Aspirante optimiste - 179

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

io am platit deja 2 amenzi si tot nu l-am schimbat, dar neaparat va trebui sa-l schimb si eu, doar ca ma enerveaza ca tre sa fac din nou toate analizele, ca n-am si io o pila!

Pana we viitor poate se face mai bine si vale si vine si ea... eu sunt dispusa oricand de miercurea viitoare inclusiv. Ca marti seara am ultimul examen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ioana, in fiecare week-end din luna asta, am examene. Stabilim saptamana viitoare.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

si ce? vrei sa zici ca tocesti?

Mergi la inceput

bey io nu incetez sa ma intreb de ce ne-o fi parasit ardit? ce-o mai fi facand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bey ancule, lasa toceala, sunt bune si restantele,daca nu ai , parca nu simti ca esti student.
si ce dupa examen nu simti si tu nevoia sa te relaxezi sa stai la un pahar de ceva impreuna cu fetele, hmmmmmmm, ca vezi tu.
vezi ca mi-s dusa putin cu neuronul la plrimbare in ultimul timp asa ca ai grija

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lachione

bey io nu incetez sa ma intreb de ce ne-o fi parasit ardit? ce-o mai fi facand?

ardit nu ne-a parasit, are f mula treaba si nici nu a fost intr-o stare prea buna.
mai mult de atat nu pot sa spun,poate intr-o zi isi va face timp sa intre sa va spuna chiar ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Majoritatea fetelor de pe lista asta sunt foarte ocupate si au cam uitat sa treca sa zica macar "buna ziua"!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

ce te-a apucat asi???
faptul ca sunt pe acea lista nu le obliga cu nimic sa intre si sa scrie nici macar un "buna ziua". si da, intr-adevar multe dintre ele sunt foarte ocupate sau au probleme de diverse tipuri...sau pur si simplu nu au starea sufleteasca necesara sa mai comunice.
nu stiu de ce ai facut remarca asta! te-ar incalzi cu ceva daca ar intra toate de pe lista si ar umple 10 pagini pe zi doar cu "buna ziua"?? poate ca da...

Mergi la inceput

fetele, hai va rog sa nu creeam subiect de discutii acum pe tema asta.Nu am dreptul sa spun ce si cum despre sit lui ardit si de ce este ocupata sau motivele pt care nu a intrat, dar hai va rog sa nu creem discutii fara sfarsit.
Stim prea bine, ca unle dintre fetele din listuta nu au acces non stop la net, au treaba la munca(ca noi toti de altfel),ca nu au dispozitia sa scrie, ca sunt deceptionate dintr-un motiv sau altul, dar pana la urma este alegerea lor.Nu-s vinovate ca nu sunt si ca lista nu se micsoreaza.
hai luati de la mine sa va treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ancuta ai restanta ai prestanta dar nu ai vacanta

Bafta Lachi si Anca la examene!Mihnea va tine pumnii stransi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput