diabetul la copii

diabetul la copii | Autor: danafl

Link direct la acest mesaj

Salut! Baietelul meu are 7 ani si diabet de 3 ani.Caut un program de monitorizare a glicemiilor.As dori sa dialoghez cu parinti care au aceleasi probleme pe diferite subiecte privind controlul diabetului infantil.Ati aflat si alte metode alternative (cu rezultate)despre terapia diabetului?Cum va descurcati cu procurarea testelor de glicemie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Dana,

Si pe mine ma intereseaza acest subiect. Fata mea nu are diabet, dar in familia sotului meu au fost multe cazuri de diabet. Vroiam sa te intreb daca si la tine au fost cazuri de diabet in familie si care au fost simtomele pe care le are baietelul tau?

Multa sanatate!!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Si noi suntem cam ca si Ralu. Ce fel de diabet are baietelul tau? Stiu ca sunt de 2 tipuri. In ce oras esti? problema de procurare tine de faptul ca sunt scumpe sau nu le gasesti? Pt ca eu am lucrat la o firma in Iasi care printre alte para-medicale aducea si tot felul de teste, daca te intereseaza iti dau numele. Multa sanatate si sa auzim de bine!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_r spune:

Draga Dana,

Am gasit pe cineva cu acceasi problema ca si mine. Si baietelul meu are diabet de la 2 ani si jumatate. Acum are 5 ani si jumatate si mergem inainte, cind mai bine cind mai putin bine. Tot controlul si analize si tot noi le-am facut in Bucuresti la Budimex si nu avem probleme cu testele sau cu altceva. Din cit am citit eu pe net si nu numai cred ca pot sa te ajut dar spune-mi mai precis. Daca este insulino-dependent uita de metode alternative.
Multa sanatate si astept vesti de la tine.

Maria

Mergi la inceput