Copilasi de mai - iunie 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

binenteles ca din meci tot el iese castigator...Sper sa inteleaga ca este urat si prea mare sa mai faca in scutec (il cert dupa, si lasa capul in jos...)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, nu am mai intrat de cateva zile si vad ca s-au intamplat atatea...

Laureta, ce bine ca e Inisa bine acum! M-am speriat rau de tot cand am citit ce temp. a avut! Am sarit repede la capitolul urmator, sa citesc vesti proaspete despre galusca mea preferata. Slava Domnului ca si-a revenit repede, ba chiar si papa! (e si meritul lui Sebi, nu? daca e asa simpatic!)

Mephala, te felicit din toata inima pt bb2! Sa fie intr-un ceas bun!

Anacami, inca n-am vazut filmuletele, dar o sa-mi fac timp mai tarziu sa vad toate filmuletele copilasilor, gata, m-am hotarat, cand o dormi motanul, imi fac de cap pe net cu ingerasii vostri!

Vanessa, tinem pumnii stransi pt operatia mamei tale. cat despre Cata cu lapticul lui, mai da-i Milumil pana iti poti lua concediu, cu ritmul asta de treziri nu stiu cum te descurci dimineata.

Bebebeca si pt mama ta tinem pumnii, sa iasa totul bine!

Cius, exista formule speciale de lapte pt copiii cu intoleranta temporara. Eu n-am incercat, dar fetele iti pot spune cu siguranta mai multe.

Noi am fost ieri pt prima data cu saniuta. I-a placut lui Darius la nebunie, s-a tarat prin zapada, se arunca ba pe burta, ba in fund...daca am timp, pun dupa-amiaza niste poze. A cazut frant la pranz, in 3 ore de somn s-a rasucit o singura data, pot spune ca e o performanta, eu am cel mai fatatit copil din Univers.
De cateva zile parca i s-a dezlegat limbuta, a spus la cuvinte noi...gramada...dar tareeee pocite! Ex. apipa = stampila, batita = barbetica etc L-am facut cu greu sa zica masinii "manina", pana acum spunea simplu "ti-ti".
A! Inca o faza si am fugit Aseara a facut pipi pe el si m-am cam suparat, ca abia il spalasem si a trebuit sa o iau de la capat. El, intre timp, ii explica lui tati ca sunt suparata, dar mai mult cu gesturi, adica isi ducea ambele manute la obrajori si clatina din cap, asa cum a vazut intr-o carte ca statea o fetita care se ratacise. Tati i-a zis sa vina la mine sa-mi ceara iertare, sa ma ia de gat si sa ma pupe. Eu auzeam totul din baie, dar nu credeam ca intelege cam ce-ar trebui facut. Cand colo, a venit la mine cu o mocuta cuminteee, a zis "ata", adica "iarta", s-a catarat pe mine ca maimuta, m-a luat de gat si m-a pupat de m-a albit! Ei, eu cum sa mai fiu suparata?!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, Madutza, ce tot spuneti voi acolo, am inteles eu bine sau urmeaza sa se largeasca cercul de gravidutze?

Bertha, ioi ca-s niste scumpi si niste dulci. Si Vladut cand il cert vine spre mine cu manutele intinse si-mi tot trimite pusi...

Vanessa, tin pumnii mamei tale!

Nu mai pot sta ca nu mai are rabdare puiul... Va pup! Azi merg la eco!!!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Diana, bafta la eco; sa fiti sanatosi si sa va dezvoltati frumos! Eu nu pot sa va dau vesti despre o noua sarcina.Pe de o parte parca as vrea chiar de maine, pe de alta parte (adica cea cu serviciul) ma mai gandesc, adica inca nu este momentul...

Bertha,super ca v-ati distrat si va place in zapada!Profitati de cat a mai ramas din iarna. Sebastian nu prea am mai iesit afara de cand cu frigul asta, l-am mai luat doar prin magazine si facem in fiecare seara o promenada (sau 2-3) de la etajul 2 la etajul 4. Il vezi ca o data isi strange jucariile ?(fara 2-3 masinute nu pleaca), se duce la tati si zice "tati du-te" sau "sus; pa-pa mamaie, pa-pa tataie".Da o raita prin celalalt apartament, se mai joaca putin, mai "coduce bicicla" sau "bim-bima" (masinuta) si se reintoarce la "baza".De abia astept sa se mai incalzeasca, imi este dor de plimbarile de weekend cand ne intalneam cu mamicile si bebeii din vecinatatea blocului nostru...
Astept poze noi!

Sebastian mi se pare ca are cercane, uneori destul de pronuntate. Nu stiu ce poate fi:
- o anemie - ma mir la cat mananca si cate vitamine ii dau; de maine reincepem cu Fe si vitamina C

-as vrea sa ii fac si o coprocultura, sper sa nu aiba viermisori.
As vrea sa stiu si eu cum se procedeaza cu coprocultura/ coproparazitologicul; trebuie sa ma duc sa iau o punguta ceva si apoi sa ma duc la laborator? Pe doctora o sa o sun mai tarziu, dar sunt f curioasa pana atunci...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Camelia pentru coprocultura iti trebuie un recipient cu o solutie in ea, iar pentru parazitologic unul simplu. Pe amandoua le gasesti de cumparat la farmacie sau te duci la laborator si le ceri. Si tot pentru parazitologic trebuie sa recoltezi din 3-4 locuri diferite din acelasi scaun.

