Bebelusi de iulie-august 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
Dianami spune:
Ioana, ti-am admirat si tie domnisoara de 6 luni! Ce pletoasa este!!! Si arata f. bine, nu-ti face griji. 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
oriadam spune:
Buna fetele!
Ema - Oana este o fetita tare tare frumoasa. Sa-ti traiasca!
Ioana - o rog pe Simo sa-mi dea nr tau de tel. E ok? Vreau sa te intreb cate ceva cu regimul.
Noi avem abia 5 luni si o saptamana, nu stiu daca mai incolo mai are acelasi program noaptea. Va pot spune doar ca, asa cum stiti unele dintre voi, pana la 4 luni nu Daria nu adormea mai devreme de 3 dimineata.
Abia cand am realizat ca doar eu eram de vine am reusit sa-i fac program. Intr-o saptamana a ajuns sa doarma la 10 si sa se trezeasca la 7,8,9 dupa caz, cu o singura pauza de papica intre timp + trei reprize de somnic ziua.
Metoda: Baie, fix la aceeasi ora, biberon(sa fiu sigura ca suge bine si mult)pe lumina stinsa si stat langa ea pe intuneric pana adoarme. Cand se trezeste noaptea, nu o schimb, nu vorbesc cu ea, doar ii dau papa.
Nu stiu daca va functiona si peste o luna, doua, ca programul lor este atat de relativ, dar asa fac si sper ca intr-o anumita masura sa va ajute. Eu eram disperata, cu cearcanele pana la glezne.
Altfel, noi suntem ok, inca papam doar lapte, dar cred ca totusi i-ar trebui mai mult. As vrea sa-i bag niste cereale peste vreo 2 sapt.
Pupici si o zi buna tuturor...si week-end placut si plin de iubire (hehehe...eu si zanul meu plecam sigurei la munte prima oara. Las fata cu mamaaaaa!!! abia astept)
mamini spune:
Ioana(nique), stiu ce zici de Simina, ca asa face si a mea...oricum, e o scumpa! nu te ingrijora, vin si dintii si trec toate- cel putin asa incerc sa ma consolez si singura!
Laura, sanatate si putere multa sa treci peste toate!
Anda, sanatate pt pui!
mai fetelor, am mai intrebat, de Lory nu stie nimeni nimic?
dar ZinaO? nici ea nu a mai aparut de mult.
M
mamini spune:
Mada, bine ai revenit!
ma bucur ca ai scos fata la lumina cu programul, sper sa o tina tot asa! si a mea face nani de pe la 8-8.30 pina la 6 cu o trezire-doua de papa si acum de curind mai multe de plins, asa...si ziua doarme de 3 ori cite 30 de min, uneori mai mult la prinz, daca e acceptabil afara si iesim. dar nu exista somn fara scandal si plins.
sa aveti distractie placuta si vreme frumoasa!
M
Dianami spune:
Fetele, si eu vreau glow...dar mi-e teama sa nu fac o alegere proasta, ca am inteles ca nu se mai sterge daca te razgandesti...
. Ce sa fac???
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
oriadam spune:
Cam lenesi la poze....dar ne-am urnit sa micsoram cateva sa ne vedeti moaca. Albumul "de craciun"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/madalina_gidiuta/my_photos
Mada & Daria
Albinutzza spune:
Multumesc fetelor pt felicitari si incurajari

Am ajuns si acasa, ma rog de vreo ora. Si tare obosita mai sunt
Dar Luca e argint viu, nu mia vrea sa stea jos, nici macar in fund, numa in picioare, se ridica in pat, in carutz, trebe sa stam cu ochii pe el
Si trebe sa schimbam carutzukl ca asta nu are pct de sigurantza bune
. I-am dat patutzul jos, ca nu se mai putea, si ne-am trezit ca era prea jos, si nu-l puteam lua din patutz. Asa ca am facut rpd o saltea pe comanda, la serv, si acum e mult mai bine. Nu i-a iest nici un dinte, dar s-a iritat rau la funduletz, cred ca totusi e de la dintzi, pt ca face si kk mai des. Plus ca nu mai papa ca lumea
Emma, mi-am revenit
ce sa fac, ca ati sarit toate pe mine
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Mada, cred ca nu ai facut public acel album, ca nu apar decat 2, unul de la botez si celalalt cu burticutza
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
De luni am si eu birou, si voi putea sa intru mai des...abia astep sa ma intorc in mijlocul vostru
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
joker spune:
Ce spuneati voi de bebelusi care nu au chef de dormit si se batatie in miezul noptii???
Pazea ca vine IEDU!!!
Dupa papa de la ora 00.00 neam somn...zambete, ghidusii, plansete, scandal, chef de plimbat la tati in brate, de ascultat povesti...
Pana pe la 03.00 cand adoarme...ce folos???La 4.30 i se face foame...e programat...pot sa spun cat e ceasul dupa el...
Am cumparat azi ustensile pentru papa...farfuriuta, lingurita, furculita...tot ce ne trebuie....
Spunea una din voi ca se pot face niste biscuiti din faina de orez....imi mai puteti spune o data cum???Pare interesant dar nu am prins reteta.Ma incanta mai mult decat ideea de cumparare din farmacie,chiar...
Si Edut are perisor....nu mai e asa beculet ca inainte...s-a nascut beculet si cu codita de rata la spate...caraghios, nu.
E racit si tuseste rau de tot.i-am luat albastru, si panadol baby, si lamaie.Nu stiu daca sa ii fac vaccinul pe 20...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2