Vrancea (15)
Andreia, da, era asa mare zapada. Dar nu a tinut mult. A nins o zi si o noapte non-stop, dar dupa aia au fost numai zile cu soare ... deci, acum nu prea mai e asa frumos. Pe de o parte, mai bine, pt. transporturi ... cine se duce la servici ... Oricum, a fost frumos.
pet.cost2005 spune:
'Neata!
Fetelor, eram tare nelamurita ca nu stiam ce s-a intamplat ... vad ca s-a deschis automat alt capitol. Si nu intelegeam pe unde suntem. Cine ma ajuta acum sa introducem pagina de inceput, lista aia cu numele? Cine se pricepe?
Petro
helbi spune:
Mai Petro, eu de cateva ori m-am uitat dupa capitolul anterior si nu-l gasesc Si doar ieri am scis amindoua acolo.....Nu pricep unde a disparut
flori76 spune:
Vrancea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37760" target="_blank">1, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43611" target="_blank">2, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46675" target="_blank">3, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47434" target="_blank">4, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47972" target="_blank">5, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49073" target="_blank">6, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50232" target="_blank">7, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50952&whichpage=1" target="_blank">8, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51885&whichpage=1" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53252" target="_blank">10,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54668&whichpage=1" target="_blank">11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57180" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61042" target="_blank">13,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64001" target="_blank">14
VRA NCEN I si OASPETI
Liliann - 28 ianuarie 1976
Pet-21 februarie 1979
lili_ang - 25 februarie 1976
shylili - 27 martie 1978
DidiAlex - 4 aprilie 1976
Ela76 - 17 aprilie 1976(Odobesti)
Katalina - 15 mai 1976
josefine - 19 mai 1983
iselin - 30 mai 1975
nasti - 14 iunie 1961
flori76 - 21 iulie 1976(Odobesti)
lorena.n - 14 august 1964
carmenp - 15 august 1969
prixi - 16 august 1973
bruxinha - 24 august 1974
sim - 25 august 1973
helbi - 1 septembrie 1970
Robert - 12 septembrie 2004
Loru - 18 septembrie 1979
bubutzu - 08 octombrie 1974
motanik - 24 noiembrie 1980
dana n. - 15 decembrie 1980
pet.cost2005-15 decembrie 1975(Focsani)
asteryaro - ?
dianaelena -?
speranta - ?
flori76 spune:
Neata!
Fetele,eu am gasit subiectul nostru cu nr 14 pe pagina 3 si am pus eu listuta.Petro,sper sa nu te superi
pet.cost2005 spune:
flori - merci mult! Nu, cum sa ma supar ...pai chiar am rugat pe cineva sa o faca. Eu nu am vrut sa deschid alt capitol, s-a deschis automat. Ieri am scris aici (de fapt. la cap.14) eu si Andreia si, azi dimineata, ... nu mai gaseam discutiile noastre. Pana la urma am descoperit, dar nu mai era asa ordonat ca celelalte cap. Imi pare rau ca am creat confuzii si sper sa nu ma certati pt. asta. Iti multumesc, oricum pt, ca m-ai scos din ceata.
helbi - asa cum am povestit mai sus si eu am fost nelamurita si nu stiam ce se intampla.
Petro
flori76 spune:
Petro,stai calma!Chiar daca se pirdea cap 14,nu era nici o tragedie,listuta o recuperam noi din cap mai vechi,asa ca...pup la fata
motanik spune:
Dupa lupte seculare...am net acasa si ma bucur ca am ragaz sa scriu si eu mai multe.
Asa ca atentie, dati sfoara in tzara la vrancencele noastre care chiulesc ca am venit pusa pe absentze si nu acceptam chiulangii!
Ce faceti dragele mele? Mi-a fost dor de voi sa stam la taclale virtuale pe aici...
Eu sunt bine, inca nici un semn de la CM-ul meu, am zis ca la finele saptamanii asteia mai iau un test de sarcina si daca iese tot negativ o sa ma interesez daca nu cumva am vreo problema.
Multumesc foarte mult Petro pt mesaj, l-am citit si m-am gandit ca e posibil sa fie ceva de genul si la mine...mai astept putin, mai ales ca doctorita mea e in concediu toata lunea februarie..
Mi-au venit analizele de la sange toate in limite normale, acum astept 1 martie sa pot merge la un nou control.
In martie plec 2 saptamani in Plymouth, va amintiti ca v-am mai spus eu de bursa optinuta in .ro pt un curs si apoi pierduta odata cu plecarea mea din tara...Eh, l-am platit singura si pe 12 martie la drum cu mine. Cursul se numeste Using technology, drama and music in the English classroom, dureaza 2 saptamani si sunt foarte fericita ca o sa vina si o colega din .ro cu care o sa stau.
In rest, timpul trece foarte repede, nu imi vine sa cred ac deja e februarie..Am decis sa vin probabil pe 15 iulie in tara, am examenul pe 17 sau 18 iar pe 20-21 ma intorc in UK unde voi astepta rezultatul. daca am luat nota mare si implicit postul, pe 29 august cel tarziu sunt inapoi in .ro..
Cam astea despre mine. Nu stiu unde e capitolul trecut, nu stiu daca am sarit ceva, am incercat sa fiu la curent cu cele scrise de voi.
Oricum de acum o sa fiu des pe net, asa ca vorbim.
Va pup pe toate, o saptamana frumoasa si usoara sa aveti!
--------------------
Andra
flori76 spune:
Fetele,iar era subiectul nostru pe pagina 3
Andrule,deci sa inteleg ca ati vrea sa va intoarceti in Ro?Si Lari?Ma bucur ca ai net acasa si ca de acum o sa intri mai des!
Eu azi unt libera,asa ca va astept la vorba
motanik spune:
Floricel, pai de cand tot bat apa in piua aici...Ne intoarcem, da. Eu prima si Lari cred ca mai sta pana la Craciun aici..
Voi ramaneti definitiv acolo?
--------------------
Andra
flori76 spune:
Andra,scuze,dar eu abia acum am vazut ca voi vreti sa va intoarceti acasa.Habar nu aveam!
Nu,nu o ramanem definitiv aici.Nu stim cat o sa mai stam,dar nici intr-un caz pt totdeauna.