Bebelusi de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
Simona eu am deja un plan de care o sa ma tin.Eu nu trec gustul prin prisma mea..ca eu stiu de sare ,unt ea nu stie decat de lapte.Sare eu nu vreau sa-i dau pana la 2 ani, zahar cat se poate de mult timp sa nu-i dau e ok...3-4 ani etc
Parerea mea e ca trebuie sa o probez pe ea..ca degeaba gust eu si daca nu imi place mie ..asta nu inseamna ca nu o sa-i placa si ei..cred ca are gusturile ei ..eu trebuie doar trebuie sa o ajut sa le descopere
A mers f bine prima masa.Deocamdata nu le amestec, i le dau separat, ca sa stiu exact ce ii place si ce nu.
Tu ai avut din ce am citit alt meniu la care bebe a raspuns bine.Eu altul , sper sa fie ok si la noi.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Simonaci79 spune:
La multi ani Emma Andreea! (Katink)
La multi ani Julia! (cipcipcip)
La multi ani Ana Maria! (brianamica)
Sa fiti sanatoase si fericite si sa le bucurati pe mamicile voastre!
Cu intarziere urez La multi ani si bbilor care au rotunjit ieri nr lunilor! (scuze dar era tarziu si am uitat!)
Anis- felicitari pt reusita! Sunteti tari daca papati din prima telina chioara! Tineti-o tot asa!
Mai vb mai tarziu! Pupici!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Giana- f frumos puiul tau! Si tu-l faci pankist? Si eu, aproape de fiecare data cand il spal pe cap! Si e tare dragalas grasunelul! Sa-ti traiasca!
Ella- multumim si noi!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
corbioana spune:
Ella multumim pt felicitari Ce fructe ii dai? poate poti ajuta cu ele la constipatie, incearca piure de pere. Ar fi minunat sa vedem si noi banii la jumatea lui februarie...speram...
Anis cool daca a [papat doar telina, bravo ei !!!
Simona mi-e clar acum ca mai multi bebelusi transpira asa la efortul depus la papa deci nu e nimic serios.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
acusor spune:
Corbioana, nu te-am uitat. Aici nu uitam pe nimeni.
Anis, felicitari pentru prima zi de diversificare! Eu i-am amestecat de la inceput morcov, patrunjel, pastarnac, telina si cartof. Incercam de maine si dovlecel. Cartoful ar fi trebuit mai tarziu dar nu-i face nimic la burtica. Eu tot am sperat ca iese mai moale, dar nici pomeneala.
Joker, eu stau in Berceni si merg cu copilul la dr. Socosan, de la Lotus Medica. Poti sa dai un telefon acolo sa intrebi de el. Mie mi se pare super ok.
Vreau sa-i dau si eu branzica. As vrea sa i-o dau la masa 3. Cu ce s-o amestec s-o manance mai bine?
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
starchi spune:
Salutare fetelor!
Nu prea am mai avut timp sa intru de cand am inceput serviciul.Am vazut ca pe 3 ne-ati tot urat, multumim frumos ca nu ne-ati uitat.
Eu sunt destul de zbucuimata zilele astea cu adaptarea la noul program de la serviciu si lasatul copilului in grija bonei.
Matei mi-a facut astazi un cadou f frumos (caci azi e ziua mea ) A DORMIT TOATA NOAPTEA FARA SA SE TREZEASCA...e prima oara in vietisoara lui cand doarme toata noaptea. Sunt f fericita, a descoperit si somnul pe burta, pana acum dormea numai intr-o parte sau pe spate.
Cam atat am avut de raportat, va pup pe toate si urez "La multe luni!" tuturor puiutilor care aduna lunisoare la ciorap.
A, bebedeiulie trece-ne si pe noi cu ultimele date: 7 luni, 7.250 g, 65 cm. Ne mentinem pe aceleasi coordonate de fotomodel.
Cred ca al meu e cel mai slabut dintre toti!
Cu drag,
Starchi&Matei SCantei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos
mamini spune:
mult inainte sarbatoritelor de azi!
Anis, foarte bine ti-a mincat, a mea abia acum, dupa 3 saptamini daca papa 100g si nu tot cu lingurita, jumate din el amestecat in lapte si dat din biberon. drept e ca eu ii dau si cu carnita, i-am dat si vita si pui si toate piureurile amestecate: cartof+morcov, sau cartof cu conopida sau cartof cu morcov si dovlecel. mie mi se pare super cit a mincat Ingrid din prima, bravo!nu cred ca veti avea probleme cu diversificarea.
Ioana, sigur ca iti simtim lipsa, dar stim ca muncesti si ca nu mai poti intra tot timpul. si de transpirat si noua ne-au spus ca e de la efortul de supt, nu cred ca e cazul sa va ginditi la calciu si vitamina D, eu cred ca e perfect normal.
Joker, ma bucur ca ti-a placut sefa noastra de promotie. e fata desteapta si cunoaste meserie. cit despre extractia recomandata, eu zic sa mergi pe mina ei, ai vazut ca si eu ti-am zis de asta fara sa te fi vazut. ea a vazut care e situatia si daca ti-a spus ca e bine sa faci extractia, fa-o. poti sa ai incredere. e foarte apreciata si a ajuns unde e prin propriile forte.
Starchi,la multi ani! sa traiesti si sa fii sanatoasa, sa te bucuri de puiul tau!
M
Dianami spune:
La multi ani, Starchi!
Sa fii sanatoasa, voioasa si sa te bucuri alaturi de cei dragi si de puiul tau frumos! Felicitari pt. primul somnic intreg!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
corbioana spune:
Acusor multumesc frumos Eu ii dau branzica lui andrei fie dimineata cu mar facute la blender, sau zile in care ii mai diversific mada de pranz (dupa amiaza) cand ii dau branzica in piure de legume si cu verdeata cum i-am dat azi de ex.
Starchi La multi ani!!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii alaturi de puiul drag, frumos cadou ti-a facut sa te lase sa faci si tu nani ca esti si tu obo ca muncesti!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
Dianami spune:
Anis, ma bucur pt. voi ca v-ati reintregit familia. O felicit si pe Ingrid pt. prima papica, a mancat f. bine. Iar in privinta gusturilor, nu-ti face griji pt. ca ai zis bine, ea nu cunoaste decat lapticul, iar daca nu o sa-i placa ceva, va refuza si gata! Eu cred ca o sa va mearga bine si sper sa aveti aceeasi pofta de mancare ca noi .
A, cand am inceput diversificarea si eu am avut o strangere de inima, ma obisnuisem sa-i dau doar lapticul meu. Mi-a fost tare greu psihic, dar trecem si peste asta. Trebuie sa acceptam ca puii nostri cresc, nu avem ce face .
Pupam iepurashul!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia