Vrancea (15)
Raspunsuri - Pagina 3
helbi spune:
Andra, merci mult pt mesaj. Bianca e bine, ocupata cu scoala, gradi si dans. Peste o luna are un spectacol in fata a vreo 550 de oameni.
Eu..nu prea sunt bine. Ieri a fost polei si am cazut rau.........m-am lovit si abia ma misc....La dr nu am ajuns, ca nu am putut........Sper sa nu fie acum decat socul de la lovitura si nimic fisurat......
Altfel, anul nu pot sa zic ca a inceput prea bine. Aleg toata ziua si inca nu am reusit decat sa mai aflu citeva informatii, dar o sa vedem.......Si sa stii ca si eu ma gindesc f. serios la intorsul in RO.
Alex, concediu placut la sky.
Sim, ma bucur ca v-ati simtit bine la munte. L anoi zapada nu prea e-...........
Pt tote fetele: un WE placut!
flori76 spune:
Buna dimineata din Islanda(de vreo ora m-am trezit )
Andreia,imi pare tare rau,iubita!Poate n-ar fi rau sa mergi la un medic,sa te asiguri ca totu-i ok.
Alex distractie placuta la sky
Danutza are dreptate Andra:e foarte bine sa iei acid folic inainte de a ramane gravidutza.
Io is cam bolnavioara.Cred ca am tras un curent zdravan ca ma dor toate maselele pe partea stanga.M-am luptat cat m-am luptat cu durerile,fara sa iau nimic,dar pana la urma n-am mai rezistat si am inceput sa iau ampicilina.
Va pupic pe toate si mai trec io
dana n. spune:
Buna!
Am fost si eu astazi la doctor.Totul este in ordine.Mi-a facut si testul PAP(rezultatul peste 14 zile).
Eu nu mai inteleg nimic.I-am cerut sa-mi faca si seria de analize care se fac inainte de sarcina(printre care si toxoplasma)si mi-a spus ca aceste analize se fac cand am ramas deja insarcinata.Ma lumineaza si pe mine cinevacum este mai bine?!
A,mi-a dat si mie acid folic.
Andra,a incercat si mama mea sa-mi ia din .ro acid folic si nu au vrut sa-i dea,pe motiv ca nu stie concentratia exacta.
Helbi,Flori,multa sanatate!
Alex,viel spaß!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
sim spune:
Danutule e bine ca ti-a dat sa iei acid folic. Eu la Ruxi n-am luat nimic pana in saptamana 5 cand m-am dus la control si s-a uitat doctoreasa lung la mine la modul "cum adica n-am luat nimic pana acum!!!". Asa ca in procesul de pregatire bebe2 am fost ceva mai cumintica si am intrebat ce ar fi bine sa iau inainte: acid folic una pe zi non-stop, vitamina E - 1 bucata pe zi in primele 10 zile de CM si mi-a mai dat utrogestan 2 pe zi (se iau seara ca altfel dormi in front) care se ia din ziua 16 pana in ziua 25 CM. Dar nu toti doctorii sunt de acord cu utrogestanul si poate e mai bine sa mergi pe ce zice medicul tau. La capitolul analize e cam din aproape in aproape: adica obligatoriu e sa faci niste analize de sange (sincer nu le stiu pe toate ca erau bifate pe o lista si nici de memorat nu m-am invrednicit) si cele de secretie. Cele mai complexe se fac daca dupa 6 luni - 1 an hai 1 an juma'te nu s-a aratat bebe. Asa ca uite-ma cum fac eu acum de toate . Dar n-as vrea sa pun raul inainte. Eu zic asa: ia treci la treaba fara sa te gandesti la bebit si sa vezi cum vine, cat ai zice "puiut".
Mai matusica Motanik am un pupic la purtator de la mandra blonda care ma intreaba despre toate cele si mi-a spus ca ii musai sa ti-l transmit. Asa ca ma execut: . Cat despre fratioara 'mneaiei e pe undeva si isi rade in pumnisori cand vede cum ma perpelesc eu si cate indur numai sa-i vaz okisorii. Traducere libera: m-am apucat de tot felul de teste unu cu nume mai rasunator decat altul. Tocmai am primit rezultatul (negativ, slava Domnului!) la un HPV facut acum vo 3 saptamani. Asa ca saptamana urmatoare merg sa vad daca e rost de vreo cauterizare. Si apoi...tot tacamul: colposcopii, verificarea instalatiei si tot asa. Hai ca m-am intins la povesti care cred ca-si au locul la alt capitol si mi-e sa nu plictisesc. Vezi ca le mai scriu una alta la fetele de la "Mamici din nou aspirante". si de la mine ca nu ma poci abtine, na!
