Fibrom uterin (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Am inteles( lamamici) ca lui Kimutza i-au scos si un ovar, si ca i-au facut cezariana pentru ca s-a spart chistul ...

Probabil a fost pe ovar, m-am uitat pe net putin si n-am vazut ca s-ar face chist pe uter...dar nu am studiar atent,nu am avut timp...

Kimutza, asteptam sa te refaci, sa ne dai chiar tu vestile, sa ne povestesti si bunele dar si mai putin bunele...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Credeam ca nu mi-a aparut mesajul, de aceea am repetat ideea cu ovarul...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Fetele

Sunt cel putin uimita de aceste diagnostice haotice....eu cred ca Dumnezeu a fost cu ea, pentru ca medicii...hmm
Nu inteleg cum se poate avansa intr-o eroare atat de grava, de ec nu se fac investigatii suplimentare (Tomografie) atunci cand exista cel mai mic dubiu asupra unei tumori. Ea din cate stiu a plecat cu diagnosticul de fibrom din tara, deci au si medicii nostri o contributie aici...ccum se putea altfel? dar sa se persiste in acesta greseala atata timp, cu atatea ecografii facute, cu aparate performante in CAnada...
Daca fibromul ar fi pus in pericol doar sarcina (iminenta de avort) atunci chistul cred ca era si mai grav, pune in pericol atat viata mamei cat si a bebeului...nu-mi revin.
Oricum , totul e bine cand se tremina cu bine....ii urez insanatosire rapida, Alicia sa fie sanatoasa si cuminte si sa n-o supere prea mult pe mamica eroina...

Arinna
In privinta mea, o sa insist pt o tomografie. Sunt prea multe, m-a speriat si cazul KIM, mai ales ca medicul care mi-a facut eco spunea ca nu stiu ce tumoare vede langa aneza drepta, in afara de fibrom. Eu am eco recenta facuta la IOSUP(in 28 ian) unde nu era nimic suspect in dreapta, in afara de fibrom, dar acum nu mai cred in nimeni si nimic
Mi-a recomndat medicul tomografie, acolo se vor vedea mai clar si pietrele la rinichi, toate.
Stiu ca pietre poti face si cu si fara fibrom, dar tinad cont de faptul ca pe rinichiul stang nu am nimic, iar pe dreptul- acolo unde e fibromul -am pietre, e logic de ce s-au format....apoi am citit in majoritatea tratatelor de specialitate ca prima complicatie pe care o poteda fibroamele este la aparatul urinar (preseaza pe uretra, duce la proasta circulatie a urinei, care stagneaza in rinichi...si de aici, lipsa circulatie urinei duce la aparitia de pietre...
Stiu ca cu asta se poate trai, nu e principala mea temere, ci tot fibromul...
Michelle, poate fi operat, eu refuz operatie deschisa, numai laparo, si tb facut tratament pre-operatoriu, dificil de luat decizia. Eu fac un intens trat homeopat si acupunctura acum, mai astept pana iau decizia asta
Tu cum te simti dupa operatie? ai iesit sper din spital, da-ne detalii...Multa sanatate si tie, refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Arrina....chiar asa , sa fii inteles eu gresit?Se poate , nu ma mir...insa dr hematolog imi vorbea despre extirparea uterului, pt ca la mine se pare este cel mai favorabil...din 2 probleme rele o alegi pe aia mai putin rea......o sa vb si dr ginecolog sa vad ce zice.
Multumesc ca mi-ai atras atentia si ca mi-ai raspuns.
VA pup
Miorita

Mergi la inceput

Miorita,

...sigur ca se poate sa-ti recomande si extirparea uterului, ca si mie dealtfel,adica histerectomie, numai ca nu cred sa se poata asa ceva prin vagin
La hematolog ce ai facut?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by arinna

A nascut Kimutza !!!Fetitza foarte frumoasa si sanatoasa! Prin cezariana, am vazut la mamici...Am inteles ca n-a fost prea simplu, asa zisul fibrom fiind de fapt chist :( Din cate am inteles acum sunt bine, daca mai aflu ceva va spun ...

Ce chestie cu fibroamele astea...daca nu facea fetitza credea in continuare probabil ca are fibrom...Nu mai pot sa comentez nimic :(

Am intrat pe forum sa aflu vesti despre KIM si tot caut subiectul care nu era pe prima pagina si vad ca ati tot scris, iau paginile la rand pe invers, citesc printre randuri, pe diagonala si ca nu gasesc nimic, apoi, hop surpriza.
Bravo, KIM!
Refacere rapida si vino sa ne povestesti mai multe si sa ne arati poze cu minunea ta. Eu de mult sunt direct interesata sa o vad pe micuta Alicia, ca, de, vreau s-o iau de nora la printisorul meu
KIM, pupi si te asteptam!

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Michelle, poate fi operat, eu refuz operatie deschisa, numai laparo, si tb facut tratament pre-operatoriu, dificil de luat decizia. Eu fac un intens trat homeopat si acupunctura acum, mai astept pana iau decizia asta
Tu cum te simti dupa operatie? ai iesit sper din spital, da-ne detalii...Multa sanatate si tie, refacere rapida

am iesit din spital dupa 2 nopti. nu am avut nici o complicatie( am scris cate ceva din spital daca cauti tot la capitolul asta cateva pagini mai in urma). Personal nu am avut nici o problema cu operatia deschisa ( e o cicatrice de aprox 10 cm ceva mai jos de linia chilotului). eu una m-am bucurat ca m-au deschis pt ca medicul a putut sa vada cu ochiul liber cum stau lucrurile in abdomenul meu. E prima operatie din viata mea si poate de aia m-am dus fara frica. Disconfort am avut DOAR IN PRIMA ZI , si cam 4 zile dupa operatie imi simteam taietura cand ma ridicam.( totusi nu toata lumea se recupereaza la fel) ce poti sa-ti spun sigur e ca operatia pt scoaterea fibromului e una dintre cele mai nedureroase operatii asta pt ca nu sunt atat de multe terminatii nervoase in uter.

Mergi la inceput

Michelle, spune-o cum vrei, mie tot o maaareee curajoasa imi pari. Eu nici sa ma asigure doctorul de 200% sanse, nu 100%, de reusita a operatiei si nu as mai lua-o de la capat, nici moarta

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michelle7
nu sunt atat de multe terminatii nervoase in uter.

Eu la embolizare pe ecranul acela am vazut o muultiimeee

Albert are 1 an nou2

Omuletul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

In fine , nu e o operatie dureroasa ( ps . poate ai vazut vascularizarea fibromului!?)
durerea mea pe o scara de la 0 la `10 a fost intre 0 si 1

Mergi la inceput