Bunaziua la toata lumea .Ma numesc Iulia si locuiesc in SUA de aproape 3 ani .As avea si eu o intrebare daca stie cineva sa-mi raspunda apreciez gestul ,si anume ,eu am inceput sa iau Yasmin anticonceptionale imediat dupa sarcina .Am avut toate efectele secundare dar una dintre ele a fost ca am avut diaree in fiecare zi .
Ma intreb daca careva din voi a avut parte de asa ceva .La mine problema este si ca eu am facut fertilizare in vitro si am facut 79 de injectii hormonale care mi-au distrus organismul si primele luni de sarcina tot am avut diaree pe baza hormonala ,dar spre sfarsitul sarcinii am fost ok.,pot sa zic ca ,chiar usor constipata ,dar imediat ce am inceput cu Yasmin a inceput din nou diareea .Acu am schimbat pastilele cu Junel Fe pe baza de fier si parca ma simt putin mai bine dar tot mai am zile proaste cu diaree. Nu stiu ce sa mai fac ,ca deja imunitatea imi este f. scazuta si tare ma ingrijoreazaaceasta problema .Sotul meu are potenta spermei cam scazuta dar medicul a zis ca as putea totusi sa raman insarcinata acu dupa ce am nascut mai usor ca inainte cand am incercat 5 ani fara sa ne ferim si nu am ramas ,era una la 2milioane de incercari ca as fi ramas pe cale naturala. Va multumesc anticipat ,cu sinceritate : Iulia ,mamica lui Daniel Sebastian in varsta de 7 luni.

Poate ca ar trebui sa folosesti alta metoda contraceptiva dupa atatea tratamente hormonale, mai ales ca se pare ca nu-ti priesc pilulele. Daca ai diaree si efectul contraceptiv e foarte mult diminuat, ceea ce inseamna ca le iei degeaba.
Ai incercat cu ovule Pharmatex? Folosite "ca la carte" riscul de a ramane insarcinata este foarte mic, eficienta lor e comparabila cu a pilulelor.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
Eu iau Yasmin de vreo 3 luni. Si chiar nu am avut nici un fel de probleme.
Poze vechi si noi