Clubul studentelor ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 8
megbeng spune:
[quote
megbeng: asa ma bucur ca ai scris asta, ma face sa nu ma simt straina aici in club
Salutari tuturor!
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.
Oscar Wilde
[/quote]
ei, asta ar fi culmea, sa te simti straina in club,de aia suntem un club, ca avem lucruri in comun..oricum, ideea e ca daca o sa ai nevoie de ceva info despre examenen o sa ai de unde sa le obtii..mie tare imi place sa aflu de la colegii mai mari "dedesubturi" despre examene
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
andreea_trend spune:
clayhanger... cum vine asta sa te simti straina pe la noi....
A.cicel... ce ai facut azi la exam?
Ne dai si noua de veste?
la fete..
Nunta noastra
Poze
CristinaT spune:
Am terminat sesiunea, fara nici o restanta. Am avut o zi pauza duminica si gata la treaba!
clayhanger, bine ai revenit
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
andreea_trend spune:
Felicitari Cristina... trebuie sa dai de 

Din pacate nu pot sa ma laud ca asemenea reusite
... eu am colectat ceva restamtze
... dar asta e recuperam noi.
Nunta noastra
Poze
CristinaT spune:
Bafta iri_sori!!!
eu am inceput cursuri, sunt nauca de atata scoala.
pisicuta si matei spune:
salutare
acum v-am descoperit
nu ma treceti si pe mine?
sunt studenta anu 4 la comert-turism servicii si am si un bebe-Matei de 10 luni si 2 sapt
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
CristinaT spune:
Bine ai venit. In ase???
megbeng spune:
doar joker, care a deschis subiectul , poate face modificarile la listutza..daca nu mai apare, o sa apara modificarile cand deschidem un nou capitol..cu cat scriem mai mult, cu atat deschidem un capitol nou mai repede![]()
nu stiu daca mai tineti minte, dar la un moment dat, prin capitolul 3, cred propusese o colega de-a noastra o intalnire la un suc...ce ziceti, acum ca majoritatea sunteti dupa sesiune..o punem de-o iesire??
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
iri_sori spune:
Buna fetelor!
Cristina mersi azi am avut bafta,mai am unul si scap si eu!!
Megbeng bun este sucul, dar imi este pofta si de o bere

![]()
iri