Sarcina si alimentatia (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Lya spune:
Lyly,abia asteptam sa intri in cocediu si atunci sa vezi
Eu am mancat cam aiurea ultimele zile si acum 
salivez la papanasii Carminei ....arunca si la noi cativa ca io am uitat sa cumpar branza de vaci
.Am facut ieri o oala imensa de paste cu piept de pui asa ca nu mai gatesc nimic azi.Si mai am si ciorba de toate neamurile(de legume,normal),dar maine va trebui sa fac mancare ca am musafiri.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya
20+ cu
si
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
LYLY809 spune:
Lya,mie mi-a luat sotul de duminica branza de vaci,si n-am apucat sa fac papanasi.Iar acum am facut doar niste delicioase snitele de pui, rumene si crocante
. Din pacate, salivez si am si gretzuri.
Bulinuto, iti place acest topic pentru ca ne-am imprietenit la un... toping! Ha, ha,ha
. De fapt, eu as zice sa le invitam si pe fetele de aici la intalnirea de pe 25... Angelli, nu ne intereseaza, iei
si vii incoace!
Lacri 23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Cristina_Ioana spune:
Carmina, pieptul de curcan l-am luat de la Gimma mezeluri, feliat gata, e si putin afumat, adica are un gust bun...si poti sa mai pui niste bacon mai slabutz asa tot pt un gust mai bunutz
Lyly si io m-am cam porcit zilele astea, io cred ca noi ne facem pofta una alteia si uite asa iese porceala in grup...![]()
Adela, eu am facut alaltaieri crema de ciuperci si ieri seara supa de rosii, iar zilele astea urmeaza sa execut si io o supa de-a ta 
Vreau sa va spun ca mi-am luat din Gimma un cocktail de fructe deshidratate/ uscate de care cica e bine sa mancam cand si cand...smochine, curmale, mere, caise, capsuni si pere....fff bune 
Cristina 18+
LYLY809 spune:
Porceala in grup...
na' ca ne-ai pus la zid. Nu-ti surade ideea sa te-ntalnesti cu noi pe 25?
Spune repede, nu sta pe ganduri!
Lacri
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Lya spune:
He he he!Acum e sotul dupa branza de vaci!
Si nu vad deloc porceala in papanasi ca doar contin calciu,nu?Sunt chiar sanatosi.
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya
20+ cu
si
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
raalucutza spune:
AMISS multumesc de raspuns!CHIARA multumesc si tie acum mai trebuie sa imi explici ce e ala!he he!stiti ceva eu nu am si nici nu am avut pofte niciodata in timpul sarcinii!adica nu mai mult decat am avut de obicei!parca eram si mai pofticioasa fara sa fiu gravida1
RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza
angelli spune:
Pe mine ma intereseaza tot ce e in grup
, as veni! Lyly nu ma provoca! Asa deci este ok cu sosul gorgonzola! Si muschiul de vitel putin prajit in tigaie sau gril e ok? pentru ca mi se pare ca iese asa, mediu...Eu sunt topita dupa carnea de vita dar am conflicte cu ea ca imi iese mereu tare, numai cu laserul nu am gatit-o in rest am facut in toate felurile.Si spuneti-mi si mie ce grill gratar aveti eu am ceva de teflon dar se face un fum si mizerie ca trebuie sa zugravesc dupa aceeea si ma ustura si ochii gitul.Am impresia ca nu mai suport carnea, mirosul nici gustul, eu nu am avut greturi dar incep acum.Ieri am mincat pulpe de pui la gratar si legume.Azi nu mai stiu ce sa fac, as face muschiuletul de vitel( Cristina Ioana, te bat
! ) dar mie ca iar vine acasa iubi si nu are ce minca.Cu ceva ciupercute pe linga.
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
adelapop spune:
pai bine bulinutzo..asa te apuci tu de gatit??
fara sa ai paine pentru crutoane?
sa vezi atunci nebunie..imi pare rau ca ti-a iesit prea apoasa -ea trebuie sa fie mai groasa/cremoasa ca doar d'aia e supa crema.
eu nu am facut niciodata cu pui dar sunt sigura ca nu are ce sa fie rau.
sper sa ai si patrunjel proaspat tocat marunt, ca e nebunie.
"dificila"
daaa foarte. si daca ai sti cat mi-a luat sa ma hotarasc sa o fac ca eu credeam ca se face foarte greu. uite in weekend mai bag si eu una si fac crutoanele din paine neagra. yamiiiii
lyly venim cu placere cu d'ale gurii, dar te risti? iti dai seama ca daca le aducem trebuie sa le si manaci ![]()
![]()
asa cum facem noi - fetele cuminti. (ce ai facut cu problema ta cu lichidul amniotic?)
aaaaaaaaaaaaaa cand ziceai ca intri in concediu????? abia astept
cristina_ioanadupa cum se numeste topicul noi ar trebui sa ne incurajam la retete sanatoase pentru gravide si cat mai usoare, noooo???
ca vorba ta daca ne porcim in stilul asta nu mai ajungem noi gravidutze frumoase la termen.
felicitari pentru fructele confiate. si eu manac destul de des: stafide, migdale, alune, caise mai rar si smochine.
raalucutza sa stii ca nici eu nu am pofte..seciale... in schimb mananc normal. . . poate putin mai mult decat voi
16+
carminabulina spune:
Lya 
tu pe cine vrei sa pacalesti cu papanasii si calciu? Este adevarat ca samntana pusa peste ei are calciu, poate si branzica din ei dar de dulceata de deasupra si grasimea din smantana si ulei
? Dar oricum sunt prea deliciosi ca sa stai sa te mai incurci in detalii
.
LYLY pai cred ca mai repede ne intalnim noi de aici decta mamicile de la noi, care se pare ca nici nu vad intrebarea
.....
Cristina daca iti faci cumparaturile din Gimma si eu mi le fac tot de acolo inseamna ca stam aproape. Adica presupun, daca te referi la gimma din Mall Vitan.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Lyly, saru'mana de inviatie...e posibil sa plec la munte, dar daca nu plec, normal ca ne vedem....
Angelli, ai fost mortala cu grupu', hahhahhhahah, tu vrei tot ce e in grup, ha? 

Si cu vita, cica numai cu laser nu a facut-o, hahahahahah 

Adela, pai sa stii soro ca noi in loc sa ne strunim una pe alta uite cum ne batem in retete care mai de care ![]()
Carmina, eu stau relativ aproape de mall vitan, adica pe langa parcul IOR, in Baba Novac..dar cel mai des cumpar din Gima Plaza, ca am o mare iubire mare acolo- Zara
si acolo ma vad des cu fetele la o cafea (pe care o beau ele), mai mergem la film cu prietenii etc
Fetelor, am o mare dilema : cantarul zice ca am pus 4kg dar eu ma imbrac cu aceeasi blugi care imi vin la fel si cu aceleasi haine, doar la burta simt o schimbare....si va intreb: unde or fi kg alea? pe burta/ sani sau retin lichide?
nu stiu ce sa mai cred...
Cristina 18+