Copilasi de mai - iunie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
anacami spune:
Laureta, sa-ti traiasca sotul; sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! 

Eu tocmai am sunat acasa, Sebi tipa "bagă piza" (s-au intors de la plimbare si inca de la usa ii lipsea radioul
).Daca il auzi si ce accent pune pe "piza"
... intelegeti voi
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
alus spune:
Buna fetelor
Bertha- Sanatae sorei tale si felicitari prietenei.
Laureta
sotului, si cat mai multi ani impreuna.
Acum sa va povestesc ceva. Astazi am fost la o vecina de varsta lui Julia, ne uitam pe o carte cu animale salbatice si ii spuneam ce sa vede in poze, la un moment dat am ajuns la maimuta, deci eu ca pana acum iam spus ASTA ESTE O MAIMUTA, si am rugato sa repete, a repetat si stiti ce a spus? MAMA 
![]()
Uf sa trezit sa ma cheama,
la toate, noapte buna
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
pd spune:
Laureta, La multi ani sotului!
Alus, haioasa foc Julia.
Bertha, sanatate multa surorii tale.
Eu maine seara o internez pe soacra-mea sa faca niste investigatii pentru o problema mai veche de-a ei si in functie de rezultate e posibil sa fie nevoie si de operatie.
De luni ar trebui sa ma duc eu la masaj si gimnastica pentru problemele mele cu sciatica, dar ma mai gandesc (mi-e cam lene).
Cristina e disperata dupa zapada. A vazut dimineata un pic pe geamul de la bucatarie si a inceput sa strige "a ada", adica la zapada. Si pana n-am dus-o in parculet sa se joace cu putina zapada care era, n-am scapat de ea.
Noapte buna si week-end placut tuturor!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
mephala30 spune:
Laureta, 'La multi ani sotului!' si petrecere linistita.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
DianaR spune:
Laureta, la multi ani sotului tau! Sa va simtiti bine astazi!
Bertha, multa sanatate sorei tale! Uf, uf prin cate trebuie sa treaca...
Paloma, si tie multa snatate soacrei tale!
Cami, lasa daneza daca nu te simti bine... Vrei sa lesini pe strada??? Incearca si tu ceva mai echilibrat, un Monti de ex...![]()
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (25+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
cius22 spune:
LauretaLA MULTI ANI Sotului tau,sa aveti parte numai de iubire si fericire cu totii!( multumesc pentru ca te-ai gandit la mine!)
Ce bunatati
pregatesti pentru sotior? ceva surprize???...Pupici Inisei!
Bertha,multa sanatate surorii tale!...iar rasfatul lui Darius e super la varsta asta! cand ar mai putea el sa se rasfete asa?...lasa-l ca e mic! il pup dulce dulce pe Frumusetea Rara!
Paloma,iti tin pumnii pentru mama ta...poate nu o fi nevoie de operatie...Si tu ai probleme cu spatele? ooof...sanatate multa iti doresc.Cat despre Cristinuta,mi se pare normal sa fie indragostita de zapada,dupa ce a petrecut asa bine la munte!...multi pupi la amandoua!
Alus,haioasa faza cu ...maimuta!
Cami,am vazut si eu dieta aia de 13 zile...seamana mult cu alimentele permise de Monti,doar ca e foarte drastica...poate nu ar fi trebuit sa incepi asa brusc...eu am ajuns la un meniu asemanator,dar in timp...si nu am avut probleme..acum mananc poate chiar mai putin decat scrie acolo si totul e ok...Succes...fiecare kg pierdut e o mare victorie!...
Ioana,cum "prepara" Rebeca pentru tati cafeaua?...cred ca iti vine sa o papi de dulce ce e!...Multa sanatate mamei tale!
Vanessa,luni mergi la spital cu mama ta! Va tin pumnii,sa fie totul bine! iti doresc multa putere!
Nicoleta-mami,ce familie mare ai!...mereu sunt uimita cand povestesti...iar Bia e o scumpa foc..auzi la ea: "mami...pang"...intai te anunta si apoi plange?..smechera mica!...o pup pana se inroseste pe dulceata ta!
Carmen-hai ca trec si greturile astea...dar apoi o sa vina minunea si o sa uiti totul ca prin farmec!...
pe burtica si lui Iustin-copilul cu ochii ca cerul!
Diana,Cristina,Irinel,Madutza,Madisor,Carmenbr,Boneca,Mamaleone...va pup pe toate si pe puiutii vostri si va doresc un week-end super fain!
Eu am avut o saptamana foarte grea...Seara apucam sa citesc ce ati scris,dar imi cadeau ochii in gura de pe la ora 21...nici nu puteam sa gandesc darami-te sa mai si scriu cate ceva...Cand veneam seara acasa,Victor ma lua de mana si nu ma mai lasa...cu o mana se juca cu jucariile si cu cealalta ma tinea pe mine sa nu plec...bietul pui...
In rest suntem bine...de vorbit...tot in limba lui...iar de olita,nici pomeneala.
Mai nou,are o noua manie...i se pune pata pe cate o hainutza si nu se lasa pana nu il imbrac cu ea...chiar daca nu se potriveste cu..anotimpul...vrea el ceva si...pace buna...trebuie sa il imbrac...asta e...arata ca o sorcova: bluzita verde,peste ea camasuta cu maneci scurte albastre,pantalonasi portocalii...da' poti sa te pui cu gustul omului???![]()
Sa aveti parte de tot ce e mai bun!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
Bebe Beca spune:
Trec zilele astea atat de repede... Fetita este la mama, catelul este bolnav, banii se imputineaza si zilele trec. Nu este corect. Deloc.
Va pup pe toate, sunt in crize.
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
pd spune:
Ioana,
si un gand bun de la mine, poate iti mai ridic moralul.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
mammy2706 spune:

