La bine si la greu impreuna (cap. 7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna-dimineata, dragelor!
Kla, mai e tare putin pana vei vedea samburelul la eco, abia astept sa te vad cu ecografia in mana cum o fluturi pe aici, sa creasca moralul nostru pana la cer! Dupa aceea te voi lua la o tura de intrebari, caci sunt hotarata sa-ti calc curand pe urme!
Iliuta, poate ar trebui sa discuti cu dr. despre tratament, poate trebuie schimbat daca nu are efect... zic si eu... sumamed ai luat? Asta cica ar fi cel mai bun pt chlamydia! Cat despre BU, Lachione are dreptate, este contraindicat in sarcina, si n-ar fi bine decloc sa iei altceva decat ce-ti da dr. in perioada asta atat de importanta! Trebuie sa faci totul ca la carte, a sa nu ai nimic sa-ti reprosezi! Capul sus, multa rabdare si totul va fi bine!
Mihaela, ceva vesti de la inseminare?
Terrapin, ne-ai dat uitarii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

nu numai pentru ca e contraindicat in sarcina dar pentru ca BU stimuleaza ovulatia si donanata va face oricum stimulare hormonala si sa nu pateasca ceva de la efectul celor doua cumulate. Iar Mihaela oricum nu e bine sa ia acum nimic pentru ca si ea va face o pregatire a organismului pentru a "primi" sarcina si.. in general... nu e bine sa amestecam tratamentele de stimulare ovariana cu hormoni cu cele naturiste (chiar daca au acelasi efect). Cand faci cu naturiste, faci doar cu naturiste. Dar cred ca am reusit sa o conving pe iliuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Fetele, am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva. Mi s-a dat sa fac in zilele 2-4 FSH, LH, estradiol, PRL, stiti cumva cam cat costa cu aproximatie? Si in ce consta mai exact, am inteles ca in una din zile 2,3 sau 4 iti ia sange dar nu stiu sigur, poate ma ajutati voi. Si cam cat dureaza rezultatul ca mi-a zis ca in zilele 11-12 sa ma duc la monitorizare.

Mergi la inceput

Mihaela, dar tu nu trebuia sa faci inseminare? Ai facut-o pana la urma? Despre analize, depinde unde ti-a dat sa le faci, eu am facut la medicover si m-au costat 24 ron fiecare, mai putin prolactina care este 27 ron, poti intra pe site sa te uiti la preturi, program si adrese sedii: http://www.synevo.ro/ro/lista.asp De facut, le poti face in oricare din zilele 2, 3 sau 4 (eu le-am facut in ziua 3, de exemplu... vezi si tu daca ziua 2 pica sambata sau duminica, fa-le in ziua 3 sau in ziua 4).

Tanti a scris despre tratamentul ei la acest subiect: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47319&whichpage=8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Iliutza,Sumamed sigur pt.Chlamidia,noua ne-a dat preventiv pt.orice coditza de virus la amandoi sotzii,o pastila pe zi,trei zile la rand.Costa cam 110 ron toate 6 pastilele dar eu cred ca merita sa-lfaci tratamentul. Da` si sotzul obligatoriu!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Natasha, multumesc mult de raspuns, n-am facut inca inseminare, ca atunci cand am fost la dr. eram dupa ciclu, si n-a trecut chiar asa de mult nici macar nu mi-a venit, cam peste o saptamana o sa-mi vina, deci mai e. Ca de-aia mi-a dat sa fac analizele alea hormonale, numai ca nu prea mi-e clar daca trebuie sa astept si rezultatul lor si luna cealalta imi face inseminare??? Stii tu cum e la doctor ca te cam zapaceste, zici ca ai inteles si cand ajungi acasa iti dai seama ca nu e chiar asa. Poate imi raspunzi tot tu si cam cat dureaza pana cand iti da rezultatul.
Dar tu ce mai zici, nu mai ai nimic nou?
Hai...s-auzim de bine si o saptamana excelenta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Iliuta bafta astazi si te astept cu vesti bune.Tin pumnii straaaaaansi -straaaansi si ma sa fie totul bine.

Never say never!

Mergi la inceput

Miahela, rezultatul il primesti in functie de lcoul unde faci analizele, nu ai spus unde le faci... daca le faci la medicover, atunci primesti rezultatele intr-o saptamana, maxim 10 zile, ai timp sa te duci cu ele la dr. si sa faci inseminare. Faci in felul urmator: te duci frumos la monitorizare in ziua 10 (sau mai devreme, depinde cate zile are ciclul tau) si ii spui dr. ca ai facut analizele si ai rezultatele pe data X. Pana la inseminare vei avea rezultatele, nu are rost sa pierzi o luna. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fetelor am ajuns deja aproape la jumatatea tratamentului pt Clamydia. Sumamed am luat si data trecuta si data asta. Mai am de luat Doxicilina, Nistatina, si Tricomicon(ovule).
Sper ca de data asta s-o dobor.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Iliuta trebuie sa o doborasti ca n-o fi asa negru.
Acum va fi bine pentru ca o meriti.
Te

Never say never!

Mergi la inceput