Fibrom uterin (11)
Raspunsuri - Pagina 11

MadaS spune:
KIM
Fii calma, cezariana nu e chiar asa de speriat mai ales daca ai motiv s-o faci. Tu stii poate ca ai plecat din tara de relativ putin timp, dar aici se fac cezariene la cerere ..pe banda.
Eu am re-inceput tratamentul homeopat asociat cu acupunctura.Am facut deja sedinte de acupunctura (din 10 sedinte obligatorii intr-o prima faza) .Merg la centru de pe Visarion, scriu mai multe detalii la "Naturiste si Homeopate".

Monica-Elena spune:
Kim eu zic s anu itimai faci probleme si nici s anu provoci nasterea. Lasa copilul s avina la termen. Nu este deloc de speriat cezariana. Riscul unei hemoragii exista in cazul in care incearca ca odata cu copilul s ascoata si fibromul altfel nu sau in caz de sindrom de coagulare. Dar crede-ma pe cuvant ca nu exista nici un risc. LA mine dna dr a intrerupt tratamentul de coagulare cu 2 sapt inainte d eoperatie si a zis ca daca va putea va scoate si fibromul daca nu nu va risca nimic. Si uite ca fibromul a ramas acolo ptr ca a trebuit s acurete aderentele si endometrioza care erau mult mai urate decat fibromul.
Deci fi calma si linistita si cere doar cezariana dar cand te apuca durerile. Si pe mine m-au luat durerile ca la operatie eram programata peste o sapt.
Bafta si curaj ca mai ai putin.

carmenus spune:
Kim, suntem cu sufletul alaturi de tine. Nu-ti fie frica, are Dumnezeu grija sa nu vi se intample nimic rau. Mai e putin si toate temerile tale vor deveni amintire, iar tu vei fi cea mai fericita mamica. Pana atunci, ne rugam pentru voi si apoi te asteptam sa ne povestesti despre frumoasa ta...

oanalu spune:
Kim, multa bafta, noroc si sa auzim numai vesti bune, bebelina sa fie sanatoasa si frumoasa.
Noroc!

arinna spune:
Kimutza
...te asteptam cu mare nerabdare...
Off, chiar ca am niste emotii....
Sa veniti repede acasa, sanatoase si frumoase!!!mare si
mica
........................
Knowledge is power!

MadaS spune:
ieri am fost la o ecografie generala pt ca nu mai puteam sa cred ca acele crize pe care le aveam, cu dureri paroxiste si voma, transpiratii, frisoane putea sa fie de la fibrom.
Asa cum banuiam (cautasem pe Internet in functie de aceste manifestari si m-am dus singura la medic si i-am cerut trimitere pt eco abdominala cu banuiala de colici renale) diagnosticul mi s-a confirmat din pacate. Am pietre la rinichiul drept (exact acolo unde este fibromul, probabil ca tot el a condus la formarea pietrelor, pt ca obtureaza niste cai de scurgere a urinei).
O sa merg acum la un urolog, doar pe aici nu ajunsesem....imi vine sa turbez cate complicatii imi face acest monstru de fibrom, dupa ce ca e el insusi necrozat si m-a durut atata timp, acum mai a afectat si rinichiul..
Despre KIM cum putem avea vesti? cine ne spune, parca azi maine tb sa nasca...

SilvanaPopovici spune:
MadaS, e prima data cand intru pe acest subiect pt ca am vazut ca ai scris tu ultima si am zis sa vad ce mai faci.
Imi pare tare rau sa vad ca te chinuie in continuare acest fibrom, si inca intr-un mod odios.
Fir-ar sa fie! Dar ce variante ai sa scapi odata de el?!
Silvana

MadaS spune:
Silvana
Multam de grija...da, e monstru monstruos fibromul meu, nici macar nu e atat de mare (cam 5 cm max 6) si-mi da atatea batai de cap.
In mometul de fata sunt intr-un complex tratament la clinica Visarion (homeopatie asociata cu acupunctura, am mai scris la "Naturiste"). Cam de anul trecut din februarie am inceput trat homeopat, cu ceva intreruperi, dar cu alt medic.
Sper cu ajutorul acupuncturii sa echilibrez toate problemele, inclusiv pe cea cu tendinta de a face pietre la rinichi.Doctorita la care merg a avut bune rezultate in tratatrea fibroamelor deci sper si eu...