Ingineri, fosti, viitori..:) (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Otiliav spune:
Ioana, eu tot mamica tanara te vad. Eu am nascut cu 2 saptamani inainte de a impli 26 de ani, deci m-ai luat. Si nu fii suparat ca nu ai randament acasa, ca si daca tragi pana nu mai poti nu-ti ridica nimeni statuie, tu si bebe sunteti cei mai importanti!
Deci eu am terminat in 2002, UTCB, DIC (Departamentul de Inginerie Civila) si pentru ca mi-a placut scoala , am facut imediat si un master. Deocamdata imi ajunge, nu ma gandesc la doctorat decat .
Cine a indraznit sa te pice in primul an?
Eu am avut o restanta la modul ca nu mi s-a permis sa dau tot examenul odata pe motiv ca nu am fost la un partial, dar in sinea mea nu o consider restanta , mai ales ca examenul il luasem cu nota mare, doar ca mi-a trecut-o in toamna.
Iar limba engleza m-a ajutat mult, eu acum trebuie sa discut cu colegii mei in engleza si mi-ar fi fost tare greu daca nu as fi invatat termeni tehnici in facultate.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
monagan spune:
ce faceti inginerelor?
Am avut ceva treaba azi, asa ca numai acu am putut intra sa vad ce mai faceti voi, ca nu ma pot abtine sa nu trec p-aici zilnic.
Vorbiti de master? Ooo, pai pe vremea mea nici nu era asa ceva.
Eh, ce sa-i faci daca sint mai batrana. Nu,nu, nu -greseala. Nu se spune batrana, se spune matura, sau cu experienta
Ioana81 spune:
Neata inginerelor!
Otilia nu stiu daca ai facut topografie cu el, era unul cu ciocate, mai ciudat, am urat materia aia, nu a vrut sa imi dea 5. nu o sa-l uit toata viata. M-a marcat, cat de rau era. Dar a doua oara am luat chiar 9 deci am reusit sa invat scarba aia de materie . Eu am terminat in 2004 facultatea. Mda cu nascutul ai dreptate eu o sa am 25 si jumatate cand voi naste.
Am avut niste predari si pana nasc vor mai fi, de aceea nu ma muncesc acum asa de mult.
Ioana 21+ si
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
b_irina_c spune:
'neata la pranz !
Facem ce facem si tot la bbi ajungem. Eu am nascut la 25 si 4 luni .
Eu ma las pagubasa cu lista .
In sfarsit e primavara si inghet in birou... E o cladire veche si rece. Daca dau drumul la caldura mi-i pun pe toti in cap . As deschide geamul, dar tipa care sta langa el e racita . Asa ca astept sa se faca 4 sa o zbughesc p'afara... Dar sincera sa fiu m-as plictisi singura in birou ... Sucita mai sunt .
Nici eu nu am facut master. Cred ca motivul principal a fost lenea . Oricum eram satula de scoala si in plus vroiam sa-mi iau lumea in cap (stateam cu socrii de 2 ani), sa fim (eu+sotul) independenti...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana81 spune:
Bau!
V-am speriat?
Sper ca nu! Azi m-am tot plimbat, nu imi arde de munca absolut deloc e f frumos afara.
Irina o pentru tine ca ingheti acolo saracuta si afara sunt 20 grade. Uffff bine ca lucrez acasa cu geamurile deschise sa simt mirosul primaverii!
Ioana 21+ si
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Neata inginerelor!
Otilia nu stiu daca ai facut topografie cu el, era unul cu ciocate, mai ciudat, am urat materia aia, nu a vrut sa imi dea 5. nu o sa-l uit toata viata. M-a marcat, cat de rau era. Dar a doua oara am luat chiar 9 deci am reusit sa invat scarba aia de materie .
Ioana 21+ si
Il stiu cum sa nu, l-am revazut anul trecut in 101 si nu imi dadeam seama de unde il cunosc. Brisan il cheama, nu a fost profesorul meu, dar la fel a patit si colega mea de camera cu el, cred ca este misogin pentru ca si sotul meu l-a avut profesor si a luat din prima examenul, si nu este genul care sa invete pana nu mai poate.
Otiliav spune:
Sper sa va placa lectura http://www.nasparau.com/ingineri.html !
aurelia1278 spune:
Super !
Permiteti sa ma prezint? Automatica/Calculatoare-Hardware, IPB 1992.
In prezent inginer proiectant de PCB, care freaca menta (adica DC-ul) datorita unei pauze temporare de proiecte . Lungi-s-ar pauza cat mai mult!
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an
Ioana81 spune:
Bine Otilia Brisan era! Pai si la noi au luat din prima unii doar examenul asta si bineinteles erau baieti. Dar nu imi pare deloc rau. Uite vezi si barbatul meu a facut UTCB doar ca var scurta din pacate adica colegiu dar nu l-a impiedicat sa isi gaseasca joburi f bine platite. Ba chiar sunt super mandra de el unde a ajuns si nu are timp sa continue. Asta este sa speram ca in viitor nu o sa-i fie rau cu colegiul.
Multumim de site !
Pupici la inginerici
Bine ai venit Aurelia! Si misto cu frecatul mentei, cica e bine sa o freci cat este ca se poate termina mai repede
Ioana 21+ si
monagan spune:
da chiar mi-a placut articolul. E super.
Bine ai venit Aurelia.
Nu pot sa mai stau cu voi, ca mi-am adus ceva de lucru acasa si...arde ca e urgenta.
Bine ca am facut ieri mancarea pe 3 zile.
Aici ploua in continuare, e rece si cerul e gri. WOW, da ce urat mai e.
Vb. later .