Aspirante optimiste - 180
Raspunsuri - Pagina 13

Anca Wish spune:
Baaaai, iar e ceva ciudat la mine. stiti ca-mi venea ciclu la 2 saptamani. Mi-a dat sa iau anticonceptionale, tocmai sa ma reglez. Dupa ce luam ultima pastila, in 7 zile trebuia sa-mi vina ciclu. Dupa care in prima zi incepeam alta folie. Ei bine, mai am 6 pastile de luat si mi-a venit. Imi vine sa urlu. Cand mi-e lumea mai draga eu sunt la ciclu.
Ce naiba mai am??? M-am saturat!!!!
anca...SIGUR intr-o zi

andicu spune:
Ancutz, din ce mi-aduc eu aminte, nu trebuie sa intrerupi pastilele. Le iei in continuare dupa program, astepti 7 zile si in a8a incepi alta folie. O sa se regleze uratii , n-ai girja!
Si eu am patit la fel dupa prima SEU, de-abia dupa a2a folie de AC mi s-a reglat! daca le opresti acum, te dereglezi si mai rau!
Ce AC ti-a dat dr?
Andreea.Pozele mele

asi spune:
Anca poate ca nu ti se potrivesc ac.
Fetelor am pus mai sus un mesaj al unei fete catnec.Nu stie nimeni sa-i raspunda?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Anca Wish spune:
[quote]Originally posted by andicu
Ancutz, din ce mi-aduc eu aminte, nu trebuie sa intrerupi pastilele. Le iei in continuare dupa program, astepti 7 zile si in a8a incepi alta folie. O sa se regleze uratii , n-ai girja!
Si eu am patit la fel dupa prima SEU, de-abia dupa a2a folie de AC mi s-a reglat! daca le opresti acum, te dereglezi si mai rau!
Andreea.Pozele mele
Nu le-am intrerupt. Le iau in continuare, dar sunt ingrijorata. Pe vremea cand am luam anticonceptionale sa nu raman gravida, nu am patit niciodata asa. Nu stiu de ce.
anca...SIGUR intr-o zi

andicu spune:
Catnec, nu stiu ce sa-ti spun. Eu una am patit la fel ca tine, numai ca am mai facut si a2a SEU dupa 8 luni, operata laparoscopic. Din pacate, nu mi-au putut salva a2a trompa.
Insa, ai rabdare, ca sunt sigura ca se va gasi o fata sa-ti raspunda, mai in cunostinta de cauza!
Succes si sper sa reusesti sa ai un cat mai curand!
Anca, inteleg, tocmai asta iti spuneam, ca si eu am patit ca tine, si dr m-a sfatuit sa continui, ca dureaza un pic pana se regleaza CM. Mie mi-a venit atunci si la 10 zile si la 15, adica de vreo 3 ori intr-o luna 1/2,inclusiv in timpul primei folii de AC. Nu stiu ce iei tu, mie imi daduse Jeanine.
Andreea.Pozele mele

Anca Wish spune:
Eu iau Marvelon. Am avut hepatita si astea-s cele mai indicate.
anca...SIGUR intr-o zi

marinar spune:
Haideti ca mi-am rezolvat problemele si vin. DAr mai luminati-ma si pe mine unde e restaurantul: Ateneul stiu unde e dar de acoloooooooooo........... cum nimeresc?
marinar

tumpi spune:
quote:
Originally posted by marinar
Haideti ca mi-am rezolvat problemele si vin. DAr mai luminati-ma si pe mine unde e restaurantul: Ateneul stiu unde e dar de acoloooooooooo........... cum nimeresc?
marinar
marinar,restaurantul se afla in spate la magazinul Eva, stada se numeste Episcopiei.Daca sti unde e mag Eva, atunci nu-i pb.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

martha78 spune:
Off, iar ratez intalnirea..ce as fi vrut sa ma intalnesc si eu cu voi, dar acum ma lupt cu o raceala, asta imi lipsea nu stiu ce sa fac, cum s-o tratez, in afara de ceaiuri fierbinti si vit C nu stiu nici un remediu
Sa va distrati bine!!!10+