Bebelusi de iulie-august 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
ADAAINA spune:
buna ziua si multumim de urari
deja ne simtim ca facem parte din familie
sunt sigura ca sunt multe fete cere intra sa citeasca la bebei de iulie-august dar nu scriu
sper sa pot pune si eu niste poze ca sa ne cunoasteti..
PITI al meu(ANDREEA-asa ii spun eu) nu sta nici o clipa fara mine
daca nu ma vede in vizorul ei e jale...nu stiu ce sa fac ca sa o obisnuiesc sa mai stea si singura...
acum ma "cheama"....ma---ma,ba-ba,ma-ma![]()
ADAAINA
ankak spune:
Buna ziua fetelor!
Am pierdut vreo 10 cap. cred...dar din motive financiare nu am mai platit neul care...s-a intrerupt! Apoi a venit we...si ieri marele soc...
S-o iau pe rid!
In primul rind dependenta de voi isi spune cuvintul...mi-a fost asa de dor....bine ca am putut reveni!
Doi : sotul meu trebuie sa plece la Barcelona, ca a cistigat o excursie la un concurs la el la serviciu, si atunci gasisem un loc prin agentie ca sa pot merge si eu in aceeasi perioada la 910 euro, ceea ce era mult prea mult pentru posibilitatile mele....asa ca ma resemnam..pina vineri cind sotul imi zice ca a gasit un loc la o excursie cu 340 de euro...Ura! am zis eu atunci.....am inceput sa fac lista cu prioritati...pasaportul, Matei...si altele... De pasaport se putea rezolva...iar pe Matei vorbisem ca il las la soacra-mea...asta pina ieri cind am ramas socata de urmatoarele.....
Ne ducem la prinz la maica-mea ca sotul ei i-a facut parastas sotiei lui de 5 ani cred...ma rog, si cu Matei binenteles....toate bune pina pune masa, felul doi ciorba....soacra-mea care-l avea pe Matei in brate....sa-i dea si lui ciorba ca doar i-o fi pofta!
Zic : nu-i dati ca nu-i pofta! Ea de tot ca ce are ca doar e o gurita! zic, inca, calma, NU-I DATI! VA ROG! Il iau din bratele ei si-i explic ca nu are voie de carne de vita ca e alergic la proteinele din lapte si implicit la carne....ei, spune ea cine ti-a mai spus si asta? Zic : doctorul! Tztz! nu te mai lua si tu dupa doctori...Zic : mama daca avea asa o piele urita si dupa tratament si dupa ce i-am inlocuit laptele i-a trecut...acum ce fac o iau de la capat? Da' de unde stii tu ca a fost de la lapte? Da' de la ce sa fi fost....Doamne iarta-ma ca nu de la cafea?

Incepe iar....da' dai un biscuite ca uite cum se uita la noi...i-o fi pofta! Zic, din ce in ce mai enervata, nu are voie de biscuite si de alte fainoase pina la un an! pentru ca au gluten! Ei, na! ca voi uite ce mari ati crescut si nu ati mai avut nimic! Il ia mama pe Matei in brate si ce-i face?????? Ii da in minuta un colac pe care evident copilul il duce la gurita! Uite ca ii era pofta copilului, zice maica-mea!