Floricel draga multa sanatate si fa-te bine repejor, bat-o vina s-o bata de iarna ca numa belele a facut anul asta. si apoi pe la voi chiar ca tre sa fie frig. Am vazut ce scria Motanica, tu esti profesoara de gimnastica? Iarta-ma, dar n-am apucat nici pana in ziua de azi sa citesc toata discutia de la inceput.
Helbi, multa sanatate! Sper sa nu fie nimic grav. Am auzit ca foile de varza fac minuni la lovituri. Incearca sa striveste un pic o foaie (daca ai prin casa) si pune-o pe lovitura, poate ajuta. Ce fel de spectacol are Bia? Cel pentru 1-8 martie sau altceva? Si noi ne pregatim de zor: Ruxi o sa fie primavara de data asta, iar fetitele de la grupa mica vor fi floricelele ei.
Roxanica ce mai faci? Hai, te asteptam sa mai stam de vorba.
Pupici la toata lumea.
Mami Simona si printesa Ruxi
motanik spune:
Buna seara doamnelor (as zice si domnilor, dar Doru tot n-a dat nici un semn..)!
Danutza, mie nu mi-a zis doctorita nimic despre acidul folic, stiam insa ca trebuie sa iau si am si citit ca e nevoie pt a preveni posibile ulterioare malformatii ale bebeului. Nu am inceput insa ca nu am ajuns la farmacie, pfiuuu ce departe era de mine la o aruncatura de batz...dar maine iau si incep cu cate una pe zi.
Cat despre analize la sange si mie mi-a zis ca mai multe analize mi le fac dupa ce raman gravida, deci asa cum ti-a zis si tie.
Eh, sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si noi si fetele care incearca...si sa avem bebei si mai sanatosi!
Simona, o sa vina si bb2, sunt convinsa, ai incredere si nu te speria. Ruxi cere un fratior? Sau din contra vrea sa ocupe toata scena?
Ia ai grija, ca la cata personalitate are din ce ne povestesti...e posibil sa fie si geloasa. Glumesc, cred ca o sa fie super-incantata ca o sa aiba un pitic pe care sa il invete ea tot ce stie!
Succes si presimt eu ca anul asta sarbatorim aici, la Vrancea, cel putin 4 viitoare mamici!
Andreia, imi pare rau sa aud ca ai cazut...off, Doamne, dar si mai rau ca nu ai ajuns la doctor. Nu sta asa, daca esti si umflata...sau nu esti?
Ai grija sa nu se agraveze, suna la salvare daca nu te poti deplasa tu.
Pupici la Bianca si asteptam poze de la spectacol!
Flori, bata-te norocul cu maselutele tale...Baga vata cu spirt in ureche, ia pastilute..Ai grija de tine. E frig, aveti zapada?
La noi au tot amenintat meteorologii ca ninge, ca ploua...si e soare si senin dar un friiiig...
Hai pupiciosi, astept sa aud ca esti bine!
Doamna Alexandra, unde pleci la ski si mai ales de ce pleci fara noi?
Sau ne iei si pe noi in gand?
(intre noi fie vorba, nu stiu sa schiez si nici nu ma vad vreodata pe schiuri ca sunt o fricoasa si jumatate)
Merge si Robert? Il pui pe schiuri? sa vii neaparat cu poze! Distractie placuta si mai ales vreme buna!
Restul fetelor...aloooooooooo, pun absente, nu accept motivari!
O seara frumoasa si numai bine.
--------------------
Andra
motanik spune:
Daca tot nu am somn si eram prin preajma, m-am gandit sa readuc subiectul pe prima pagina.
--------------------
Andra
sim spune:
Andrut se pare ca sentimentul ca mai e loc de cel putin inca un sufletel in familia noastra este general. Ruxi pomeneste (aproape) in fiecare seara la rugaciune lucrul asta si ii cere lui Doamne-Doamne inca un fratior sau o surioara. De geloasa, nu ma plang ca este cat poate fi un pitic de vastra ei care isi doreste sa fie in centrul atentiei. Chiar saptamana trecuta cand am fost la munte am vazut cat de pisicoasa devenea din momentul in care luam si alti copilasi in brate. Macar sunt avertizata si sper sa stiu sa ma port cu ea cand o veni bebe 2. Saru'mana mult de gandul bun, sa te auda Dumnezeu si sa avem parte toate cele care ne dorim de asa o mare bucurie anul asta!
Noi am fost la nunta azi-noapte si sunt cam ametita, da uite ca a avut grija piticul sa ma trezeasca si nu m-am putut abtine sa nu va dau buna dimineatza. Va pup si vorbim dupa ce-mi mai revin.
