Aspirante peste 30 de ani - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dragelor...eu la anu'fac 40 (brrrrrrrrr), dar am minte de 18 si arat de 25......ma mai incadrez in subiect?!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

betycooooo cum sa nu babutzoooo esti bine venitaaaaaa
acu vezi ca nu's scumpa la vb?????
sunt in plina actiuneee

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

l'am facut...e negativ!!!!
am vrut sa stiti...asta eee...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

asi se pare ca ai avut Mareee DREPTATAE.... am fost..si zic io inca sunt...da la cap

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare de la mare!

Bety, si restul fetelor prospetele, bine-ati venit!
Eu cu treburi pe la scarbici. Astept uratii. Eu HSG n-am facut,am trecut direct la laparo de nevoie. Dupa povesti, cu toata operatia, prefer laparo!

Liano, cu test sau fara test eu tot te !

Danita,de ce ziceai pe la FIV ca ti-e frica de toate?! ca sa stii ca si eu am trecut prin faza asta, acum vreo 2-3 saptamani. Dar mi-a trecut. Acum astept primavara .

IuliaBraila si Olandeza, imi pare tare rau pentru pierdere! sper ca data viitoare sa fie bine pana la sfarsit!

Azi am un cheeef !am sedinta de personal la 4 si prevad ce-o sa ma enervez . De obicei, e inveitabil. Si al meu are licenta vineri si nu prea-l doare ,iar luni ma duc la dr sa-i spun Denisei Protopopescu cum mi-a iesit mie iar Chlamydia pozitiv si mor cand ma gandesc la antibioticele alea distrugatoare!sunt cam smiorcaita azi si nu-i frumos! las'ca-mi trece! cred ca e de la rushii care trebuie sa vina ...

Pis, abia astept sa ne spui cum a fost la punctie si la transfer! sa te vad !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Salutare, varsta frumoasa! Eu inca mai cochetez cu acest subiect, dar sa vezi si cand o sa intru tare in el (adica o sa schimb prefixul..). Pana una alta, s-ar zice ca sunt cea mai tanara de pe aici? Hai, ca la varste mari s-a tot inchesuit lumea. Dar de tinerele ce ziceti? Nu-i asa ca ne lasati sa tragem cate o privire pe aici?

Fetelor, va doresc sa nu treaca mult timp si sa nu mai aveti ce cauta aici, decat poate pentru un al doilea sau al treilea bb.

VA pup pe toate ! Nu-i asa ca viata e frumoasa cateodata? Hai sa facem sa fie mereu frumoasa. Mi-a trecut o idee prin cap (sa nu-mi ziceti ca-s idioata, va rog frumos). Important este sa traiesti frumos. Nu mai tin minte cine a zis asta, dar zau ca e adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

dupa cate am citit pe aici.. mai am de asteptat. Incercarile mele sunt atat de naive incat nici nu s-ar putea numi incercari.
E drept ca nici nu pot face altceva. N-am bani de FIV iar adoptia iese din discutie. Astept sa vad daca dupa laparo imi functioneaza trompele. Pana acum am 4 luni de incercari nereusite.
Un lucru e bun. Dupa stimularea de la sf lui Noiembrie mi s-a reglat CM la 28 de zile!!
Fetelor eu daca nu fac bb pana in 35 de ani, renuntz. Nu am curajul si vointa voastra.
pupici

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cami, sus fruntea. Nu ai cum sa renunti asa usor.Eu am 4 ani de incercari, analize si operatii costisitoare( cred ca faceam 2 FIV-uri cu cat am dat pana acu) da nu ma las...Pana la 67 mai avem

Hai, sper ca v-am facut sa zambitzi

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Tabi,ne-a fost dor de tine!iti dorim!
Cami sa dea Domnul sa fii cat mai curand,dar minunea de nu merita sa renunti asa curand,vezi c zglobiu s rostogoleste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

m-am intors cu povestea prescurtata

in martie 2004 mi-am luat inima in dinti si m-am programat la giulesti, la centrul de planificare. aveam deja 1 an de incercari fara protectie dar si fara rezultat, tarziu dar asta e, ne-am gasit tarziu, nu aveam casa, aveam alte probleme etc

inceput investigatii, analize multe, hgs, cerut doctoritei monitorizare, dat stimulare ovamit, dana nu facut pregnyl , rezultat maret doua chisturi enorme
doctorita insista punctionare, eu nu si nu, pericol mare de ajuns grav la spital, eu incapatanata trec pe naturiste, rezultat bebe in august, pierdut sarcina in octombrie

luat de la capat, naturiste, monitorizare, ovamit jumate de pastila ca reactionam prea tare, csd luni de zile, hsg, doua inseminari, 6 luni de stimulare, maxim pusibil, rezultat zero.

prima luna pauza, rezultat bebelina!

asta e! si lachi, sa stii ca nu are nici-un fel de legatura cu varsta lui, singura problema e cu programarea , asta il imbolnavea pe al meu! si in luna de pauza a fost cu programare, dar nu stia , pt ca nu am fost la doctor si credea.... de noi depinde!

cami, fii serioasa!

va pup!

dandana 16+

Mergi la inceput