Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
moki spune:
Si Mario papa mai bine noaptea,in somn.Doarme la san dar isi face treaba ..![]()
Noi ne-am imprietenit mai nou cu leaganul peste zi,nu s-ar mai da jos de-acolo..l-am pus in pozitia scoica si zici ca sta in hamac,ba mai trage si reprize bune de somn,chiar sunt multumita de el..
Moki & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
nanadana spune:
Salutari
Fetelor sa vedeti piticu meu ce se intoarce
,imi este si frica sa_l mai las singur in pat sau pe canapea in salon ca ma gindesc ca il adun de pe jos ![]()
Ramona sa va traiasca crestinul si asteptam poze
Marlen frumos baiat ai
dar si tortul arata bine 

Irinafrumoase poze cu marea ,tocmai venise o frantuzoaica pe la mine si mi_a zis ca ar vrea sa mearga anul acesta la mare si sa_i recomand o statiune ,si i_am aratat pozele cu marea inghetata a fost foarte mirata ![]()
poze
Dana
Antoine
moki spune:
Mai fetelor,voi cum va mai umpleti timpul,ca eu am cam inceput sa ma plictisesc..stau cu puiul,am grija de casa,imi mai ramane timp si pentru citit si ceva filme,dar cam atat..in speta,viata cotidiana e cam aceeasi,parca as vrea si altceva,dar nu stiu ce..
Moki & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
irina81 spune:
GODZILA ,mersi!'
';
MARLENA ,ce tort frumos!!!'
';Este cel caruia ii faceau reclama la tv?
Matei a adormit si profit sa dau o fuga sa cumpar Ca lactic sa-i fac branzica de azi.Apoi-invatat scrie pe mine.
NANADANA ,ma bucur ca v-au placut!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
RalucaN spune:
Buna fetelor!
Eu tot obosita sunt, nu m-am odihnit deloc week-end-ul asta. Azi ce mai respir si eu ca vad ca e cuminte bursicutza. De maine o iau de la capat cu serviciul.
Nush ce are fimea de cateva zile, ca imi face niste crize de plans seara... Pur si simplu nu stiu ce are. Febra nu are, dintii nu ii dau burta nu pare sa o doara, de mancat nu vrea. Urla ingrozitor si nu o linistesc cu nimic. Cam 30-45 minute. Dupa care rade. Chiar nu-mi pot explica ce are. Asta in fiecare seara.
Ma rog, om trece noi si de faza asta.
Aseara i-am dat si eu cereale in lapte. I-a placut. Dar am decis sa renunt pt. moment la sucul de morcov de dimineata, sa-i dau doar mar pulpa. Ca mi se pare totusi cam mult morcov intr-o zi: dimineata suc, la pranz in supa si seara in cereale (ca si eu deteapta am luat tot cu morcov).
Me duc sa pap si eu ceva ca acum se trzeste terorista. E ca un facut, de cate ori imi fac ceva de mancare, exact in momentul in care vreau sa ma asez la masa, se trezeste donsoara. Si adio Mario, mai mananca Raluco mancare calda daca poti...
Raluca si
Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza
mysweetest spune:
Karmenutza eram eu langa masa...oricum nu l-am pus in fund decat pentru poza..il mai tin cate 30 secunde ziua dar cam atat deocamdata.
E tare dragutza si ochioasa fata ta
!
Irina81 da este cel din reclama ..a durat o ora si 30 min cat l-am facut...forma de copt a fost dreptunghiulara si nu rotunda insa si a iesit dreptunghiular...e foarte gustoasa prajitura
!
Mai am putin in frigi..nu stiu daca mai apuca sotul cand vine diseara..vad ca a fost precaut ..papat o portie de dimineata
.
Nanadana multumim pentru complimente!
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Of fetelor a ramassupa de legume fara apa si am afumat-o
..am ales ce era mai bun si ea si le-am bagat la blender..a iesit buna cu aroma de afumat..acum astept sa se trezeasca kupilul ca inca doarme.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Capitolul nou ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68382" target="_blank">aici.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)