Clubul nurorilor (11)
Raspunsuri - Pagina 9
impreuna spune:
Marinar ma bucur ca nu te-ai suparat pe noi.
Pai da, mesajul tau a avut efect ca am vazut ca ne-au "sarit" mai jos raspunsurile pe pagina si mi-am dat seama ca pe undeva a mai fost adaugat unul, asa ca am cautat paginile anterioare:)
Tot nu ne-ai zis, e buna soacra ta sau nu?
Felicitari pt initiativa, va dorim un bebe sanatos si frumos, cat mai curand 
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Ce fac fetele? Eu am stat cuminte in pat, dar la 5 a trebuit sa ies din casa sa ma intalnesc cu un membru al formatiei care va canta la nunta, peste doar 3 saptamani.
Am ales Ovidiu Komornik, Esti mireasa vietii mele, ca melodie de deschidere a dansului. Si am pus la punct ultimele detalii, la ce ora trebuie sa ajunga aici... si alte chestii de genul asta.
Bun venit [red]Marinar, si asteptam mai multe informatii...
12+
Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by andora
PS: Andreea hai ma deja au inceput hormonii de sarcina sa scoata lacramioarele din tine? Nu dati cu rosii ca nu fac misto, sincer si eu avusei muulte momente din acestea si oarescare emotii la nunta cu atatea cantece moldovinesti in urechi de jale si despartire... dar m-au luat pe sus pregatirile si actiunea si n-am avut timp de gandit, m-am trezit abia "dupa", maritata si undeva pe Moldoveanu (haha ce ironie, am fost in luna de miere pe Moldoveanu) abia acolo am realizat ce facuram
Asa ca savureaza momentele dinainte, pupa burtica si ai grija sa nu-ti pese de nimic in ziua nuntii decat de tine si de sotior, sa va bucurati de clipele acelea fiindca sunt u-ni-ce! Musafirii, invitatii si ceilalti se descurca ei, tu sa fii cea mai frumnoasa si mai fericita!!!!!! Pup!
Pai cred ca e mai bine asa cum ai patit tu. Ca eu am gata totul si acuma am timp sa ma gandesc la toate prostiile...
Si il innebunesc pe iubi saracu. Nu stiu cum mai suporta atatea din partea mea. Saracu aproba tot ce zic, face tot ce ii cerm cumpara tot ce vreau...cred ca numai sa nu imi mai auda gura.
Pana acuma ii spuneam ce am vorbit cu voi, ce ati povesti, ce au povestit miresele, mamicile....Acuma ma intreaba el: "Si ce au mai zis fetele?" E mortal. Asta e prima intrebare pe care mi-o pune cand ajungem acasa. Nu mai asteapta sa ii spun eu, ci ma intreaba el direct. Citeste si el din cand in cand forumul si zice ca daca nu avem altceva mai bun de facut....atunci sa umplem paginile forumului. Ca de aia suntem femei, ca sa vorbim mult.
12+Mai am 22 de zile pana la nunta
POZE
SunSmile spune:
Buna seara,
Am venit de la dentist acum o vreme. A fost neplacut, dureros, arat ca o gogoasha, dar e bine ca am intervenit la timp!
Marinar bine ai venit! Sa-ti traiasca soacra! Educ-o din timp, ca altfel iti va face probleme. Si nu e cazul! Mult succes la facut BB!
Flavia ce idei! Suuuperr!
Hai sa va zic si voua ce-i pregatesc sotului pt 14 feb. Am dat deja avansul pt limuzina. Ne va lua de acasa, apoi vom merge la restaurantul preferat iar dupa ne vom plimba prin Buc si vom sorbi o cupa de sampanie! Le pregatesc tacit si sper sa aiba realmente o surpriza! Am de gand sa-i spun ca am sunat la taxi...iar cand coboram sa vada limuzina! Tineti pumnii sa-mi iasa!
Andreeutza ce melancolie pe tine! Adevarul e ca si mie mi-au venit lacrimile pana-n gat..dar pt ca mai mult de atat nu simt...am scapat!
Andora...mama mama ce logoree! Si ce-mi place de tine! Asteptam fursecu virtual pe 14, sa stii!
Camelia tinem pumnii sa nu vina soacra!
Dana...si tu esti o zapacita!
Fanna..iuhuuu! Vezi ca la femina intim e un subiect despre produsele amway. M-am gandit ca poate te intereseaza!
Flori si pupici tuturor!
diadaniela spune:
Andreea,rochia de mireasa tu ai mai probat-o?Sa n-ai surpriza ca nu te mai incape.M-am gandit la tine cand am vazut-o azi pe prietena mea,gravida in 14 saptamani.Ea are burtica destul de maricica.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
A venit logoreica din nou. Sa se planga de masea (momentan nu doare) si sa vada ce faceti.
Sunsmile wow bravo, bine c-a trecut! Mai dar ce surpriza pregatesti! V-ati mai plimbat asa cu limuzina pana acum? Superb!
Haha, dar cum il fasci sas e imbrace elegant? Tre' sa-i zici macar de restaurant ceva-ceva 
Andreutzo mamicule, ce frumos c-aveti totul gata si ai timp de "gandire", savureaza perioada asta...... Eu atiu ca o luna inainte tot ma trezeam si tineam rochia de mireasa pe umeras in dormitor si o vedeam, si asa frumos era cand intra soarele pe fereastra exact pe rochita, parca era un vis... si eu nebuna, ma stresa ca aveam 3 trandafirasi roz pal pe ea si mi-era ca ma cearta socrella ca zice satu' aia si ailalta
. Iti urez timp mult si sotior rabdator - sa-i zici c-a zis o nebuna dintre fete ca intr-o zi dinaintea nuntii sa scrieti amandoi o pagina cu ganduri... burlacesti, sa vezi ce frumos e sa citesti dupa cativa ani... ![]()
![]()
Brasoveanca stiti? Mie asta mi-a placut enorm, as fi vrut sa nu se termine 
Marinar pai tinem pumnii la bebe!!!! E totul ok, nu? Iti recomand cu caldura calculatorul zile ovulatiei de pe DC, mie mi-a "iesit" din prima asa 
Simina ce mai faci? Am si eu un fix, cat are Ralucuta ta?> 
Hai ca va pupic acum ca v-am umplut pagina si v-am enervat cu atata scris. Certati-ma si nu mai fac
Noapte buna! E prima noapte la mine fara socrella dupa mult timp! 

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

andora spune:
si P.S. va rog scuzati ortografia.. care numai "orto" nu e 
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

diadaniela spune:
Gata,ai scapat de socrela?
Sa strig
sau nu?![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Gata,ai scapat de socrela?
Sa strigsau nu?
Dana
Eu? Neeeee..... doar pt noaptea asta, "noroc" c-a avut dr ei ooperatie luuunga si n-a mai dat prin salon sa vada drenele, asa ca au oprit-o acolo noaptea asta. Nu stiu insa maine ce va fi.... deci. CARPE DIEM!

pinquleasa spune:
salut nurorite,
iata si eu pe aici pe la nurori...is si eu nurora si am un drak
de ia o pauzare numita soacra de numa numa!!!
am intrat si eu la voi sa mai invat si eu cate ceva ,poate au gasit unele nurori vreun ac de cojocul soacrelor...si eu inca nu l-am aflat.![]()