despre ancuta06 si bebele! am nev de info!!

despre ancuta06 si bebele! am nev de info!! | Autor: kjmami

Link direct la acest mesaj

buna fetelor

stiu ca toate o cunoasteti pe ancuta06 . eu sunt gabi , sora ei.

eu si familia mea avem nevoie de ajutorul vostru in caz ca ati trecut prin asta sau stiti ceva legat de subiectul asta

ieri ancuta a cazut pe scari, pe la 4 noaptea au inceput contractii la 20 de minute ( ea trebuia sa nasca cam pe 12 februarie) , contractiile au durat pana pe la ora 12 azi dupa care s-au opit. au venit moasele acasa si i-au zis ca nu naste acum deoarece nu are dilatiatie ca ar trebuii sa se culce un pic, si dupa acea sunt doua variante: ori nu se mai intampla nimic, ori incep iar contractii. moasele au plecat dar ea nu a mai apucat sa se culce deoarece s-a rupt 'apa'. din cat mi-a zis mama mea care e cu ea in olanda,lichidul a fost la inceput spre culoarea verde dupa care a curs un lichid maro. a chemat iar moasele si am inteles ca vrb intre ele ca ceva nu e in regula pt ca a facut copilul 'caca' . aveti idee ce inseamna asta? ce poate sa se intample rau? ce nu este in regula? asteptam un raspuns din partea voastra va rog

multumesc mult

gabi si bb dani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Nu sunt experta dar cred sa-mi amintesc ca atunci cind copilu' a "facut kk" in burta si ca lichidul amniotic e contaminat trebuie sa nasca de urgenta, altfel se intoxica bb. Dar banuiesc ca moasele alea olandeze stiu asta si Ancuta e pe miini bune! Nastere usoara si-un bb sanatos!!!

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

multumesc mult pentru raspuns...
ma intreb de ce a fost lichidul verde si dak s-a contaminat lichidul..cand s-o fi intamplat, sper ca bebele sa nu fi stat deja prea mult in lichidul ala .....mai astept raspunsuri va rog!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Nu vreau sa te sperii,dar cind copilul face kk in lichidul amniotic ,inseamna ca este in suferinta fetala si trebuie scos cit mai repede!
Mie mi s-a intimplat chestia asta,dar eram la spital si m-au bagat de urgenta in operatie!!!
Dupa parerea mea ar fi trebuit sa o duca urgent la spital,nu e de joaca!!
Pupici si sa ne tii la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Gabi, ceea ce ti-au spus fetele e adevarat, insa sper ca pana acum sit sa se fi rezolvat si ma rog ca Anca si bebe sa fie bine!
Te rog sa ne tii la curent si spune-i ca ii doresc multa multa sanatate!
E o pers deosebita si m-a ajutat mult cu sfaturi cand am avut nevoie!
D-zeu sa ii pazeasca si totul sa se sfarseasca cu bine!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Kjmamai, ce s-a mai intimplat, sint ok Ancutza shi bebebushul?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Da,asa stiu si eu ca daca lichidul este verde inseamna ca bebe a facut kk in burta si trebui scos de urgenta,de obicei prin cezariana.Sper din suflet ca au fugit repede la spital si au operat-o! TE rugam sa ne tii la curent! Suntem cu gandul alaturi de ea, sa nasca cu bine si sa fie totul ok!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Gabi, Ancutza e ok? Bebe?

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

buna fetelor

va multumesc mult pentru raspunsuri si imi cer mii de scuze ca nu am mai scris.
vesti bune: AM AFLAT AZI NOAPTE CA ANCUTA A NASCUT FARA PROBLEME O FETITA DE 3.700 PE CARE DIN CATE STIU O VOR NUMI IULIA. AM INTELES CA A NASCUT PANA LA URMA FARA PROBLEME SI AMANDOUA SE SIMT FOARTE BINE SI AU IESIT DEJA DIN SPITAL MAI MULT NU STIU DAR...ORICUM BINE CA S-A TERMINAT CU BINE.
SA-I TRAIASCA :d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

URAAAAAA!!!
Felicitari!!!
Sa-ti traiasca fetita Ancuta, are un nume foarte frumos si e asa maricica!!! Ma bucur mult c aa fost totul ok pana la urma!!!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Felicitari !!!
Sa traiasca IULIA , sa aiba multa sanatate si sa aduca numai bucurii parintilor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput