Miresele anului 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 27
Raza de soare spune:
Krelia, sa-l odihneasca D-zeu !
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
Rallu spune:
Eu mai am 4 luni pana la nunta (acum, in momentul in care am comandat-o) dar pana va fi gata voi mai avea 3 luni.
De abia astept sa-mi vad rochita acasa...desi nu stiu in ce sifonier ar incapea mastodontul :)))
Iar in privinta...the one...nici prin cap nu-mi trecea sa-mi iau ceva de genul asta...insa din momentul in care m-am imbracat cu zurlia de rochita, nu m-am mai putut gandii la alta. Nici nu mai vroiam s-o dau jos.
La corset inca ma mai gandesc...cred eu ca ar mai merge modificat, dar fusta parca a fost facuta pt. zapacila de mine.
Deci...daca si tu simti ca aia e...nu te mai gandi ca e prea devreme...nu conteaza cat de devereme e...numai prea tarziu sa nu fie.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
krelia spune:
Fetele,
va multumesc pt gandurile bune...acum sunt trista pt iubi, caci stiu cat de mult tinea la bunicul lui....bunica lui inca traieste...eu mai am inca 2 bunici, aici....deci....nici nu vreau sa ma gandesc. Acum sunt tare...dar...mai sunt inca 6 luni pana la nunta....
Am credinta ca DD le aranjeaza El cum stie mai bine..
Tare urate sunt intamplarile astea....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by cri.
Mai fetelor, voi aproape ca ma faceti sa o cumpar
Voi care v-ati luat, cat mai aveti pana la nunta?
eu, fara februarie, mai am 3 luni ! tu, o poti lua acum, de ce nu ? dar daca ai indoieli, mergi si mai probeaza si daca dupa cateva zile tot la EA te gandesti, ia-o ! dar nu pt k iti spunem noi, ci pt k iti place cu adevarat TIE !(eu zic totusi sa o iei )
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
Freia spune:
quote:
Originally posted by pisoi_turbat
Freia,
cum zise si Krelia acu' ceva vreme, chiar e suparatoare chestia cu taiatul contorului pe sectiunea "mirese"! Si nu ca as vrea eu buline si panglici, dar tocmai mi-a traznit o chestie acum!
Fii atenta:
daca scriem prea mult si aiurea, taiati macaroana. cantitate fara calitate, comparatie fortata, recunosc!
bun!
si daca eu ma enervez si fac urmatoarul lucru: intru pe oricare alte forumuri si postez doar 1 cuvant: "protestez!"!??? Se aduna la contoar? Se aduna! Poate cineva sa-mi mai taie macaroana? Poate! Da' pe ce baza? Ca scriu doar un cuvant si adun nr. de mesaje? in felul asta scriu 100 de "proteste" pe seara si demonstrez ca damblaua mea are o logica! Cantitate cata e nevoie si calitate pentru creier de mormoloc!
Ia, sa auzim, reactiile moderatorilor!
Al vostru pisoi_injectat!
fii bun, daruieste, intelege...
am ras cu lacrimi. ideea e ca eu personal cand e vb de mirese, mamici de bebei sunt concilianta si nu ma uit la chestii de bravo, ihihi, haha si vai vai. La alte forumuri, cum sunt generale de exemplu sau umanitarele astfel de mesaje :saracutzu" , "vai de el" sunt acceptate dar membrii care fac asta frecvent devin observavil si suparatori ochiului (am avut un utilizator) care a fost avertizat si s-a potoloit in cele din urma. I s-a resetat contoarul si gata.
Io zic sa ne relaxam, ca cine stie, poate decizia va fi reversibila la un moment dat. la asta v-ati gandit? fiti istete si stati axate pe nunta nu pe contoar, mama lui de contoar ca a inceput sa ma enerveze contoaru asta. Mai bine l-ar scoate Admin de tot ca tot nu are folositza.
Freia si Alexa
Intram in legalitate
Freia spune:
Krelia, condoleantze lui iubi tau.
Ralu mama, esti speedy gonzales 2?
Freia si Alexa
Intram in legalitate
cri. spune:
ok fetele, mersi de sfaturi! ramane sa ma mai probez la celelalte targuri si sa vad daca asta o sa ramana no.1
Apropo, stie cineva programul targului de la Sofitel?
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Alynutza spune:
Freia, scuze ca te mai bazai si eu, cred ca tu spuneai ieri ceva de o "perioada de proba" si-a intrebat fata cat dureaza perioada asta de proba, dar nu a mai primit raspuns... sau nu l-oi fi vazut eu de habauca ce sunt. Chiar m-ar interesa si pe mine cat e perioada asta de proba si in ce consta.
in caz ca te-am suparat sa treaca.
Miresica de 15 iulie 2006
Giova spune:
Buna!!!
Krelia condoleante lui gabi!!! Imi pare rau, altceva nu mai zic, ca sunt de prisos cuvintele.
A.cicel felicitari pt. perle!!! Cred ca vei fi o miresuta superba!!!
Cri si eu vreau sa vad rochita. Unde e?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Freia spune:
perioada de proba depinde de mesajele puse pe forum. e tot ce iti pot spune. in general, monitorizarea nu dureaza mult timp, monitorizam primele cateva mesaje.
Freia si Alexa
Intram in legalitate