Detoxifierea organismului (3)

Detoxifierea organismului (3) | Autor: Laura B

Link direct la acest mesaj

Detoxifierea organismului - partea 1:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61331&whichpage=1

Detoxifierea organismului - partea 2:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64191

Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus gagici,

M-ati primit in grup, m-ati invatat sa beau apa ( cat de cat)...m-ati convins sa "beau argila", dar acum mai am o problema:
DuREREA DE CAP NU-MI TRECE DE CAND BEAU ARGILA...nici nu vreau sa iau vre-un medicament, dar nu mai vad pe unde merg...
Si a 2-a problema, este cea cu argila...a mai avut cineva argila roz/movului?..v-am zis ca "face urat"cand pun apa in pahar, dar azi a facut o asemenea reactie, incat mi-a pleznit paharul in 2 , 2 bucati perfect egale, inclusin piciorul paharului despicat in 2!!!A...si mai am senzatia ca are si efect termic...dupa ce beau argila , cam la 5-10 minute, incepe sa-mi "arda"fata..
Dati-va cu parerea!
Astept indicatii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by ileana

Servus gagici,

M-ati primit in grup, m-ati invatat sa beau apa ( cat de cat)...m-ati convins sa "beau argila", dar acum mai am o problema:
DuREREA DE CAP NU-MI TRECE DE CAND BEAU ARGILA...nici nu vreau sa iau vre-un medicament, dar nu mai vad pe unde merg...
Si a 2-a problema, este cea cu argila...a mai avut cineva argila roz/movului?..v-am zis ca "face urat"cand pun apa in pahar, dar azi a facut o asemenea reactie, incat mi-a pleznit paharul in 2 , 2 bucati perfect egale, inclusin piciorul paharului despicat in 2!!!A...si mai am senzatia ca are si efect termic...dupa ce beau argila , cam la 5-10 minute, incepe sa-mi "arda"fata..
Dati-va cu parerea!
Astept indicatii!!!

ileana

Si eu m-am simtit straniu azi si m-am gindit ca ar fi tot de la argila...cred ca mi-a scazut tensiunea, am mai patit-o odata...Poate de aceea te doare si pe tine capul. Ce doza iei? Chestia cu paharul e de-a dreptul...paranormala. Nu mi s-a intimplat. Ce fel de argila iei?

Nora

Mergi la inceput

Servus,

Argila comandata la Bocan...este roz/movuluie, depinde cum gasesc "bolovanul".
Prima data cand am preparat, am crezut ca am gresit si am pus apa minerala...asa reactie are cand pun apa peste...
Iau 3 doze...primele 3 zile, am baut apa mai limpede..ca asa scria la foaie...

Mergi la inceput

Eu beau 3 cafea la greu...nu cred ca poate sa-mi scada tensiunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Laura eu nu am apucat sa citesc toate mesajele de la capitolele anterioare si de aceea nu stiu daca ma repet, dar cred ca nu va fi nimica daca iti voi spune din experienta proprie.

Eu am facut detoxifierea organismului acuma 3 ani.
Detoxifierea se face treptat (fiecare organ separat).
Mai intii ficatul cu ulei de masline si zeama de lamiie. Care tb de facut cam de 3 ori.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ileana, culoarea argilei este ok ( rozuliu-movulie...). Si reactia efervescenta este normala. Mie nu mi-a pocnit nici un pahar dar intr-adevar ca se intimpla sa mai aud pocnete, numai ca eu foloseam o cana asa ca nu se putea sa crape asa de usor...
Folosesti doar ustensile de lemn, asa cum scrie in prospect?
Cu efectul termic, nu stiu ce sa-ti spun...nu am observat dar fiecare organism este diferit si poate in cazul tau, aveai deja o problema in directia asta ( poate legata de tensiune sau altceva...) si asta sa fie un semn ca "se lucreaza!".
Ca sa te mai linistesc pot sa-ti spun ca eu am luat doze foarte mari si nu am patit nimic dar vezi si tu..cum te simti si daca poti sa continui. In definitiv nu are rost sa te chinuiesti sa iei ceva in care nu crezi ca ajuta.
Eu am luat prima oara argila ( desi auzisem de ea mai demult) cind am vazut cu "ochii mei" cum verisoara mea bolnava de hepatita tip C, si-a stopat evolutia bolii de s-au mirat si medicii, bind aceasta argila. Cazul a fost intens "mediatizat" la noi in familie si imediat am inceput cu totii sa luam argila!
Eu am luat pentru gastrita si revigorarea organismului.
De curind sora mea ne-a trimis din Austria o cutie cu un preparat indicat pentru tonicitatea corpului, pielii si cresterea parului. Citind cu atentie prospectul (si pentru ca si gustul mi se parea cunoscut) am remarcat ca era pe baza de silicati, pe scurt argila!
Asa ca avind si pareri pro si contra, ramine doar sa asculti ce spune "organismul" tau si sa te opresti daca te sperie simptomele...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

si eu am luat mai demult chestie dinasta rozulie, si a fost ok. nu am preparat decat in cana, asa ca nu am avut probleme. bineinteles ca se amesteca doar cu lingura de lemn.
oricum, e dubios cum s-a crapar paharul. poate era ceva in mijlocul bolovanului de argila

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Crinia

Laura eu nu am apucat sa citesc toate mesajele de la capitolele anterioare si de aceea nu stiu daca ma repet, dar cred ca nu va fi nimica daca iti voi spune din experienta proprie.

