Miresele anului 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

quote:
Originally posted by ooana

Cri vreau si eu.....sa vad rochita!!!!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

ok, oana, uite o sa mai pun odata pozele sa vezi si tu. Le-am pus ieri ca sa vada lumea, dar le-am scos pt ca nu vreau sa risc sa intre puiu pe forum sa vada pozele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cori_neagoe/album?.dir=bd38
Astept parerile voastre SINCERE, pt ca acu e momentul, inainte sa cumpar ceva.....

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Krelia, condoleante.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, condoleante pentru pierderea suferita, imi pare tare rau...

Cri, frumoasa rochitza. Alegerea este a ta, cum zice toata lumea, trebuie sa simti tu ca e "the one".

Fetelor, am fost ieri la biserica si am rezolvat si cu asta. Am avut noroc ca am mers din timp, am fost primul cuplu programat pentru 15 iulie, si ne-am stabilit ce ora am vrut noi. Preotul e ok, ne-a spus ca putem intra cum vrem noi in biserica, adica sa intre iubi cu nasha si eu cu tata, verighetele ni le pune el la logodna, dar la cununie ni le schimbam noi intre noi, asa ca va fi asa cum mi-am dorit. Singura chestie este ca, cica in ceremonialul ortodox de nunta NU exista juraminte. Asa ca la asta vom renuntza. O sa avem si cor, ca unchiul meu canta in corul bisericii, asa ca avem "pile" . In plus am scapat de o grija: nu mai trebuie sa ne preocupam de aranjatul bisericii, ca e tare micutza, abia ieri mi-am dat seama, daca mai bagam si stalpisori si flori si alte chestii nu mai incape nimeni in biserica... In schimb n-am scapat de spovedit...

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by cri.

quote:
Originally posted by ooana

Cri vreau si eu.....sa vad rochita!!!!

Oana & Marius
Wedding Day

ok, oana, uite o sa mai pun odata pozele sa vezi si tu. Le-am pus ieri ca sa vada lumea, dar le-am scos pt ca nu vreau sa risc sa intre puiu pe forum sa vada pozele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cori_neagoe/album?.dir=bd38
Astept parerile voastre SINCERE, pt ca acu e momentul, inainte sa cumpar ceva.....

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Cri, esti absolut dementiala!!!Si eu am fost la standul CP si am vazut rochita asta...si mi-a placut emorm partea de sus...Eu nu sunt un fan al genului printesa...dar asta chiar e o rochita care merita!!!
Si tu arati ca o miresica de vis! Sincer iti spun!
VA pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Krelia, condoleante...imi pare foarte rau ca s-a intamplat inainte de nunta, sa nu-si vada si el nepotul insurat...sunt cu sufletul alaturi de voi, caci si eu mi-am pierdut bunicul anul trecut si inca simt ca parca ar fi fost ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Auziti, apropos de discutiile eterne despre ordinea si modalitatea in care vom, intra in biserica: discutam aseara cu sora mea si i-am povestit chestiile astea. La care ea stiti ce mi-a spus? Ca ea stie ca la noi (la romani) este obiceiul sa intre primii mireasa cu mirele la brat si apoi ceilalti. Si, mi-am amintit ca am citit si eu acelasi lucru mai demult intr-o carte de bune maniere scrisa de ...o romanca! (poate o stiti, ca eu nu-mi mai amintesc cum o cheama). Si, sincera sa fiu, asta ar fi varianta care mie personal mi-ar place cel mai mult, mai mult chiar decat sa ma duca tata sau nasul (pe care inca nici nu-l cunosc...).Asa ca m-am hotarat: cu cu iuby intram primii la brat in biserica! iar restul, n-au decat sa comenteze, ca-si racesc gura degeaba...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Krelia, condoleante. Alte cuvinte sunt de prisos...

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Krelia condoleante pentru pierderea suferita.

12+
Mai am 17 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Krelia, condoleante!!

Cri, super marfa rochita!!! Arati extraordinar!!!

pisoi-turbat rochita este super tare!!! De ce mai stai pe ganduri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by plici plici

quote:
Originally posted by krelia

A murit bunicu' lu' iubi......

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

of, condoleante, si multi pupicii la fata trista.

Krelia...condoleante!!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput