Miresele anului 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
Freia spune:
m-a pus naiba sa iau toat pliantele la mana si sa ma uit pe site la rochii
http://www.bilutzi.ro/detalii-mirese.htm
Freia si Alexa
Intram in legalitate
SunSmile spune:
Fetelor, asa e! S-a amanat pana pe 1 ian 2007, bagarea taxei pe viciu. Va intra in vigoare o data cu noul cod fiscal! Asa ca....e de bine!
Raza a fost la un moment dat un caz. O fata de aici a scris despre...gripa aviara parca. Sper sa nu ma insel. Si apoi i-a aparut poza intr-o revista (parca lumea femeilor) cu adresa...si cica ea ar fi fost impotriva masurilor luate de "cei abilitati". Si de atunci multa lume si-a scos pozele de pe forum. Caci e un loc public, unde pot intra si "astfel de ziaristi". Cam asta stiu, dar nu mai gasesc link-ul!
Succes!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Fetelor, asa e! S-a amanat pana pe 1 ian 2007, bagarea taxei pe viciu. Va intra in vigoare o data cu noul cod fiscal! Asa ca....e de bine!
Raza a fost la un moment dat un caz. O fata de aici a scris despre...gripa aviara parca. Sper sa nu ma insel. Si apoi i-a aparut poza intr-o revista (parca lumea femeilor) cu adresa...si cica ea ar fi fost impotriva masurilor luate de "cei abilitati". Si de atunci multa lume si-a scos pozele de pe forum. Caci e un loc public, unde pot intra si "astfel de ziaristi". Cam asta stiu, dar nu mai gasesc link-ul!
Succes!
Din cate imi amintesc, era undeva la "discutii generale". O sa caut si eu.
12+
Mai am 18 de zile pana la nunta
POZE
dyadya spune:
Stiti, treaba asta cu aparutul pozelor in ziare nu cred ca poate fi controlata. Raza, ideea era ca o tipa de pe DC a aparut intr-un ziar cu o poza pusa de ea in album, iar in ziarul respectiv aparea ca participase la un sondaj de opinie la care isi exprimase o parere. Bineinteles ca nu raspunsese in viata ei la acea intrebare, bineinteles ca numele si varsta nu erau ale ei si mai mult decat atat, tipa nici nu locuieste in Romania. Ea a fost foarte revoltata ca cineva i-a luat poza din album si a folosit-o in presa. jalnic, intr-adevar si asta ne da de gandit in legatura cu autenticitatea acelor sondaje.
DAR, un mare dar: pozele astea le punem noi cu mana noastra in album si cat de cat, avem grija sa nu aparem in ipostaze jenante. Ce te faci insa cu pozele care ti se fac pe strada si tu nici nu stii?! Ca vb aia, eu pot sa stau undeva si un fotograf care sta la 10 m de mine si pe care nu-l vad, imi face o poza, pe care a doua zi o vad in ziar alaturi de o opinie a bucuresteanului, care nu-mi apartine. Sau ce te faci cu astia care filmeaza pe strada imagini de ansamblu, care mai apoi apar ca fundal in tot felul de reportaje. Chiar am vazut odata un reportaj, ceva cu avorturi la tinere si erau filmari facute pe strada, dar prim-planuri cu tipe tinere care nici nu stiau ca sunt filmate. De cate ori n-ati vazut cameramani pe strazi?! Da, ii ocolim, dar camera aia "bate" la 'jzda metrii distanta si uneori nici nu o vezi! Pe mine astea ma deranjeaza mult mai mult decat sa-mi fie luata poza din album. Nu ca asta nu m-ar deranja dar pana la urma e alegerea mea sa pun sau nu poze in album pe net. Dar pe strada cum ma feresc?!Si apii ce te faci cu pozele penibile care ti se pot face pe strada: cand manaci ceva de exemplu si te surprinde ala cu gura cascata si mai apioi te vezi in ziar langa un articol de tipul:"foamea la romani"! Sau vara pe plaja cand te pozeza intr-un unghi care nu te avantajeaza si apoi te vezi langa un titlu:"celulita la romance"!!!
Repet, barem pozele pe care le punem noi aici nu sunt penibile, sunt poze normale care pot sa nici nu atraga atentia.
krelia spune:
dya, claaar ca 11 bulioane n-as da nici moarta..pe neshte carpe ...si ce carpe ...nu, kiar nu as face-o...iti dai seama ca as dormi pe jos dup'aia
Raza, chiar asa...cum naiba sa fie vinul aliment??? Hai berea, mai merge...ca e hranitoare, are malt, are hamei, are drojdie...sa tot mananci...band ...
...ins chcimb cica vinul rosu, care, cica ar avea efecte benefice dovedite asupra sistemului cardiovascular...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Andita spune:
quote:
Originally posted by magda raluca
andita, te-am vazut la stand cand ti-ai cumparat rochia. esti cu parul lung si nu foarte inalta. erai superba si fericita, iti statea minunat. mai avea pe manechin una cu aceeasi broderie, dar fara sa se prelungeasca pe umar corsetul. am probat-o, mi-ar fi placut tare mult sa mi-o iau pe aceea, dar nu-mi venea bine. pana la urma mi-am luat tot de la ei, dar alba, nu este in catalogul de prezentare.
sa o porti fericita, iubita si iubitoare, la fel ca si celelalte miresici
Da,da, eu eram...si radiam de fericire, nu? Tu erai tipa care a probat rochita care se mana cu a mea? Inseamana ca te stiu si eu.... Le-am zis celor de acolo ca navalesc fetele de pe DC....
Au mai ramas...
Poze
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
ooana, eu stiu tot de la restaurante, de o sticla la 8-10 persoane..dya, zici tu sigur ? ar fi bine... si cum adica, vinul e aliment ?
cri. am pierdut pozele sau n-ai pus ?
Si fetele, cum adica se dau pozele de pe forum la ziar ? Detalii, va rog... Multam !
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
Razuca, din cate stiu eu a fost o poveste mai veche... de anul trecut...cand una din fete si-a gasit poza intr-un ziar, cum ca si-ar fi dat cu parerea despre o chestie...Este de la sine inteles ca ea nu a dat niciodata interviu acelui ziar...
Cam asta ar fi...
Hai va pup
cri. spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
cri. am pierdut pozele sau n-ai pus ?
[
Raza de soare
" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "
Foto
Nu, nu le-am pus ca n-am idee cum sa fac asta....daca va roade pe careva curiozitatea atat de tare incat sa ma invatati cum...ok, multumesc in avans
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Rallu spune:
Uraaa....3 kg pierdute !!!!!
Tot intr-o cura o tin de-acum incolo...desi lumea urla ca din gura de sarpe in jurul meu (parca ar slabi ei, nu eu)
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
tigrutz spune:
Noua la restaurant ne-au spus ca o sticla de sampanie ajunge pt 7 persoane, ca se pun cam 100 de ml si ca o sticla are cam 750. Pentru 80 de persoane vom cumpara cam 8 sticle, noi nu dam sampanie decat la tort.
Pentru primirea invitatilor, cei de la restaurant ne-au sfatuit sa folosim aperitivele (cred ca asa se numesc) adica martini, gin, chestii de genul asta. De obicei lumea bea putin din paharul de sampanie si apoi se arunca o cantitate destul de mare, si e pacat sa irosim atatia bani cumparand sampanie.
Apropo, tocmai m-au sunat cei de la Creal si m-au programat pt proba pe 14 martie si au zis ca pe urma e gata in maxim o saptamana.