Sa cad jos nu alta! Da' ce am vorbit pina acum, MAMA! Lasa-l tu ca nu are nimic! M-am enervat asa de tare ca m-am dus si l-am luat de la ea din brate! Acum ti-am spus ca nu are voie! Da' ce-are? Pai...si ia-o de la capat! Da' ce-are? Este copilul meu si eu hotarasc pentru el! Da' ce-am facut?...Credeam ca-mi crapa capu'........Pai voi n-ati inteles nimic! Si a inceput si barbata-miu!
Concluzia? Eu sint chisata si absurda ca imi cresc asa copilul!
Asa ca dupa experienta de ieri nu mai am curajul sa-l las la nici una din ele asa ca mai bine pentru el si pentru mine e sa stau acasa!
M-am mai descarcat!
Iertati-ma ca v-am impuiat capul cu ale mele.....
Acum imi mai aduc aminte si altele....apropo de mame si soacre...maica-mea dupa ce l-am adus acasa pe Matei si ii faceam baie in cadita...."sa-l mai tragi de nasuc la baie sa i se mai ascuteasca nasucul ca e cam turtit de cum a stat in burta"....cred ca nu ar fi deranjat-o daca l-as fi pus pe roata sa-l trag de miini si de picioare ca e cam mic, copilul.....![]()
In alta ordine de idei...noi sintem bine, face Matei niste vocalize de zici ca-l taie careva....trage niste chiote de ma doare urechile cind il aud....si asa mai ride dupa....sta binisor in fundulet, iar in picioruse tare ii mai place ca are panorama mare....![]()
Va multumesc , ca m-ati suportat!
Mai citesc din cap. asta!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
blackpanterro spune:
Oana, super ca mananca Eva atatea, asa fac si eu cu Aidan, ii dau cate un pic din tot ce mananc ca se uita la mine cu asa pofta...cum sa nu ii dau?Parerea mea e sa nu te temi atat de mult de sare, mancarea fara sare nu are nici un gust.Si eu ii dau cu putina sare.In afara de dulciuri ii dau de mai de toate.
Cum am spus am inceput sa ii dau lui Aidan borcane de 8 luni cu bucatele in ele si ii plac lui Aidan.Asa ca o sa merg inainte cu astea :)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
corbioana spune:
Neatza fetele!!! Am intrat sa va salut repede ca am apuc de ceva treaba acum si sper sa ajung si la sala azi cand vine mama sa stea cu Andrei. Noi am fost singurei azi noapte si diseara la fel, ne-am trezit de vreo doua ori dar am adormit repede la loc, a doua oara find sdimineata la 5 juma cand am facut lapticul.
AM PUS POZE NOI in albumul 7 LUNI!!! Enjoy! 
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
anis spune:
Ankak..ce bine te inteleg.Asa am patit si eu cu mama...de am dat-o afra pe usa.
Corbioana ,am uitat sa te intreb.La ce sala mergi tu?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ankak spune:
Iertare pentru mesajul de dinainte! Dupa ce am postat am vazut ce litere lipsa are....eram asa de nervoasa ca nu am mai stat sa verific!
Vad inca o ieseanca printre noi! Bine ai venit Ada! Unde stai in Iasi?
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by cin
Hai ca tot uit..imi amintesc pe parcurs..
Desi a fost o lunga discutie privind temperatura minima la care sa scoatem copiii afara, am sa va spun ca dr mea mi-a recomandat sa-l scot pe vlad afara numai la temperaturi pozitive.....nu dati cu pietre in mine si nici nu vreau sa readuc in discutie subiectul, va zic doar o alta parere. o cunosc pe dr. de 6 luni si mi-am dat seama ca ea e doar ffff prudenta..
Si ma gandeam sa va spun si voua reteta de branzica pe care mi-a dat-o: la 1/2 l de lapte (pasteurizat) in clocot se adauga 4 pastile de calciu lactic..se pune in tifon, se agata..etc. mi-a zis ca laptele pt bebei nu merge folosit ca se imbranzeste..eu am sa ma apuc de branzica peste vreo 2 saptamani..va spun atunci cum mi-a iesit.
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
Eu am facut si cu lapte formula si iese f bun,nu pateste nimic laptele.E branzica mai gri ,nu alba,atat.Si pt ca am vazut ca Oanei ii place nu mai fac cu lapte obisnuit(facusem doar de 2 ori si nu s-a obisnuit),ca tot nu vroiam sa ii dau pana la un an.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
La multe luni/ani pe viitor
:Gia(Lia2000),Victor&Alexia (17lory),Bianca Ioana (Adina Nicoleta)

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
hristina spune:
La multi ani, Gia!
(Lia2000)
La multi ani, Victor!
(17lory)
La multi ani, Alexia!
(17lory)
La multi ani, Bianca Ioana!
(Adina Nicoleta)
Sa fiti sanatosi si voiosi! 
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Dianami spune:
Anca, imi pare rau pt. ceea ce ti s-a intamplat. Cred ca asa fac toate mamele si soacrele, au chiar aceleasi replici
. Trebuie sa mergem mai departe si sa ne crestem copiii asa cum vrem. Si ele, la vremea lor, au facut asa cum au vrut.
De ce nu luati si bebele cu voi
? E mai greu, dar e in mana ta si e cel mai sigur. Decat sa-l lasi si sa-l gasesti la intoarcere mancand cine stie ce...
. Si v-ar prinde bine o iesire
.
Pupam sa treaca supararea! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia