schimbare de look....
Raspunsuri - Pagina 2
Allure spune:
quote:
Originally posted by greierash78
Amik,e vb de liceul economic din orashul meu Targovishte!Am auzit de acest Cristi shi ca ar fi bun.......am sa imi fac o programare la el.
Allure,multzumesc pt idee!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
Cu placere. Anunta-ne ce ai facut. Poate ne pui si o poza sa vedem rezultatul
Leditia spune:
Vreau si eu sa-mi schimb look-ul si nu stiu cum..Dar nu vreau sa ma tund scurt,asta-i sigur!M-am uitat pe toate site-urile si nu m-a incantat nimic..cred ca sunt eu prea pretentioasa.
Stie careva si alte site-uri pt pretentioase?Sau ma poate ajuta cineva cu idei?
Mersic.
ralu_trancu spune:
eu m-am tuns scurtulet cu 5 luni inainte de nunta ! nu faceti ca mine!
Poze vechi si noi
Leditia spune:
Eu am tot fost tunsa scurt..cu tepi cu toate alea..In clasa a 9,deci pe vremea dinozaurilor
,aveam parul lung,dar voiam io o schimbare ai mei nu m-au lasat sa ma tund,m-am tuns oricum(copil rebel
)..scurt..dar scurt rau
.ma rog au fost socati toti..a trecut..Apoi am mai reusit o data sa-mi las parul mai lung,dar iar m-a pocnit o reveerie..si l-am taiat..Si tot asa..Acum m-am chinuit sa-l las lung si stiti si voi cum e,ca nu-ti sta nicicum in anumite momente,n-ai ce face..si te apuca nervii(ei aici de cele mai multe ori n-am rezistat si l-am tuns
)...no bun,acum am rezistat eroic,am trecut peste toate astea,dar vreau sa-i dau o forma,sa-l vopsesc..eu as vrea un saten deschis cu ceva suvite deschise..dar la frizuri nu ma hotarasc deloc,nu-mi place niciuna in mod deosebit si nu cred ca m-ar prinde..greu cu mine zau..
pupici.
Leditia spune:
anna mersi de idee,imi place asa filat,insa nu stiu daca mie mi-ar veni o astfel de frizura..si nu vreau sa o dau in bara si apoi sa plang ca mi-am mai taiat si parul..
pupici.
POZE