Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 23
AngeliquedeS spune:
Nu am mai postat demult, nu am mai avut de unde, dar sper ca nu m-ati uitat. Voiam doar sa va spun ca sunt !!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
ada_buc spune:
Asta da veste...sa fie intr-un ceas bun! Felicitari, Angelique..parca acum ceva vreme povesteai despre organizarea nuntii (ca noi acum) si uite ca nu peste mult timp treci la urmatorul topic: sarcina hehehe
Rapid, rapid. F frumos. Asteptam detalii despre bebe...in cate saptamani / luni esti?
pana una alta, we bun la toata lumea.
pups
livia_adela spune:
Felicitari Angeliques pt bebe.
Asta da veste buna.
Bravo sa fiti sanatosi si sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe frumos si sanatos.
Pup
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Nu am mai postat demult, nu am mai avut de unde, dar sper ca nu m-ati uitat. Voiam doar sa va spun ca sunt !!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Felicitari !!!!!!!!!!!
Chiar ma intrebam de ce nu mai postezi, dar tu probabil postezi deja in alte parte.Sa ai parte de o sarcina ushoara shi de un sanatos shi frumos. Parca vad ca maine poimaine ne anunta si Cornelia de bebel ... mai ales ca ishi dorea foarte mult, shi acum are shi toate conditziile indeplinite, pentru ca a venit Alex .
nunta noastra
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere
Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma bucur enorm pentru voi sa fie intr-un ceas bun sa ai o sarcina si o nastere usoara si eu chiar mi-as dorii sa te vad asa cu burtica, hai fetelor ca nu ne-am mai vazut de o gramada de timp. Poate vine si Cornelia cu o veste ceva.........
Alina-Bogdana spune:
Buna,fetelor!Nu am mai scris de f mult timp,am avut o gramada de treaba si,in plus,probleme cu netul pe care nici acum nu am reusit sa le rezolv total.
In primul rand,felicitari pt bebe,sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi!!!
Am terminat sesiunea,de fapt,am terminat facultatea.Am facut cursul festiv(sambata,pe 27),acum mai am licenta.
Am facut proba la machiaj.A fost un esec total!!Am fost la Simona,cea care a machiat-o pe una dintre miresele de anul trecut(daca nu chiar pe mai multe).
Mi-a placut ce am vazut la ele si am zis,daca tot am cursul festiv...Dar imi pare rau ca nu mi-am facut poza,ca sa vedeti cu ochii vostri!Eram mult prea suparata si nu m-am gandit la asta!Deci,i-am explicat cu ce ocazie m-am dus(i-am zis chiar ca e proba pt nunta),dar degeaba!!I s-a parut potrivit sa ma machieze f f f strident,desi ii spusesem ca nu ma machiez in mod obisnuit si ca e un eveniment care se petrece ziua,pe lumina.Am stat doua ore si jumatate ca sa ma machieze,desi aveam programare facuta cu o saptamana inainte.In tot acest timp se ocupa singura(pt ca nu lucreaza cu altcineva) de inca 4 persoane.Mi s-a parut total lipsita de profesionalism.Ca sa nu mai zic,toata afacerea a costat 600 000 lei(nu mi se pare mult in conditiile in care sunt multumita de rezultat,dar ...nu am fost).
Bineinteles ca ei nu i-am zis nimic,ca asa sunt eu(si mereu imi pare rau,dar asta e...),dar am zis ca macar voua sa va spun,ca sa stiti.Eu una am ajuns acasa,m-am demachiat si m-am machiat singura.
Trebuie,in schimb,sa vad si partea plina a paharului:daca eram in ziua nuntii?Nu-mi strica ziua?Cred totusi ca,daca era in ziua nuntii,as fi avut mai mult tupeu si i-as fi spus.Dar ...am fost atat de dezamagita,incat singurul lucru pe care voiam sa-l fac era sa ies cat mai repede din cabinet.
Asa ca ...aveti grija la serviciile cui apelati,ca sa nu patiti ca mine!Si mai bine,mergeti la proba(eu,initial,nu am vrut sa fac asta,dar acum ma bucur ca am facut-o).
AngeliquedeS spune:
Buna din nou, fetelor, si multumesc pentru urari sunteti niste scumpe. Chiar imi doresc foarte mult sa ne intalnm, ce spuneti, o punem de o intalnire in locul nostru preferat, Tomis Mall? Cat despre Cornelia, ea a postat de cateva ori la aspirante, poate mai auzim si de ea.
Alina, imi pare foarte rau ce ai spus despre Simona, nu imi vine sa cred ca povestesti despre aceeasi Simona care m-a machiat si pe mine si pe Cornelia. Te posti uita la poze ca sa vezi machiajul meu, a fost super si foarte discret si m-a costat doar 300.000. Sigur este vorba de aceeasi Simona? Si unde mai are magazinul ca in Piata Unirii nu mai este.
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere
Alina-Bogdana spune:
Da,din pacate,este vorba despre aceeasi Simona.Machiajul tau a fost unul dintre argumente,ca sa zic asa,pt a apela la serviciile ei.L-am admirat foarte mult,ma convinsese total si,pot spune,ca sunt destul de pretentioasa,tocmai pentru ca nu-mi place nimic care sa "cada" in vulgar.Tu ai fost,intr-adevar,superba,asa ceva imi doream si eu,dar...se pare ca am avut ghinion.Simona are acum un cabinet pe strada Atelierelor,nu mai are magazinul.Nu stiu ce sa zic ,auzisem numai lucruri bune despre ea,dar am fost foarte dezamagita!Imi pare rau ca nu m-am pozat,am fost tare neinspirata.Daca ati fi vazut poza...ar fi vorbit de la sine.Nu m-as fi dus machiata asa nici la cea mai rau famata discoteca.Nu glumesc!Chiar deloc!
Eu eram foarte linistita ca stiu pe cineva care se pricepe,imi placuse ce vazusem in poze.Acum sunt putin speriata...nu stiu ce sa fac,as vrea totusi sa apelez la un profesionist pt nunta,nu as vrea sa ma machiez singura.Dar,dupa experienta traita...nu mai apelez in nici un caz la Simona.
Daca stiti pe cineva,va rog sa-mi spuneti,pt ca ma gandesc ca la nunta nu as mai vrea sa trec prin aceasta experienta.
Voi ce faceti?La cine apelati?
Va pup pe toate si,inca o data,Angelique,tu ai fost,intr-adevar,superba la nunta(dar mi s-a parut cinstit sa povestesc si ceea ce mi s-a intamplat,ca sa stie fetele,sa nu pateasca la fel ca mine;e cu atat mai neplacut sa ti se intample chiar in ziua nuntii)!!
Multa sanatate pt tine si bebic!Chiar ma gandeam,intr-o zi...cat de fericita ma face nunta....dar un bebe e fantastic!!!Pupici!
Mara76 spune:
Felicitari Angelique, sa ai o sarcina usoara si un bebe cuminte si mancacios!
Alina, eu spun ca ai facut tare bine sa spui parerea ta despre Simona, cu atat mai mult cu cat stiu ca si Ada tot la ea vroia sa apeleze. Pacat, mai ales ca pe fete le machiase atat de frumos! Alte idei, la cine sa apelam in Constanta?
ina78 spune:
Alina-Bogdana - si eu sint miresica de 2005 si am vazut subiectul postat de tine. Din pacate nu am reusit sa postez poze, dar daca vrei sa vezi cum am fost machiata, sau daca vrei sa-ti dau nr. de tel. al celei care ne-a machiat pe noi (a venit acasa si ne-a machiat pe toate fetele, f-ctie de imbracaminte si par), sa incerci sa faci o proba...
Eu nu sint adepta machiatului, in viata de zi cu zi n-o prea fac, am vrut ceva discret ...
Pupici si daca te intereseaza imi spui... incercarea moarte n-are.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."