Berta ai un baietel tare intelegator.

Vanesa, Bebe beca multa sanatate mamicilor voastre.

Diana succes la eco.

Laureta bine ca a trecut, multa sanatate sotului.

Cius lasa mami, nu plange ca o sa zica Voctoras si mama.

Io am stat ieri acasa, aveam de gand sa merg cu Bia la doctor. Are niste bubite pe fata care nu ii trec deloc si i-am dat cu mai multe creme. Dar surpriza cea mare a fost ca doctorita nu era la cabinet asa ca am stat acasa. Da Bia s-a prins de figura si azi dim nu vroia sa mai mearga la mamaie. Mi-a cerut lapte si s-a urcat in patut ca ea face nani. A fost circul de pe lume pana am imbtacat-o. Cu burtica si-a mai revenit.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Camelia, si Andu e cu cearcane de cand era mic. Si acum le are. Dar dr mi-a zis sa-l las in pace ca nu are nimic. El are pielea foarte alba si mi-a zis dr ca e subtire pielea si se vad vinisoarele, fiind zona mai pe os. I-am facut si coprocultura si coproparazitologie si nu are nimic. si la analize e ok. doar vanat sub ochii de toata lumea imi zice ba ca are viermisori, ba ca e obosit, etc. Asa e el.

Bebe Beca, sanatate mamei tale. si o prietena de-a mea si-a facut saptamana trecuta o punctie si e ok. Dr de la parhon la care a fost i-a zis ca 10% din cazuri sunt grave. Si ea era turbata. Tin pumnii sa fie bine.

Pe mama o internez luni pe 13. nu stiu ce mi-a venit mie sa scriu 12.

sper sa fie bine ca a inceput sa intre in panica. azi dimineata se certa pe hol cu femeia de servici. cred ca de nervi. si ii varsa pe ea.

vrem si noi la munte dar, anul asta nu cred ca reusim. Daca totul e bine, poate prin martie.

Cata bea lejer si Dorna. Dar in noaptea aia am incercat sa nu-i mai dau Milumil si am vazut ca nu i-a convenit. Iar despre concediu.... eu nu am mai avut asa ceva de prin 1995. Vacante mici, da, dar concediu - nu.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetele eu am inceput actiune "jos cu suptul degetzelului".Azi a stat cu degetul infasurat cu mult pansament ca e buba acolo si trebuie sa avem grija.Dupa juma de ora a scos pansamentul asa ca i am lipit cu scoch ca leucoplastul nu a tinut.
Acum vrea sa doarma si plangeeeee asa ca mi am infasurat si io degetul in scoch .

Bebe beca tinem pumni sa i iasa analiza bine mamei.

Vanesa io zic ca daca e obisnuit cu Milumil inseamna ca vrea ceva mai gros(ca are in el cereale si fructe).Poti sa i faci laptele cu cereale poate asa se satura.

Bertha pupic lui Darius scump care cere iertare

Diana cum a fost la echo ce mai face Timea?

Anacami cel mai bine faci analizele si stai linistita

Tnocleta Bia o vrema pe mama normal,se prind ei cand e vorba de noi cand plecam ooof

No pina am terminat io de scris Inisa sa culcat fara deget ,semn bun sa vedem cum va continua.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, se poate si mai rau, cred....Am greturi in permanenta, ieri am si vomat. Vai de steaua mea! Sa treca mai repede, asta imi doresc.
Pupici

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mephala Doamne ajuta, sarcina usoara, sa treaca repede greturile, sa nasti usor si sa ai un bebe sanatos cu ochi la fel de frumosi ca Justin. Doamne ce veste frumoasa! si ai dat tu kg-le jos ca sa le pui la loc acum? :-))

Danut a avut o zi saptamana trecuta cand a vomitat rau, de fapt noaptea, ziua mai putin si de atunci am ramas in urma cu somnul. Da aseara am dormit muuuuuuuuult, ca ieri am cam intrat in panica iar, ca mi se incorda burtica mereu. Cred ca de la oboseala se trage. Abia astept vacanta

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna seara fetelor
La noi mai nimic nou, il asteptam pe tati cu mare nerabdare, ne este tare dor de el. Astazi a sunat prin skayp dar nu am fost acasa . Dupaamiaza aceasta am petrecut la o prietena dea mea care are o fetita cu o luna mai mare si un baietel de 3 luni. Sa simtit foarte bine sa jucat, ii place foarte mult sa se joace cu cu Suzana ca asa se numeste fetita. Astazi este a 4-tra seara cand adoarme singura, cu mofturi si mici lacrimi inca. Dar sper ca totul va merge bine. Cam atat pe la noi.

Mephala- sarcina usoara in continuare.

Irinel- ii dorim lui Danut cat mai repede sa se faca bine si sa nul mai doarea burtica la amandoi, in special lui Danut

Vanesa- eu lui Julia ii dau lapte Junior de la Nestle, este de vanilie si cu miere, iar in acest lapte ii mai dau gris cu diferite gusturi ii ajunge ptr. chiar si 10 ore.

Bertha lui Darius, se vede ca este baiat mare stie cum sasi ceara iertare.

Simona- iti doresc o saptamana de nopti dormite

Bebe beca- multa sanatate mamei tale , tinem pumni sa fie totul bine

Diana multa bafta la ECO

Cami- superbe filmuletele la nazdravan

Ma duz sa ma culc pe maine la toate mamicile si la ingerasi

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput