Bebelusi de iulie-august 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by andre_eaquote:
Originally posted by Albinutzza
Si trebe sa schimbam carutzukl ca asta nu are pct de sigurantza bune.
Cum adica? Ce nu e bun?quote:
I-am dat patutzul jos, ca nu se mai putea, si ne-am trezit ca era prea jos, si nu-l puteam lua din patutz. Asa ca am facut rpd o saltea pe comanda, la serv, si acum e mult mai bine.
Chiar asa? Ca si noi ne pregatim de operatiunea asta in we. O sa ma omoare spatele. Dar parca nu am curaj sa il mai las sus. Cine stie cum ii vine sa se ridice.
Dar voi nu aveti pat cu 3 nivele? Il puteati lasa la nivelul 2.
Nu sta ca lumea in carutz. Hamurile alea care sunt nu il tin, si era sa cada din el. Nu-mi place ce sigurantza ofera. E f bun iarna, ca tine cald, si e acoperit bine, dar acum cand a crescut si vrea sa stea drept, si se uita peste tot, nu mai e sigur
Patutzul nostru nu are decat 2 nivele. Al meu din ala cu comoda la capat. Si nivelul de jos era asa de jos, ca abia il luam pe Luca din pat
Al vostru are 3 nivele? E super asa!!!Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
joker spune:
Vad ca s-a mai linistit, nu mai tuseste asa tare...sper sa fie totul ok.La-m batut iar la cap pe medic si ne-a facut o programare pentru marti...
NU stie nimeni un pediatru bun in zona Berceni???Pe la BUdimex, poate??Ma las in mana vostra...dar vreau sa fie cel mai bun...daca stau bine si ma gandesc poate fi de oriunde dar sa fie bun...Eu am fost foarte bolnavicioasa si stiu cat de mult inseamna un medic bun.Daca nu era doctorita mea, poate nu mai eram aici...
Si patutul nostru are 3 nivele dar parca imi e frica sa il las mai jos.Tot mi se nazare ca e curent...desi sotul ma asigura ca am vedenii..Mama batuta-n cap
Inca o intrebare, dovlecel pot sa ii pun in supica???Am vazut ca o parte din voi vorbeati de asta dar nu stiu daca pot, de la inceput, sa ii dau si de asta...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2