Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Buna fetelor!
Iaca si eu pe ici..., sper ca ati avut un we placut. Eu am avut un we destul de aglomerat cu vizite si planuri la nasi, discutand despre nunta ....

Cat despre intalnirea de sambata, nu stiu sigur ce sa va spun, o sa va anunt mai spre sfarsitul saptamanii daca pot veni, dar mi-ar place tare mult sa ne intalnim caci nu ne-am mai vazut de mult. Astept sa vad cine mai vrea sa vina, asa ca pupici tuturor.

Am uitat sa va spun, saptamana aceasta preconizez ca vor fi gata si invitatiile mele, asa ca poate reusesc sa fac o poza si sa va arat cum sunt.

tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Avem si site
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Salut, eu vin sigur sambata, dar sa stabilit daca se poate dupa ora 13.00 ca pana atunci sunt la sala, abia astept sa va vad!
Cris, Roxy, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Salutare fetelor !!!!!!!!
N-am mai postat de ceva vreme, dar pur shi simplu nu am avut timp.In sfarsit am terminat cu masterul.Examenul a fost acum cateva zile , si trecut cu bine.Din pacate am lipsit cateva zile de la munca si acum trebuie sa merg la recuperari , asha ca voi lipsi din nou de la intalnire .Oricum din cate am vazut eu , n-atzi mai stabilit nimic, asa ca poate, poate ...

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Cris, sper ca ma poti ierta pt gafa mea de sambata, dar nu am mai intrat pe forum demult. Oricum tu esti o luptatoare si ce nu te doboara te face mai puternic. Multi pupici si inca o data scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina-Bogdana spune:

Ce mai fac fetele?Eu nu am mai intrat,pt ca am avut licenta si nu mai aveam chef de nimic.Dar am scapat,am luat cu 9.12.Sunt multumita.
Ce ati mai facut pt nunta??Am o intrebare:cum e mai bine sa facem cununia civila?Dimineata sau dupa-amiaza?Dupa-amiaza ar tb sa fiu imbracata in mireasa deja.Nasa noastra vrea de dupa-amiaza.
Va pup!

Mergi la inceput

Nasa vrea dupa-amiaza,ca e mai comod,eu nu am nimic impotriva,dar mi se pare un pic ciudat sa fiu imbracata in mireasa la cununia civila.

Mergi la inceput

Am pus din greseala "de" inainte de "dupa-amiaza"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hop si io !
Imi puteti recomanda si mie o coafeza "priceputa" in C-ta? In citeva saptamini merg la o nunta in C-ta! Sint constanteanca prin adoptie..dupa sot:)))...
Spor la pregatiri!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Miresici de Constanta,

stiti ceva de restaurantul Flamingo din cadrul complexului hotelier Olimp? Cam cat ar fi tacamul de persoana? Ca sa stim la ce sa ne asteptam. Multam!

S-aveti parte de nunti frumoase si emotii pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by kim222

Hop si io !
Imi puteti recomanda si mie o coafeza "priceputa" in C-ta? In citeva saptamini merg la o nunta in C-ta! Sint constanteanca prin adoptie..dupa sot:)))...
Spor la pregatiri!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

georgiana de la lucia style

pupici

Mergi la inceput