tratament cu polidin
Raspunsuri - Pagina 2
PatriciaArdeleanu spune:
eu, dupa ce am incercat 3 luni la rind sa raman, in care imi faceam teste de sarcina, ieseau pozitive (f. slab) si pe urma imi venea menstruatia, a 4-a luna am facut tratament 5 zile polidin, dupa care mi-a iesit test pozitiv si asa a ramas. NU stiu daca a fost coincidenta sau a tratat ceva pe acolo. Bineinteles ca si cauza infertilitatii este f. importanta!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
valiburu spune:
Asi,noi doua avem multe lucruri in comun si poate da Dumnezeu ca atunci cand e momentul potrivit sa le daruim puisorilor nostri un fratior sau o surioara,mai ales ca inca mai avem timpul de partea noastra.Deocamdata,o sa incerc trat cu Polidin timp de 5 zile din prima zi a CM timp de 3 luni si daca nu merge ma intorc cu entuziasm la trat.cu tincturi,in special cu BU.
Cristinna spune:
Valiburu si Asisi eu de 2 ani ma chinui la proiectul BB si degeaba.Cauza tot ca si la voi infertilitate inexplicabila
. Cred ca este cel mai frustrant diagnostic.
Valiburu ma intereseaza si pe mine incercarea asta cu Polidin.Am inteles ca se fac injectiile 5 zile incepand din ziua 1 a cm . Intrebarea mea este ce dozaj se face/zi?..O fiola?
Mercic si va
Cristinna
Liana30 spune:
si eu am ramas insarcinata dupa tratamentul cu polidin..asta prin '95..ca nu a fost sa fie..e alta poveste..apoi am continuat si iar s'a prins in 2000..iar nu a fost sa fie,,,am continuat din nou si pana in prezent nu s'a mai prins....la mine e fumata rau da'tot.![]()

"Nimic nu-i imposibil!"
Cristinna spune:
mercic Patricia
.Sa-ti traiasca pitica, sa creasca mare,frumoasa si desteapta![]()
Cristinna
PatriciaArdeleanu spune:
cu placere, Cristinna si mult succes!!pentru bebele mult dorit!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
dyana spune:
Fetele, buna,
Eu ieri am inceput cu polidinul, si voi face 5 zile, asa am hotarat eu ...
Si cand deschid azi la voi, ce vad?? Subiect despre polidin.
asta ce mai e ? un semn bun, sa dea Dumnezeu 

Diana
asi spune:
O sa incep si eu tratamentul asta.Din ziua a 2-a se pune?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
dyana spune:
Eu zic ca merge si din ziua a doua.
Am hotarat sa fac cate doua polidine , 5 zile.
Uite asa, mama imi face injectiile si nu ma doare.
Mult succes !!!