tratament cu polidin
Raspunsuri - Pagina 2

PatriciaArdeleanu spune:
eu, dupa ce am incercat 3 luni la rind sa raman, in care imi faceam teste de sarcina, ieseau pozitive (f. slab) si pe urma imi venea menstruatia, a 4-a luna am facut tratament 5 zile polidin, dupa care mi-a iesit test pozitiv si asa a ramas. NU stiu daca a fost coincidenta sau a tratat ceva pe acolo. Bineinteles ca si cauza infertilitatii este f. importanta!! Patricia si
Rebecca (05.02.05)

valiburu spune:
Asi,noi doua avem multe lucruri in comun si poate da Dumnezeu ca atunci cand e momentul potrivit sa le daruim puisorilor nostri un fratior sau o surioara,mai ales ca inca mai avem timpul de partea noastra.Deocamdata,o sa incerc trat cu Polidin timp de 5 zile din prima zi a CM timp de 3 luni si daca nu merge ma intorc cu entuziasm la trat.cu tincturi,in special cu BU.

Cristinna spune:
Valiburu si Asisi eu de 2 ani ma chinui la proiectul BB si degeaba.Cauza tot ca si la voi infertilitate inexplicabila. Cred ca este cel mai frustrant diagnostic.
Valiburu ma intereseaza si pe mine incercarea asta cu Polidin.Am inteles ca se fac injectiile 5 zile incepand din ziua 1 a cm . Intrebarea mea este ce dozaj se face/zi?..O fiola?
Mercic si va
Cristinna

Liana30 spune:
si eu am ramas insarcinata dupa tratamentul cu polidin..asta prin '95..ca nu a fost sa fie..e alta poveste..apoi am continuat si iar s'a prins in 2000..iar nu a fost sa fie,,,am continuat din nou si pana in prezent nu s'a mai prins....la mine e fumata rau da'tot.
"Nimic nu-i imposibil!"

Cristinna spune:
mercic Patricia.Sa-ti traiasca pitica, sa creasca mare,frumoasa si desteapta
Cristinna

PatriciaArdeleanu spune:
cu placere, Cristinna si mult succes!!pentru bebele mult dorit! Patricia si
Rebecca (05.02.05)

dyana spune:
Fetele, buna,
Eu ieri am inceput cu polidinul, si voi face 5 zile, asa am hotarat eu ...
Si cand deschid azi la voi, ce vad?? Subiect despre polidin.
asta ce mai e ? un semn bun, sa dea Dumnezeu
Diana

asi spune:
O sa incep si eu tratamentul asta.Din ziua a 2-a se pune?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

dyana spune:
Eu zic ca merge si din ziua a doua.
Am hotarat sa fac cate doua polidine , 5 zile.
Uite asa, mama imi face injectiile si nu ma doare.
Mult succes !!!