Salut mamici de mai-iunie 2004!
De prea multa vreme nu am mai intrat pe aici si mi-ar fi si imposibil sa ma pun la curent cu tot ce ati mai scris. Sa stiti ca nu a fost vina mea (in totalitate) pt ca am lipsit atat; toata luna ianuarie nu prea am avut net - sau cel mult a mers messenger-ul. Iar de cand a revenit la parametrii normali tot am avut cate ceva de facut sau de alergat dupa cineva prin casa - ghiciti dupa cine... Chiar si acum se lupta cu mine pt un loc la calculator. Daca-ar sti ce i se pregateste... Am dat comanda la fratele meu de tastatura si mouse wireless in speranta ca nu va mai "lucra" Andrei la calculatorul meu.
Prima lui grija cand intra in camera sau se trezeste e sa dea drumul la calculator si sa "click-uiasca" soricelul.
In rest cam aceleasi probleme ca si la voi - sau la unele din voi: sta pe olita dar nu poate sa faca, nici la capitolul vorbit nu e prea vrednic, dar la sport nu-l intrece nimeni...si la zambete.
Cum scrisul nu e punctul meu forte, o sa astept sa mai scrieti ca sa intru si eu in ritm cu voi - asta daca ma mai primiti...
Mii si milioane de scuze Simona ca nu am fost pe faza de ziua ta; cu foarte mare intarziere : la multi ani!!!, multa sanatate, mii de pupici tie si frumuselului de Victoras si 

cius22 spune:
Ioana,capul sus! tu stii ca dupa ploaie iese si Soarele!...o sa vina si zile mai bune in care o sa razi cu pofta si o sa ai chef de toate!Si de la mine o floare
ca sa iti treaca repede-repede starea asta!
si mamica si Rebecutza si o mangaiere catelusului bolnavior!
Mammy,bine ai revenit! Multumesc de urari...esti o dulce!
Andrei-sportivul!( apropo de sotiorul tau bucatar-am facut un download de pe gustos.ro,la 3 carti electronice-gratis- exceptionale...tot felul de retete-sute!-retete din bucataria romanesca,internationala si exotice..wow)
la toata lumea!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy