Clubul studentelor ( 4 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

Eu sunt suparata, se pare ca multele probleme pe care urma sa le am tocmai au sosit. Din pacate nu stiu ce sa fac, pentru ca se preconizeaza ca voi fi pe proiect cel putin 6 luni. Sa-mi dau examenele chiar daca le pic si sa-mi inghet anul. Sau nu se ingheata anul decat fara restante... Daca le pic sunt repetenta. Trebuie sa nu ma prezint...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Cristina.... ce s-a intamplat ca eu nu prea intelesei

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CristinaT

Topul universităților din România - Clasamentul general - 2006

http://www.ad-astra.ro/universitati/universities.php?year=2006

Universitatea mea nici nu e pe acolo ... dar nu prea inteleg pe ce criteriu s-au ales...
Adica vreti sa-mi spuneti ca Hyperionu' si Ecologica sunt mai bune decat ASE-ul???????????

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

E un clasament bazat pe numarul de articole publicate in tari straine. Se pare ca cei de la ASE nu prea se inghesuie sa publice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am deschis un nou subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72412

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

salut...

voiam sa va spun ca sunt happy...am trecut cu bine de sesiunea din modulul asta...mi-am luat toate examenele, doua dintre ele chiar cu note mari...am scapat si de o restanta pe care o aveam din anul 3...asa ca pana acum am scapat de restante in vara, inainte de licenta....sunt super happy, mai ales ca sesiunea a coincis cu un dezastru total la noi in casa...si nu prea aveam deloc chef de invatat cand vedeam casa intoarsa pe dos....dar a trecut si am scapat de toate examenele...

noapte buna...si mai vb....

Mergi la inceput

Continuare discutiilor Aici

Mergi la inceput