Ce gatim azi - pentru pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Meniul de azi:
7 - ...nu s-a trezit!
10 - lapticul cu biscuiti de la ora 7(200 ml), un crenwusti de pui Fortzoso cu painica, o banana, cativa soldatei cu telemea , cam mult nu??
15- orez cu legume, spanac si vitel de ieri
18:30 - un iaurt cu biscuiti
21 - cereale milubrei

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

meniul de azi:

ora 6 - 200 ml laptic
ora 10 - jumatate de mango, jumatate de banana, 4 biscuiti
ora 14,30 - pastrav, cartof dulce, morcov, brocolli, smantana si paine neagra

pe la 17,30 - papanasi
la 19,30- baitza, 250 ml laptic cu cereale si

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

dragi mamici,

Alexia mea ( 1 an si 4 luni ) a inceput de cateva zile sa refuze laptele atat dimineata cat si seara. Pana acum manca foarte bine cam 200 ml / la fiecare masa NAN Junior.

Am incercat sa o trec pe Dorna, dar nici pe asta nu-l vrea ! Cand vede sau simte gustul de lapte fuge si plange. Azi dimineata pe la 05.30 i-am dat 140 ml in somn ! Dar nu vreau sa-mi fac din asta un obicei pentru ca stiu ca nu e bine sa manance in somn.

Am incercat si cereale dar ea nu a mancat niciodata ! Am incercat cu Nestle si nu i-au placut ? Ce sa mai incerc ?

Cum sa o fac sa manance iar laptic ?

Meniul ei de azi:

05.30 - 140 ml lapte
08.30 - placinta cu branzica dulce ( facuta in casa )
12.00 - dovlecel umplut cu carnita la cuptor si 1 iaurt cu fructe
16.00 - un cubulet de branzica topita cu painica

iar masa de seara: supita si o tartina cu almette
si vom incerca iar lapte.

asteptam sfaturile voastre. duminica placuta

cristina

Mergi la inceput

Moss, asa am patit si eu cu Vlad, el a baut Milumil, iar la 1 an nu a mai vrut seara deloc, iar dimineata f. putin. Atunci am inceput sa-i dau seara cereale cu lapte si biscuiti Milubrei, le papa cu lingurita si vad ca ii plac. La un an si o luna l-am trecut pe lapte pasteurizat Milli 3,5% grasime si bea dimineata, dar cu biscuiti in el, cam 200 ml. Am incercat sa-i pun si cereale in lapticul de dimineata, dar am vazut ca nu prea i-au placut. Daca nu vroia laptele intr-o zi, ii faceam din el orez cu lapte sau gris cu lapte.

Azi a mancat asa:
6- lapte cu biscuiti
10- un iaurt Milli cu fructe exotice, o banana si 2 biscuiti
14- supa crema de legume si vitel, 130 ml suc de portocale
18- un mar ras cu cereale
21- cereale Milubrei

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

azi i-am facut spanac cu galbenus , daca nu-i place atunci ii dau ciorbica de manzat cu bors

restul e la fel

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

9- laptic cu biscuiti si putina banana
14- piure de legume(cartof, morcov, broccoli, conopida) si pui, un iaurtel de caise, suc de la o portocala
18- mere rase cu biscuiti, putin iaurt
21- cereale milubrei

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Moss, asa am patit si eu cu Vlad, el a baut Milumil, iar la 1 an nu a mai vrut seara deloc, iar dimineata f. putin. Atunci am inceput sa-i dau seara cereale cu lapte si biscuiti Milubrei, le papa cu lingurita si vad ca ii plac. La un an si o luna l-am trecut pe lapte pasteurizat Milli 3,5% grasime si bea dimineata, dar cu biscuiti in el, cam 200 ml. Am incercat sa-i pun si cereale in lapticul de dimineata, dar am vazut ca nu prea i-au placut. Daca nu vroia laptele intr-o zi, ii faceam din el orez cu lapte sau gris cu lapte.

Azi a mancat asa:
6- lapte cu biscuiti
10- un iaurt Milli cu fructe exotice, o banana si 2 biscuiti
14- supa crema de legume si vitel, 130 ml suc de portocale
18- un mar ras cu cereale
21- cereale Milubrei

Poze cu Vladutz

Oana tu ce fel de cereala ii dai puiutului tau?Din alea praf care se fac cu apa sau lapte/?
Eu as vrea sa incerc sa-i dau cereale ...normale,fara ciocolata sau cacao dar nu stiu de care ...
A mai incercat cineva acele cereale...De la Nestle...
Eu m-am saturat,,
Nu mai stiu ce sa-i mai prepar...dupa -amiaza...
Da-ti-mi voi o idee.......pleasee

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Am uitat sa va spun ca fetita mea are 1 an si 4 luni ...si maninca de toate...

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Ioana, seara mananca cereale Milubrei care au lapte in ele, eu le fac doar cu apa. Nu mai vroia biberonul, asa ca pe astea le papa cu lingurita. Eu ii dau cereale cu lapte si biscuiti Milubrei, de la Milupa. Sunt f. bune la gust, parca e gris cu lapte.
Si mai am unele pe care i le pun in fructe, mere rase...sunt de la Nestle, grau cu miere si le pun pur si simplu, fara lapte sau apa adaugate, se ingroasa de la sucul de fructe.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bianca - 1 an si 3 luni
la 9,30 - cam 250 ml lapte in care am pus 2 lingurite cereale instant, 7 biscuiti si un pumn de fulgi de porumb
la 12.30 - 13 - ciorbita de pui cu legume, taitei, smantana si o felie de paine si felul II mamaliguta cu branza si smantana
la 17 - un iaurt Danone delicios cu caise si paine cu unt si cascaval (o felie) si o banana
la 20.30 - 21 - la fel ca dimineata sau (daca nu sunt lenesa) ii fac o budincuta de gris cu lapte si cu mere

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput