Carne de peste -de care?
Raspunsuri - Pagina 2
ninocikap spune:
eu i-am dat crap, din cel cu oase mai putine, si l-am facut la cuptor in folie de aluminiu. e foarte bun si l-a mancat cu placere.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
vimp spune:
Bebe al nostru va trece curand la peste. Stie cineva cam cat se poate pastra pestele la congelat? Este de preferat, pe cat posibil, pestele proaspat?
Multam.
alexa si mami spune:
noi papam pastrav proaspat. niciodata nu l-am congelat. cind vrem sa mincam dam o fuga pina la metro si-l luam proaspat.
in prima faza l-am facut piure impreuna cu cartoful, acum il mincam la cuptor cu legume. alexei ii place la nebunie.
alexa & fam
roxicucu spune:
Stefan a mancat o perioada numai salau cu legume dar, s-a intamplat ca o data sa nu gasesc salau si am luat un somn mai micut. Asta nu i-a placut cu legume ci doar facut pane.
Roxana si bb Stefan (24.04.2004)
http://photos.yahoo.com/roxicucu
sirimie spune:
Noua doctorita ne-a spus ca avem voie sa ii dam carne de peste alb (nu stiu decit salau din categoria asta) si ne-congelat.
Eu inca nu i-am dat.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
roxana1974 spune:
la inceput majoritatea pediatrilor recomanda pestele oceanic, pe care greu il gasesti necongelat...dupa care puteti incerca si file de salau, pastrav, crap (nu prea gras) si...practic cam oricare, dar pe rand, asa....
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
daniella4 spune:
Noi papam cu pofta file de cod. Il face mama la cuptor si-i taaaare bun!
Daniella, mama lu'Alexis
Darria spune:
De cate ori/saptamana se poate da peste la un bebe de 9 luni? Dar dupa 1 an?
Cantitatea ramane tot 30 gr, deocamdata, da?
Am o zi de cand am introdus pestele si as ramane la o singura zi/saptamana de peste. Nu stiu daca procedez bine.
In Capraru am gasit ca dupa 11 luni cantitatea de carne este de 60-70 gr/zi. E bine? Nu e mult?
Ajung si la pediatra dar pana atunci vreau mai multe pareri.
silvi_2005 spune:
Eu ii dau pastrav si ii place f mult.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
JARMO spune:
PASTRAV SI SOMON , II PLAC TARE MULT , DAR MEREU LE CUMPAR PROASPETE , MAI BINE LE CONGELEZ EU DACAT SA CUMPAR GATA CONGELAT CA NU AM INCREDERE . NOI MAI MANCAM SI ASA DAR PENTRU COPIL NU .