40 cu + sau - (p.5)
Raspunsuri - Pagina 12
nematics spune:
hello!
sper ca nu va suparati pe mine daca trec si eu din cind in cind pe la voi!
si eu folosesc Gerovital H3 sau Gerovital plant; mai nou am gasit o crema de noapte Aslavital cu argila cu care ma impac la fel de bine. Aici in Colorado este atit de uscat incit consum tone de creme, care inta instantaneu in piele si dispar la fel de repede.
Lu, am stat si eu ceva vreme la Nisa, am mincat a la francaise si am slabit fara sa vreau si fara sa fac efort - sunt de acord ca francezii (cei din sud, cel putin, ca aia din nord sunt si ei cu friptura de porc si cartofii prajiti) stiu sa manince bine
cele bune,
Iuliana - capricorn, 1 ianuarie
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
lu.more spune:
Nematics, ce-mi place nikul tau!
De ce sa ne suparam ca treci pe la noi? Chestie de varsta? Daca esti mai tinerica, vino-aici la babe sa te invete !
Deci am avut dreptate ca noi aici mancam de toate si nu ne-ngrasam. Se pare ca da, in nordul Frantei, e diferit. Cei de aici zic ca din cauza climei (aici e cald, iar daca o tii doar pe sosuri si grasimi, esti bolnav de numa!)
Adrienne, astept reteta cu mielu'! Legume ca ale tale fac si eu.
Thym este cimbru.
Mai trec mai tarziu.
O zi buna!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
monagan spune:
hello,
adrienne, reteta suna tare bine, poate sapt viitoare am sa o incerc, ca azi am gatit un fel de salata cu de toate, sa vedem daca o sa aiba priza la public.
nematics, bine ai venit. Am si eu o prietena, plecata acolo, sta chiar in Colorado si merge de 2 ori/sapt la salon de cosmetica (sau cum ii spune acolo).
noemi,succes la intalnirea cu familia.
Vb. later
criss spune:
Salut ,
Aterizez si eu printre voi si va salut.
De citit va citesc demult...acu m-am hotarat si eu sa vin.
Va doresc sa aveti un week end placut.
Criss
gabibarta spune:
Criss, bine ai venit!
nematics, te trec pe lista!
Adrienne, sigur slabesc de la miel, ca nu-mi place
deocamdata incerc sa mai reduc cantitatea, si sa nu mananc spre seara. Mai fac si un pic de miscare, mai vedem... Insa acum am facut o infectie urata la ochiul stg, deci trebuie sa mai reduc din depresie, nu??? Asa ca am facut un pic de cioco de casa...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
lu.more spune:
Bine ai venit, criss!
Gabi, ciocolata de casa MA INTERESEAZA !
E greu de facut? O reteta, ceva? Merci
Am tras cu ochiul in cartea de bucate de pe forum, vad ca sunt acolo 2 retete de ciocolata de casa. O iesi buna? Daca nu, Gabi, poate ne scrii reteta ta...
O seara placuta!
Dragii de noi
Kyo
Danna_36 spune:
Fetele, intru doar sa va salut, n-am mai treecut de multa vreme pe aici. Ieri am avut senzatia ca am schimbat o vorba cu Lu.more pe un fel de chat asezat in fruntea forumului. A fost in trecere,ca ma grabeam rau. Cand am revenit nu am mai vazut chatul si nici azi, e posibil sa fi visat?
photos
lu.more spune:
N-ai visat, dana, ne-am intersectat vreun minut pe chat! Era in frunte, cum spui, pe urma l-au mutat in partea de jos a paginii, de aia nu l-ai mai vazut! Acum vad ca s-a desfiintat. Pacat, mi-emi placea. De altfel eu m-am alergat cu cineva pe acolo toata ziua, fara sa putem sa ne prindem in direct
Dragii de noi
Kyo
gabibarta spune:
reteta originala: 500 gr lapte praf se amesteca cu 100 gr cacao. Intr-un vas se amesteca 150 ml apa+800 gr zahar, se fierbe pana se face un sirop, se adauga 200 gr unt sau margarina, se amesteca pana se topeste, dupa care se toarna peste lapte pfar si se amesteca bine, pana dispar cocoloasele de lapte praf. Se toarna in tava unsa cu unt si se lasa pana se raceste.
Versiunea mea: eu folosesc mai putin cacao si mai putin zahar (ochiometric, nu stiu exact cat), si in final nu mai pun in tava, o mancam cu lingura
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
monagan spune:
gabi, buna reteta si usoara. Am sa fac si eu, chiar daca ma ingras 1 kg.
criss, bine ai venit intre noi si asteptam sa ne spui mai multe despre tine.
la toate si sa aveti o saptamana buna.