec sau nu de la actualul loc de munca! Dpdv financiar ar fi cam la fel, perspectivele profesionale/training-urile ar fi cele care mi-ar face cu ochiul la noua firma ...
Cred ca pana la urma o sa plec, aici a inceput sa ma enerveze si atmosfera (lucrez de vreo 8 ani, de cand am terminat facultatea).
Mi s-ar da peste cap planurile personale pentru o perioada (as fi vrut sa concep bb2 la sfarsitul anului), dar merita incercat- sa nu-mi para rau mai tarziu...
Sebastian este un nebunatic si jumatate, neastamparat si incapatanat!!
De cand s-a mai incalzit afara, avem "meciuri" cu el- in sensul ca, desi sta cate 2-3 ore afara dimineata si tot cam atatea seara, nu ar mai vrea sa intre in casa.La intrarea in bloc face crize, tentative de voma, invinetire instantanee, ba chiar ne trage de par si ne loveste cu picioarele .In casa mai urla cateva minute, de stiu toti vecinii, "la copii, la copii, in pac"!
Probabil ca ii este frica sa nu aiba din nou perioade de "inchisoare" sau vrea sa recupereze ce a pierdut pana acum!
Va pupam si va dorim o zi f. placuta!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
katik spune:
salutare inginerelor!
anacami, de acord cu tine! parca ai vorbi de fiica-mea. aceleasi manifestari, atit ca ea dimineata e la cresa si chestia asta se intimpla numai dupa-masa. in privinta alegerii, sunt sigura ca o vei face pe cea buna, bafta!!!!
ioana, vesti bune nu prea am, situatia nu s-a schimbat radical, atit ca n-am putut bea cafea din cauza nasului infundat, si ceaiul a alunecat cam greu in jos.
otilia, tu aici vorbesti de lucruri sfinte, auzi: prime, ha, ha, ha, ce-i aia?????
kuki, da' matinala mai esti? mirosul se simte pina aici, si e tare frumos!!!!
pup inginerele, si constructoritele care nu au acum timp!!!!
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Otiliav spune:
Eu am lucrat initial la o baza de date in constructii si dupa aceea am ramas in firma pentru proiecte care nu mai aveau legatura cu constructiile. Acum sa nu va inchipuiti ca se platea fiecare ora suplimentara, dar cand se statea mai mult se dadea o prima de regula minim 50$. Proiecte pe cont propriu nu am avut decat 2, le-am facut cap coada singura, dar intr-adevar multa bataie de cap, mai ales ca la al doilea beneficiarul era inginer constructor, cu multa experienta pe santier dar nu mai stia sa faca calcule, desene nici atat, dar avea pretentii evident.
Anacami, si eu mi-am planificat bb2 dupa 1,5 ani de munca aici pentru ca am multe de invatat si asa este nu poti sa schimbi locul de munca si imediat sa ramai insarcinata. Din acelasi motiv am ramas si eu la primul loc de munca, pentru ca stiam ca voi avea parte de sustinerea colegilor si a sefei pe perioada sarcinii. Imi doream tare mult un copil si am ales sa las cariera pe planul 2.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
monagan spune:
salutari
sint intr-o pauza de lucru.
Da ioana, ai dreptate, noroc ca mai exista si ciubucuri, ca altfel ...........
Maine merg la un scurt interviu, ca am de gand sa-mi gasesc si al 2-lea job(part-time). Sa-mi tineti pumnii.
Diminetile nu pot intra ca de la job nu e timp si nici nu e voie. Eh ce sa-i faci, asta e.
anacami,, de ce ai retineri, daca ai gasit ceva mai bun si mai atractiv dpdv financiar?? iti tin pumnii. Succes si sa ne spui ce ai hotarat.
KUKI, ce mai faci?
KUKI spune:
Ciubucuri?!
In specialitatea mea nu exista asa ceva, ca tare bine mi-ar fi prins
Si nici al doilea job...nu stiu unde ar putea fi in orasul asta mic si sufocant. Sa zic merci ca il am si pe-asta.
anacami spune:
Buna!
Va dorim un weekend insorit!
Am fost la primul interviu, m-au sunat si mi s-a spus ca am fost "admisa"; saptamana viitoare va trebui sa ma duc sa discut cu cei de la HR pt. conditiile contractului si salariu.
Dpdv financiar ar fi cam la fel (cred eu, voi afla luni exact...); perspectivele profesionale ar fi altele, desi nu e chiar sigur ca o sa fie mai bine- este o companie mai mare. Mi-am dorit sa ajung acolo la un moment dat; acum parca as mai fi stat aici vreo 2-3 ani, mai am un proiect personal - care acum va trebui amanat.
Peste 2-3 ani ar fi fost tocmai bine, dar nu stiu daca o sa mai am ocazia asta in curand.
Tare greu este sa iei o hotarare, zilele astea mi-am facut diverse scenarii si m-ama gandit cum as proceda in fiecare caz (functie de rezultatul discutiilor de luni...).
Oricum, dupa ce o sa iau o hotarare (zilele viitoare) nu ma voi mai gandi daca am facut bine sau nu; de obicei inainte de a lua hotararea este o perioada mai agitata pt. mine!!!
Va pupam!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)