Mami Simona si printesa Ruxi
prixi spune:
Salutari si de aici!
Vai, ce mult ati scris, fetelor... Ati inceput si capitol nou...Eu nu am nici o scuza ca nu am mai dat nici un semn de viata, stiu...In fiecare seara imi promiteam sa scriu cateva randuri si...rusine sa imi fie, o lasam pe a doua zi si tot asa.
La noi ninge acum, dar nu cred ca va rezista prea mult zapada pentru ca e destul de cald! Am vazut pozele tale Petro si nu mi-a venit sa cred cand am vazut ce mult a nins la voi! Ce frumos era! Exact ca in povesti!
Andreia, cum te mai simti? Eu sper ca mult mai bine! Mult succes Biancai la spectacol si asteptam sa ne dai mai multe detalii!
Sim, esti clar dependenta de forum! Obosita, dar ai mai avut puterea sa ne scrii si cateva randuri... Cred ca v-ati distrat foarte bine la munte si cel mai mult m-ai facut sa rad cand ai zis ca l-ai tras cu saniuta pe Florin al tau! Ma imaginam si pe mine cu Adrian, care tot atatea kg are, si nu cred ca as fi reusit nici macar sa urnesc saniuta, dar apoi sa il mai si plimb!!! Pup si eu carliontii blonzi ai lui Ruxi, ca e tare dragalasa cu comentariile ei!
Andra, ce ma bucur ca ai iarasi net! Cu jobul meu...inca nu e permanent, adica e doar pana la sfarsitul lui iunie si din cauza asta santem amandoi cam debusolati! Am fi vrut sa ne mutam ca mie imi ia naveta o ora, dar daca dupa iunie nu mai sunt acolo ... Am fi vrut sa ne luam chiar ceva al nostru, ca deja platim chirie de atatia ani, dar avem aceeasi problema...nu stim unde! Si uite asa suntem nevoiti sa asteptam pana in iunie si vom mai vedea noi ce va fi!
Uite ca eu nu stiam de cursul ala, dar ma bucur pentru tine ca nu l-ai pierdut si ca te poti duce sa il urmezi! Imi imaginez ce fericire va fi cand iti vei vedea si fostele colege...Veti avea o groaza de lucruri sa va ziceti!
Alex, de abia astept sa ne povestesti cum a fost la ski. Si daca ne arati si cateva foto cu Robert cel nazdravan, o sa ne faci si mai fericite!
Flori, multi pupici si multa sanatate! Asa ma bucur cand vad ca ai inceput sa treci mai des pe la noi!
Dana, distractie placuta cu fratele tau! Pe unde ati planificat sa va plimbati?
Si fratele meu va veni la noi, dar mai tarziu, adica in aprilie de Pastele catolic, ca atunci au reusit sa isi ia si el si cumnata cateva zile libere! Cum noi nu avem masina, ne gandim sa inchiriem una si deja am inceput sa imi fac planuri cam ce am putea vizita...Numai vremea sa tina cu noi!
Fetelor, cum Ziua Indragostitilor se apropie cu repeziciune, eu va urez la toate sa fiti fericite alaturi de sotii vostri, sa va iubiti mai mult pe zi ce trece si fie ca dorinta cea mai arzatoare a fetelor nostre dragi sa devina realitate!!!
Va pup pe toate ( scuze Doru ) si o saptamana minunata!
Roxana
helbi spune:
Azi am fost la dr. La ortoped mi-a facut control, apoi o infiltratie, dupa care radiografie. Nu e nimic rupt, coloana e ok (desi cam strimba). Mi-a zis ca inca vreo 2-3 zile o sa ma mai doara. Deja azi mi-a fost muuuuuuul mai bine!
Apoi am fost si la control la ochi (ca de la cazatura parca nici nu mai vedeam) si e ok si aici. Mi-a mai dat o trimitere la un spital pt o radiografie, dar am programare abia peste o luna.
Asa ca....m-am mai linistit si va multumesc pt gindurile bune!
Aveti grija de voi si......sanatate multa!
motanik spune:
Happy Valentine's Day si sa fiti iubite!
Andreia, ma bucur sa citesc vesti bune.
Am zis ca nu mai intru si in seara asta dar mi-a facut Lari cadou un mp3 player gen I-pod si a fost musai sa bag muzica in el, mai ales ca eu am inceput sa merg pe jos la munca (pana acum cu autobuzul, dar sunt numai 3 statii si am zis sa mai fac si eu miscare) si sa am muzica la urechi..
In rest, noi suntem ok...Fug ca incepe CSI. O seara frumoasa.
--------------------
Andra