mamici de ianuarie - februarie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
Ursulina stai linistita ca nu m-am gandit ca ai cobit
Numai ca mi-ai deschis ochii atunci, eu nu ma gandisem la problema financiara
Scrie-ne ce face Raisa,dormi noaptea?
Bombonica mi-au placut la nebunie pozele cu beba voastra
Are niste hainute foarte frumoase si e ca o papusica
Irina sigur nu l-ai masurat bine pe Mario,din moment ce spui ca raman mici hainutele, sigur s-a si inaltat
da-i multi
creolinului![]()
Ioana sanatate, sa te faci bine cat mai curand
Fetelor ma uitam pe lista la gravidutze de feb. si am observat ca Maria28 nu a mai intrat de multa vreme la noi.Ce o fi cu ea? Peste o ora vine socrosenia sa plecam la biserica pt. molifta...plecam pe la 17.30...aveam atata treaba de facut, nici cumparaturi nu am apucat sa fac
trebuie sa gatesc si nu prea am cu ce
Aici magazinele se inchid la ora 20.00 ( toate, in afara de restaurante ) Ce program nasol au nemtalaii, era bine in Ro ca ma duceam la orice ora din zi sau noapte si cumparam orice

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 m
Ursoaica spune:
Irina nu stiu inca cate kg are Raisa si nici cm. Am cantarit-o saptamana trecuta pt proba suptului si amfost tare dezamagita (nu-mi papa decat 60ml la masa) ... cel putin asa arata cantarul asta idiot... asa ca mai astept un pic cu cantaritul si iti zic cate kg are si cm.
Maraki ... nu vreau sa o deochi dar de 2 nopti imi doarme 6ore. Sper sa se fixeze asa, caci tre sa imi revin ... sunt cu creierul la pamant ... si nu cu nervi. Nu, cu nervii stau bine, saraca este cuminte, nu urla fara motiv.
Ma lasa memoria, ochii, nu am chef sa fac nimic in casa (mancare, curat, spalat) ... of... sper sa imi revin.
Acum astept sa se trezeasca puiuta sa ii dau sa manance.
Am vazut ca mai incurcati sexul copilului
si eu ... se pare ca ne ducem rau cu capul in unele momente. Cateodata stau si ma uit la ea si magandesc ca "ce baiat am"

.
Ahh fetelor de abea astept sa fac bb nr 2!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Fetele care faceti 2 luni ... v-ati programat la vaccin?
Cand tre sa te programezi exact in ziua in care face 2 luni sau poti sa mai bagi 2 zile
.
poze
Ursoaica acum
Ursoaica spune:
Haideti sa va zic o faza tare.
Pana acum cateva zile nu stiam sa ma mulg cu jet, se scurgea asa...pe titi.
A stat maicamea cateva ore si mi-a tot aratat si tot nu am reusit. Atunci s-a lasat pagubasa si a zis "lasa ca o sa inveti tu ... singura
" si a plecat acasa.
La un moment dat face Tino "vreau sa vad si eu cum este" si ii dau sa traga, nu reuseste si zice "titi tau nu functioneaza, este stricat" si atunci de nervi am luat titi l-am strans si ce credeti ... a tasnit si l-am stropit pe fata. Asa am reusit eu sa invat singura sa ma mulg. Cred ca i-a zis mami sa ma enerveze sa ma faca sa strang tare de titi ca cu ea nu vroiam.![]()
Aaa, am uitat sa va spun ca am ras o ora, de ma durea burta.
Vedeti daca ma plictisesc va povestesc ce tampenii fac. Si poate pe voi nu va intereseaza.
poze
Ursoaica acum
Bombonicaaaa spune:
Ursulina noi avem deja programarea pe 28 feb. adica la exact 2 luni. Ne-a programat inca de la prima vizita la pediatru in prima sapt., de altfel a fost si a ramas prima vizita ca nu ne-a mai chemat decat la 2 luni
pana atunci nu ne mai intreaba nimeni de sanatate 
Oana
de

INGERASII MEI
maraki spune:

Ultima faza scoasa de Giorgos: adineauri spuneam ca nu am nici un chef sa merg pt. molifta dar daca ma obliga matusi.sa si maica.sa trebuie
El spune ca mergem sa citeasca pt. bebeu sa-i mearga bine...eu spun ca nu...mergem sa imi citeasca MIE preotul, la care Giorgos zice: nu trebuie sa mergem deloc pt. tine daca e pe asa...tie iti trebuie exorcizare!!!

Monica
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Ursulina tie ti-a spus al tau ca nu functioneaza tzitzi
Al meu mi-a spus ca sant pom uscat fara roade iar cand mai scot cate ceva la muls spune ca din cand in cand se mai coace intamplator cate un mar
![]()
Monica
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Bombonicaaaa spune:
Daca si eu ma plictisesc si ca tot mi-ai adus aminte, am facut si eu faza asta soramii dar cu buna stiinta
cand am nascut-o pe Noemy . Am rugat-o sa se uite la tzitzi meu si i-am zis ca am ceva acolo ca ma doare rau , si ea saraca se uita asa concentrata sa vada ce si cum cand am strans de san am improscat-o toata pe fatza si i-a intrat si in gura laptic
Am ras si eu de nu mai puteam si chiar si acum cand vorbim ne aducem aminte si o intreb mereu la tel. daca vrea sa-i trimit putzin laptic ![]()
Oana
de

INGERASII MEI
Bombonicaaaa spune:
Aaa , si mai nou pt. barbatzelul meu nu mai sunt
,
acum ma alinta Milka si i-mi zice ca parca sunt catelul din rasa Sharpey
( nu stiu daca am scris bine numele rasei, dar sunt cateii aia cu pielea parca-i valuri pe ei) si asta din cauza sunculitzelor ![]()
Oana
de

INGERASII MEI