Eu am facut detoxifierea organismului acuma 3 ani.
Detoxifierea se face treptat (fiecare organ separat).
Mai intii ficatul cu ulei de masline si zeama de lamiie. Care tb de facut cam de 3 ori.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Ne detaliezi si noua tot ce stii si ai experimentat despre detoxifiere? Incepe cu reteta pentru ficat, apoi, ce urmeaza?
Multumim anticipat !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dpop

si eu am luat mai demult chestie dinasta rozulie, si a fost ok. nu am preparat decat in cana, asa ca nu am avut probleme. bineinteles ca se amesteca doar cu lingura de lemn.
oricum, e dubios cum s-a crapar paharul. poate era ceva in mijlocul bolovanului de argila

...un extraterestru mic si furios ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_N spune:

In ’93 am facut prima criza de rinichi, timp de doua luni de zile am fost chinuita de dureri groaznice, eliminand incontinuu nisip si mici pietre. Trebuie sa va spun ca pana atunci nu beam apa, cred ca 3 pahare pe saptamana reprezentau maximul de lichide pe care le beam, era pur si simplu o chestie de obisnuinta: nu-mi era sete, asa ca nu aveam de ce sa ma hidratez. Ma rog, dupa criza de rinichi doctorii mi-au spus sa uit de sucuri, de apa minerala, de toate lichidele ce contin coloranti. A fost foarte, foarte greu sa ma obisnuiesc sa beau apa, imi venea sa vomit, simteam ca ma umflu, ca sunt balonata, ce mai incoace si incolo, m-am chinuit ceva timp pana sa reusesc sa ajung macar la un litru de lichide pe zi. Puneam sticla la gura si ma fortam sa beau pana ce simteam ca nu mai am aer, mai stateam ora si iar o luam de la capat. Acum beau lejer peste 3 litri de lichide, de fapt ma stopez singura pt ca realizez ca totusi ce e prea mult strica. Dupa prima criza de rinichi am ramas cu un mare inconvenient, care mi-a dat ani de zile batai mari de cap: daca beam un pahar mare de apa ma duceam de 10 ori la baie, senzatia de urinare era acuta, dar nu eliminam cine stie ce; cistita nu era, infectie urinara nu era, dr. spuneau ca e posibil sa fie de la nisipul pe care il tot eliminam. Mi-am facut nenumarate analize si nici una nu a iesit pozitiva, am baut ceaiuri (cozi de cirese, matase de porumb, coada calului), imi era mai bine, dar cum incetam cu ceaiurile, cum imi reparea vechea problema. Intr-o zi am citit in Formula As de argila lui Mircea Bocan, am dat telefon, am comandat-o si am inceput tratamentul. Surpriza, surpriza, dupa cele 3 saptamani devenisem alt om, nu mai trebuia sa ma duc incontinuu la baie. Am facut si cura de intretinere de 6 luni , repet tratamentul odata pe an si va spun cu mana pe inima ca de atunci nu am mai avut probleme cu rinichii, nu am mai facut crize de spasmofilie, nu mai racesc aproape deloc (in ultimii cinci ani am facut o singura data gripa), tenul arata mult mai bine, colita de fermentatie pe care o am din copilarie si pentru care am facut ani de zile tratamente peste tratamente s-a potolit si ea, starea mea generala s-a imbunatatit simtitor. Mama mea are aceeasi problema cu rinichii, a fost internata in spitale, a incercat mai multe scheme de tratament, in final dr. i-au spus ca singurul lucru pe care il poate face este sa ia zilnic Rovatinex. Cu tot tratamentul cu Rovatinex, dupa doi ani de zile mama continua sa aiba crize de rinichi la 3-4 luni. Ea este foarte reticenta la tratamentele naturiste, am batut-o la cap mereu cu argila, dar nu avea incredere, ii era frica sa nu faca cine stie ce complicatii. Anul trecut, dupa o criza care a pus-o la pat o saptamana, s-a hotarat si a inceput si ea cura cu argila, iar pana in ziua de azi nu a mai avut absolut nici o problema, a abandonat si Rovatinexul, se simte mult mai bine.
Eu zic sa incercati cura cu argila (eu o recomand pe cea a lui Bocan pt ca pe asta am incercat-o si eu), nu e un panaceu universal, dar poate ameliora multe afectiuni mai mult sau mai putin minore.
Ce am mai probat eu cu mare succes este spirulina, am facut cure cu 3 pastile de 3 ori pe zi timp de o luna, apoi cate 3 pastile pe zi timp de inca 5 luni. Imi da energie, dorm mai bine, ma simt altfel, mai plina de viata, nu mai obosesc imediat, pulsul care este de obicei undeva intre 95 si 115 se stabileste pe la 80, maxim 85.

Mergi la inceput