Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

ce este pe site la Agnes nu este complet. Restul sunt in catalogul pe care l-am primit la Targ. Pot sa mai iau un catalog si sa ti-l trimit daca vrei.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Freia

vulpitzo au fost si ei la targ, mi-au placut 3 rochii. nu am avut loc sa probez nici una. ma duc sa le probez la magazin. 2 dintre rochii au aparut in rev Mireasa, restul le am in fatza in catalogul lor cu colectia pe 2006.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Freia...imi spui te rog ce reduceri aveau rochitele de la AT?
Anul trecut la Targul de la Cluj au avut 10%.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

quote:
Originally posted by Freia

ce este pe site la Agnes nu este complet. Restul sunt in catalogul pe care l-am primit la Targ. Pot sa mai iau un catalog si sa ti-l trimit daca vrei.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

multam mult, nu prea are rost sa te agiti asa de mult pt mine.poate o sa ajung si io la targul de la marriott.erau ceva reduceri de preturi la ei?
inca o data iti multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

netu' meu se misca precum ochii mortului

fetelor ma pregatesc sa plec acasa, asa ca va urez o dupa amiaza placuta si ne reauzim maine

pa, pa la fete cu lupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

netu' meu se misca precum ochii mortului

fetelor ma pregatesc sa plec acasa, asa ca va urez o dupa amiaza placuta si ne reauzim maine

pa, pa la fete cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

10 la suta reducere, daca ai bon e valabil pana la 30 iunie reducerea. atat pt mirese cat si pt miri .

nu e bai, pot sa iti iau si catalog si bon de reducere de la sofitel. dar daca tu zici ca nu e nevoie no problem. eu iau oricum si daca te razgandesti ti le expediez.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Krelia, si din partea mea condoleante. Nu prea stiu ce altceva sa-ti spun, decat ca in astfel de situatii nu ne cere nimeni parerea, se intampla si trebuie sa le acceptam cum putem noi. Acu' tb sa ai mare grija de Gabi si sa-l ajuti sa treaca peste acest moment.
Eu abia acu' am apucat sa intru pe forum. Am fost dimineata sa iau cadou la nasi, am luat, in 10 minute de la intrarea in magazin am gasit ce voiam. Dupa care am bananait cu mama inca vreo 3 ore pe acolo ca de, eram mandre foc ca am rezolvat-o asa repede! Si cand ajung acasa peste 4 ore, desfac cuvertura s-o pun pe un pat si vad ca are un defect!!Nu ca nu m-as fi uitat la ea in magazin! Nu ca n-as fi refuzat o alta doar pt ca avea 2 fire pe spate iesite! Si ajung cu asta acasa si vad ca are defect pe fata. Imbraca-te din nou si ia-o inapoi spre magazin. Noroc ca tipele au fost super dragute, stiau in ce scop facusem cumparaturile, ca aflase tot raionul, si nici n-au stat sa verifice ce avea asta adusa de mine. Mai intai mi-au dat o alta s-o inspectez si abia dupa aia le-am arata ce avea cea adusa de mine! Am ramas placut impresionata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cri frumoasa, frumoasa. si ce talie subtirica ai !!!

ia uitati-va si aici:
www.annaceruti.com
sunt dementiale.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Krelia condoleante.Eu stiu ce inseamna ca mi-am pierdut cei mai buni bunici.Cu sufletul sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Krelia condoleante...D-zeu sa-l odihneasca in pace

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput