Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 28
livia_adela spune:
Multumes fetelor pt raspunsuri.
M-am mai linistit asa ca o sa imi iau acordeonist si o sa fac si o hora (mica sper eu) ca doar de aia e nunta.
La restaurant o sa trebuiasca sa vorbes foarte clar cu DJ ul dar o sa ma mai orientez si pe moment in legatura cu muzica.
Voi pune si populara ca alfel ar arata ca o petrecere de majorat.
Magdala sunt foarte frumoase invitatiile si imi place contrastul intre alb si visiniu poate iti faci tot asa si buchetul.
Si du-te sa iti iei rochita ca de vazut tot timpul ai sa vezi richii si or sa ti se para mai frumoase dar daca pana acum te-ai tot uitat si tot la aia ti-a ramas gandul, fugi si cumparo pt ca sigur ea e a ta.
spor la pregatiri!
va pup
magdala spune:
Buna dimineata, fetelor!
Va multumesc foarte mult pentru cuvintele voastre si ma bucur ca v-au placut invitatiile.
Cat despre rochie, oricum am cumparat-o, mai trebuie sa ma duc sa-mi faca modificarile pe care le-am dorit.... sa vedem cum o sa iasa.
Noi avem formatie, iar de acordeonist nu am scapat nici noi, ca nasa a zis ca vrea sa-i cante acordeonistul atunci cand se duce mirele sa o ia de acasa, dar am sa vb eu inainte cu el sa stabilim ce muzica sa cante si ce nu. .
Cat despre buchet, mie mi-ar place sa fie combinatie de alb cu verde doar,cum am vazut intr-o poza pe net, dar o sa mai vedem, ca in general sunt foarte nehotarata...
Vreau sa va intreb ceva, de fapt pe veteranele forumului, spuneti-mi va rog si mie de unde de la en-gros Histria ati luat cocardele? Ca eu il trimisei pe al meu sot si a zis ca nu a vazut asa ceva pe acolo. Va multumesc foarte mult pentru ajutorul vostru.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
cornelianeli spune:
buna dimineata
magdala
cum intri sunt 2 randuri afara si standurile de sus,in stanga scarilor,al doi-lea stand pe stanga,este micut si trebuie sa intri si sa intrebi,nu se vad de afara
nu stiu daca mai au insa am vazut acum o saptamana la magazinul "nostru" din tomis 3 trandafirasi albi,verzi,albastri,roz
erau micuti,draguti foc
spor la pregatiri
pupici
magdala spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
buna dimineata
magdala
cum intri sunt 2 randuri afara si standurile de sus,in stanga scarilor,al doi-lea stand pe stanga,este micut si trebuie sa intri si sa intrebi,nu se vad de afara
nu stiu daca mai au insa am vazut acum o saptamana la magazinul "nostru" din tomis 3 trandafirasi albi,verzi,albastri,roz
erau micuti,draguti foc
spor la pregatiri
pupici
multumesc mult
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
magdala spune:
Buna ziua, fetelor!
Ce faceti, va pregatiti intens de nunta?
Vreau sa va anunt ca am dat majoritatea invitatiilor, sa vedem si cate persoane or sa vina...
De asemenea am fost sambata si mi-am luat cocarde- trandafirasi albi si fundita, pe care o voi adauga eu, si gata cocarda, arata foarte frumos si imi ies cam la 0.18 ron/buc.
Mai trebuie sa iau naturale cand se mai apropie nunta, pentru persoanele speciale, si gata cu cocardele.
Mi-am luat si balene pentru cosulete, mai trebuie sa iau cosuletele si satinul, sa le decorez, sper sa-mi iasa caci DC mi-a sters mesajele vechi din mail si nu mai am instructiunile lui roxy, dar sper sa ma descurc, la cate cosulete am tot vazut.
Voi, cum mai stati cu pregatirile?
Eu avansez, ca melcul, dar tot avansez.
Astep vesti de la voi, nu mai fiti si voi asa "disparute in ceata" ...de fapt in ''vacanta''
Pupici si
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
livia_adela spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti? prin vacanta cum zice Magdala?
Eu invat de zor pt licenta. Incep pe 31 iulie si termin pe 5 august.
De abia astept sa termin sa ma mai ocup de nunta.
Noi am cam rezolvat tot ce era de rezolvat cu nunta dar mai sunt mici amanunte care pot fi rezolvate si pe ultima suta de metrii adica in august.
Noi din invitatii am dat doar cateva, mama vrea sa dea abia in august ca cica uita lumea daca le dai prea devreme.
Auzi de parca eu nu o sa ii sun cu 2 saptamani inainte daca nu confirma.
Dar ma rog asta e.
Sper sa iasa totul bine in final ca m-am cam saturat sa ma lupt cu conceptiile tuturor (maicamea, soacramea...).Daca am fi avut bani si ne-am fi facut nunta singuri ar fi fost altceva asa tre sa dam socoteala finantatorilor.
V-am pupat
Alina-Bogdana spune:
Buna,fetelor!Cum mai merg pregatirile?
Multa bafta la licenta,Livia!O sa vezi ca o sa fie bine!Inteleg ce zici,si noua ne fac nunta tot parintii si nu am putut comenta prea mult atunci cand nu ne-a convenit ceva.Dar tot o sa iasa bine,nu lua pe nimeni in seama,in ziua aia o sa fim cele mai fericite femei din lume!Nu o sa lasam nimic sa ne strice ziua,nu-i asa?Pupici!
magdala spune:
Buna fetelor!
Si eu pe aici!
Multa bafta la licenta, livia_adela. Iti tinem pumnii.
V-am zis ca am fost la probat rochita? Ia intrati pe link si spuneti-mi ce parere aveti? Este la "Miresici de Constanta", ...tare imi pare rau ca nu am poze si cu celelalte fete.
Din fericire noi ne facem singuri nunta, cu bani imprumutati, e adevarat, dar daca D-ne fereste ne facea socrela nunta, daca era dupa ea, pana acum aveam vreo doua rochii luate de la prietene sau rude de ale ei care doar ce au avut nunti.... Dati-mi voie sa putin.
Gata, mi-a trecut, . Sunt vesela din nou.
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
anelize spune:
Fetelor,recomandati-mi simie,va rog, niste formatii care canta bine,de bun gust,cam toate genurile exceptand manelele sub toate formele.
Voi cu cat timp inainte v-ati rezervat formatia?
magdala spune:
Buna dimineata fetelor!
Si eu pe aici, bine ai venit anelize.
Da-ne mai multe detalii despre tine, esti miresica de Constanta, presupun, da-ne detaliile sa te scriem la listuta.
Eu personal mi-am arvunit formatia din februarie. O stiam de la nunta unei prietene si mi-a placut foarte mult cum au cantat, in plus nu au facut pauza toata noaptea, au cantat pe rand si nu s-a auzit nici o manea. Sunt insa doar doua persoane, singurul inconvenient, dupa parerea mea, mi-ar fi placut sa fie mai multi, dar te asigur ca nici nu se simte. Cel putin mie si sotului meu ne-au placut foarte mult cum au cantat, si nu numai noua, la nunta prietenei am renuntat sa mai dansam deoarece nu mai aveam loc pe ring. . Daca vrei sa vb cu ei iti pot da un numar de telefon.
Sper ca ti-am fost de ajutor, macar putin.
In rest, fetelor, ce mai faceti, nu mai aud nimic de voi, roxy, angelique, cornelush, anca....? Care mai e viata voastra?
Am o intrebare pentru voi: ati facut vreuna dintre voi corsaj vreunei invitate? Ca a mea socrela doreste, si nu prea stiu ce sa fac, caci eu vroiam sa pun tuturor cocarde naturale - invitatilor foarte speciali.
Am fost la Floraria Luana, roxy, stiu ca tu ai apelat la ei, vreau, daca se poate, parerea ta despre ei... O de la mine. fata.
Multumesc mult,
multe
noi
Avem si site
Magda & Claudiu